Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Halkbank?ta Sinan?ın durumu belli değil
18/05/2010 11:43:00
Alper ile anlaşmasını karşılıklı olarak fesh eden Halkbank?ta sözleşmesi biten Sinan?ın durumu milli takım kampından sonra belli olacak. Halkbank Stanley haberini ise yalanladı.

Polonya?dan döndükten sonra Galatasaray?a imza atan fakat Halkbank?ta bonservisi olduğu için 2 sezondur bu takım formasını giyen Sinan Cem Tanık?ın bu sezon sonunda kulübüyle olan durumu henüz netlik kazanmadı.

Arkadaşlar Sinan Cem işimize yaramazmı?

Bırakın artık Sinan Cem'i filan. Bu rüya yüzünden koca bir sezonu harcadık.

Sırp Milli takımına İvana çağırılmamış.Sezon içerisinde çok yorulmuştu.Biraz dinlensin İvana'm ;)

Dün rüyamda tv'de flaş gelişme olarak Maja Poljack Galatasaray'da alt yazısını gördüm. ;) Anında uyandım.Sadece rüyaymış :oops:

Dün rüyamda tv'de flaş gelişme olarak Maja Poljack Galatasaray'da alt yazısını gördüm. Anında uyandım.Sadece rüyaymış
Sırp Milli takımına İvana çağırılmamış.Sezon içerisinde çok yorulmuştu.Biraz dinlensin İvana'm ;)

Dün rüyamda tv'de flaş gelişme olarak Maja Poljack Galatasaray'da alt yazısını gördüm. ;) Anında uyandım.Sadece rüyaymış :oops:
Insallah rüyan cikar Hüseyin kardes, bide smacör olarak tom logonu alirsak, vallaha ne de mütis olur ama.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:

Ne diye hemen uyanıyorsun?
Tadını çıkartsaydın rüyanın. Bir kaç maç izleseydin bari. Yazık olmuş :roll:
:)

arkadaşlar voleybol maçlarını izliyorum ama oyuncular hakkında inanılmaz bilgili değilm caner tekrar dönmüş libero olarak yedeğide ali peçenmiş.42 yaşıdaki oyuncu hala kadromuzda niye olur??Caner nasıl bir oyuncu ayrıca yabancılarımızdan kimler kaldı biri açıklarsa çok sevinirim...

Yannick Bazin

Galatasaray erkek voleybol takımı gelecek yıl adına transferlere devam ediyor. Caner ile sözleşme imzalayan ekibimizde ikinci imza Fransız pasör Yannick Bazin'den geldi. 1983 doğumlu pasör oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Fransız pasör ile önümüzdeki günlerde sözleşmenin imzalanması bekleniliyor. Yannick Bazin son iki yıldır Fransız temsilcisi olan Paris Volley takımında forma giyiyordu.

Fransız yıldıza hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında başarılar diliyoruz.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":abs04dqm]Sırp Milli takımına İvana çağırılmamış.Sezon içerisinde çok yorulmuştu.Biraz dinlensin İvana'm ;)

Ne diye hemen uyanıyorsun?
Tadını çıkartsaydın rüyanın. Bir kaç maç izleseydin bari. Yazık olmuş :roll:
:)[/quote:abs04dqm]

Bize gelsin de yine izleriz ağabey. ;)

Forum sitelerinde yine Seray isimleri çoğaldı.Bu kız geçen sene bizi bırakıp gitti.Tekrar niye alıyoruz ki? :roll:

Seray bizi bırakmadı...Eczacıbaşı Seray'ı bırakmadı,başka bir taraftan biz bonservisini almak için para vermedik...Çok daha iyilerini alabileceğimiz için Seray'a ne gerek var diye düşündük kanımca. :)

Yıldız Erkeklerde Fenerbahçe'yi 3-1, Yıldız Kızlarda da Arkas'ı 3-2 yenerek yarı finale çıktık.
Aydın'da devam eden Yıldız Erkekler mücadelesinde yarı finaldeki rakibimiz İBB. Eğer bu maçı kazanırsak Ziraat-Es voleybol maçının galibiyle final oynayacağız.
Yıldız Kızlarda ise rakibimiz Vakıfbank. Eğer galip gelirsek Eczacıbaşı-Gazi Üniversitesi maçının galibiyle final oynayacağız. Yarı final müsabakaları bugün oynanacak.

Yok mudur bir haber yahu hadi olmadı dedikodu olsun.İtalya ligi de bitti artık,iyi oyuncuları kaptırmadan almak lazım.

Rüyada görmek diyince aç tavuk kendini buğday anbarında sanır hesabı bende Mammadova'yı aldığımızı görmüştüm. Gerçi sponsorluk dedikodusu gerçekleşirse bu isimler rüyadan hakikate geçiş yapabilirler,bu sene olmasa da önümüzdeki senelere.

Mamma diyince acaba öyle birşey olur mu ki?Gökhan hoca çok beğendiğini söylemişti.Gerçi manşet özürlü bir takıma pek gitmez ama hayır da denecek bir oyuncu değil.Neyse şimdilik rüyadan öteye gitmeyen bir isim üzerine bu kadar yorum yapmaya gerek yok =)

Sonuç olarak Savaş abi,yok mudur duyumların? :)

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Yıldız Erkeklerde Fenerbahçe'yi 3-1, Yıldız Kızlarda da Arkas'ı 3-2 yenerek yarı finale çıktık.
Aydın'da devam eden Yıldız Erkekler mücadelesinde yarı finaldeki rakibimiz İBB. Eğer bu maçı kazanırsak Ziraat-Es voleybol maçının galibiyle final oynayacağız.
Yıldız Kızlarda ise rakibimiz Vakıfbank. Eğer galip gelirsek Eczacıbaşı-Gazi Üniversitesi maçının galibiyle final oynayacağız. Yarı final müsabakaları bugün oynanacak.

Yıldız Takımlarımız Finale Kalamadı

Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası yarı finalinde Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Rakibine 3-2 yenilen takımımız, final şansını kaçırdı.

Aydın'da gerçekleştirilen şampiyonada takımımız, ilk iki seti 26-24 kazanmasına rağmen, diğer setleri 25-19, 25-21 ve 15-10 kaybederek karşılaşmayı 3-2 mağlubiyetle tamamladı.

Yıldız Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası yarı finalinde ise Galatasaray, Vakıfbank Güneş Sigorta'ya 3-0 mağlup oldu. Setleri 25-23, 25-20 ve 26-24'lük sonuçlarla kaybeden takımımız, üçüncülük maçında Eczacıbaşı'yla karşılaşacak.

Resmi siteden...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
[quote="Kurtuluş Yazıcı":1ru32s3t]Yıldız Erkeklerde Fenerbahçe'yi 3-1, Yıldız Kızlarda da Arkas'ı 3-2 yenerek yarı finale çıktık.

Yıldız Takımlarımız Finale Kalamadı

Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası yarı finalinde Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Rakibine 3-2 yenilen takımımız, final şansını kaçırdı.

Aydın'da gerçekleştirilen şampiyonada takımımız, ilk iki seti 26-24 kazanmasına rağmen, diğer setleri 25-19, 25-21 ve 15-10 kaybederek karşılaşmayı 3-2 mağlubiyetle tamamladı.

Yıldız Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası yarı finalinde ise Galatasaray, Vakıfbank Güneş Sigorta'ya 3-0 mağlup oldu. Setleri 25-23, 25-20 ve 26-24'lük sonuçlarla kaybeden takımımız, üçüncülük maçında Eczacıbaşı'yla karşılaşacak.

Resmi siteden...[/quote:1ru32s3t]

Ne yazık ki hiçbir küçük-yıldız-genç takımımız ne voleybolda ne de basketbolda finale kalamadı. Asıl el atılması gereken yer belli aslında.

Kurtuluş belki haklı olabilirsin. Ama bence, alt takımlarımız şampiyon olmaktan ziyade oyunun keyifini alıp fundamentalini geliştirmeli. Oradan takımımıza yılda bir oyuncu çıkarabilsek bu yeterli olsa gerek. Futbolda A2 takımlarında da bunu yapıyoruz. Şampiyon olsunlar diye üst yapının oynadığı sistemden vazgeçip başarıya giden direk çizgiyi çekiyoruz. Bırakalım o çocuklar sporun içinde olmanın keyifini yaşarken her açıdan yararlı bireyler haline gelsinler. As takımlarımızda buralardan senede bir oyuncu kazansa kafi olsun.

Yanlış anlama dediğim gibi bunlar benim kendi fikrim.

Sühan Cem' Alıntı:
Kurtuluş belki haklı olabilirsin. Ama bence, alt takımlarımız şampiyon olmaktan ziyade oyunun keyifini alıp fundamentalini geliştirmeli. Oradan takımımıza yılda bir oyuncu çıkarabilsek bu yeterli olsa gerek. Futbolda A2 takımlarında da bunu yapıyoruz. Şampiyon olsunlar diye üst yapının oynadığı sistemden vazgeçip başarıya giden direk çizgiyi çekiyoruz. Bırakalım o çocuklar sporun içinde olmanın keyifini yaşarken her açıdan yararlı bireyler haline gelsinler. As takımlarımızda buralardan senede bir oyuncu kazansa kafi olsun.

Yanlış anlama dediğim gibi bunlar benim kendi fikrim.

Açıkçası takımları izlemediğim için yalnızca sonuçlardan yola çıkarak yorum yaptım. Tabii ki sporun asıl amacı zaten kaliteli sporcu yetiştirmek, sorun şampiyon olmak değil. Ancak, altyapısı iyi olmayan bir kulübün ne kadar başarılı olabileceğini artık iyi biliyoruz. Genelde hem voleybolda hem basketbolda güçlü takımların genç ya da yıldız takımları da iyi oluyor. Örneğin bayanlarda bugün Vakıfbank'a elendik. Altyapıda Galatasaray'ın tercih edilmesi, buradan iyi oyuncuların çıkması bizi rahatlatır. Seray'ı almak için uğraşmayız örneğin çünkü biz Seray'lar yetiştirecek potansiyele sahip oluruz. Hem voleybolda hem basketbolda altyapıların güçlü olması rakiplerinizle aranızdaki farkın açılmaması anlamına geliyor. Sorun şampiyon olmak, final oynamak değil tabii. Sorun Eczacı senede 3, Vakıfbank 3 oyuncu çıkarıyorsa bizim de 1 değil 3 oyuncu çıkarabilmemiz. Bu konuda çok gerilediğimizi düşünüyorum.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":uc25mx5a]Savaş Abi, transferde bir gelişme yok mu ?
transferden önce sponsorlukta ?[/quote:uc25mx5a]
Transfer etmek istediğimiz oyuncular bir bir elden gidiyor. İç transferde H.İbrahim ve A.Pezük'le de anlaşamadık. Sponsor anlaşması olana kadar elde kimse kalmayacak.

Bugün Maca bakan herkes Ahmet Pezükü transfer etmek isticek, sahanin en iylerinden biriydi, belkide eniyilerin arasinda en iyisiydi. cok yazik olur giderse, gercekten cok üzülürüm.

Evet bugün Ahmet döktürdü. Servislerde kendi standartlarını aştı. Blok yaptı savunma yaptı. Üç gün maçları izleyince bir şeyi daha iyi anladım. İyi bir pasörle Ahmet bir başka oynuyor inşallah elden kaçmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...