Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":2upjabd7]Sponsorluk konusunda gizliden çalışmalar yapıyoruz,o kadar gizliki,şubedekilerde bilmiyor işin ne olduğunu...Hikayelerle büyüdük,hikayelerle yaşlanacağız...Neyse 1 yıllığına yeniden yapılanma bekliyoruz,seneye başka bir yapılanma,sonra yine yeniden yapılanma... :roll:
Sponsor işi tamamdır. Yakında açıklanır.
2 milyon dolara bağladılar işi.
Bu para sadece bayan voleybol için ;)[/quote:2upjabd7]

nihayet olumlu bir haber. 4 denilmişti ama bu da iyidir. Hele erkek takımındaki 'durağanlık' göz önüne alındığında.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":2ubs3cyu]Sponsorluk konusunda gizliden çalışmalar yapıyoruz,o kadar gizliki,şubedekilerde bilmiyor işin ne olduğunu...Hikayelerle büyüdük,hikayelerle yaşlanacağız...Neyse 1 yıllığına yeniden yapılanma bekliyoruz,seneye başka bir yapılanma,sonra yine yeniden yapılanma... :roll:
Bu para sadece bayan voleybol için ;)[/quote:2ubs3cyu]

Hadi abi gözümüz aydın diyelim,4 milyon doların pek inandırıcı olmadığını anlamıştım zaten,gerçi ben bu sponsorluk olayının olmayacağını düşünüyordum ama yanıldım...
Bu arada 2 milyon dolar küçümsenmesin,bayan voleybol'u için güzel para,3 trilyon'a akıllı işler yapılırsa bizi tatmin edebilecek bir takım kurulabilir...

Son olarak Savaş Abi geçen yılki bayan takımımızın bütçesi ne idi acaba,bu konuda bilgilendirme rica edebilirmiyim...1 milyon dolar civarı deniyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum...

Teşekkür ederim bilgi için...
2,6 milyon euro 5,2 trilyon ediyor...Geçen yılki takımları düşününce bu bana baya fazla geldi ama belkide ben yanılıyorum rakamlar konusunda...
Bu spor bu kadar pahalandımı... :)

[quote=":[/quote]
Bu para sadece bayan voleybol için ;)[/quote]

Hadi abi gözümüz aydın diyelim,4 milyon doların pek inandırıcı olmadığını anlamıştım zaten,gerçi ben bu sponsorluk olayının olmayacağını düşünüyordum ama yanıldım...
Bu arada 2 milyon dolar küçümsenmesin,bayan voleybol'u için güzel para,3 trilyon'a akıllı işler yapılırsa bizi tatmin edebilecek bir takım kurulabilir...

Son olarak Savaş Abi geçen yılki bayan takımımızın bütçesi ne idi acaba,bu konuda bilgilendirme rica edebilirmiyim...1 milyon dolar civarı deniyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum...[/quote]

Bayan basket ile bayan voleybol ile birlikte düşünülüyordu o rakam. Rakam
2 + 2 olarak verilecek bildiğim kadarı ile.
Yalnız, bu para sadece bayan takıma harcanırsa eyvallah!
Ama erkek takıma tırtıklama yapılabilir.
Geçen yıl voleybol Şubesi toplam bütçesi 3,2 milyon TL idi. Yarısından fazlası Erkek, kalanı bayan takım içindi ancak bu bütçe fazlası ile aşıldı. Son olarak ne oldu tam bilmiyorum açıkçası.

Galatasaray, Vesna Citakovic ile anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Sırp yıldız Vesna Citakovic'i renklerine kattı.
[Galatasaray, Vesna Citakovic ile anlaştı]

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen pasör Seda Eryüz ve Yeşilyurt'da forma giyen Merve Dalbeler ile prensipte anlaşan Galatasaray, geçtiğimiz sezon İtalya'nın MC-Carnaghi Villa Cortese takımında forma giyen Sırp yıldız Vesna Citakovic'i renklerine kattı.

2006-2007, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında Eczacıbaşı'nda forma giyen 1979 doğumlu 1.87 boyundaki başarılı Sırp yıldız, yeni sezonda Galatasaray'ın başarısı için mücadele edecek.

Vesna Citakovic (03.02.1979 / Sırbistan)
Özellikleri:
Boy: 187 cm.
Kilo: 75 kg.
Pozisyon: Orta.
Blok yüksekliği: 300 cm.
Smaç yüksekliği: 305 cm.

Başarıları:
2006-Dünya Şampiyonası-Bronz madalya-Sırbistan-Karadağ.
2007-Avrupa Şampiyonası-Gümüş madalya-Sırbistan.

Oynadığı Kulüpler:
Jedinstivo Uzice Yugoslavya 1995-2002
Volley Modena İtalya 2002-2003
Ranana İsrail 2004-2005
USC Münster Almanya 2005-2006
Eczacıbaşı Türkiye 2006-2009
Dinamo Romprest Bucureşti Romanya 2009-2009
MC-Carnaghi Villa Cortese İtalya 2009-2010

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=561

--------------------

? Galatasaray, Murathan Kısal ile 3 senelik anlaşma yapmış - Aldığımız duyumlara göre transfer çalışmalarını sürdüren Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, genç orta oyuncusu Murathan Kısal ile 3 senelik anlaşma yapmış. (24.05.2010)

Bİlgilendirme için Teşekkür ederim Savaş abi...
Bayan voleybol'a 2 milyon dolar tatmin edici bir rakam...Bayan basket'e 2 milyon dolar biraz az olmuş gibi ama hiç yoktan iyidir tabi...Bu arada dediğiniz gibi diğer takımlara kaydırma filan yapılmaz umarım...

Ivana için sanırım bu transfer. Kalmaya ikna edilirken konuşulmuştur bu konu, Sara'yı gönderip ondan daha iyi başka bir Sırp orta oyuncu aldık.

Hayırlısı olsun, izlemiş olanlar varsa yorumlarını bekliyoruz.

Alacağımız diğer yabancı çok iyi bir smaçör olacak herhalde. Yoksa yine iddialı bir takım olamayız. :roll:

Bence Vesna üst düzey bir orta oyuncudur,Sara'dan çok daha fazla katkı sağlayacağı kesin.Sonuç olarak İtalya ligi finalisti ve İtalya kupası şampiyonu bir takımın orta oyuncusunu aldık,inşallah Galatasaray forması altında daha da güzel işler başarır.

İyi haberlerin devamı gelsin dedik önce sponsorluk sonra Vesna haberi geldi,şimdi sıra smaçörde.Oraya da iyi bir transfer yaparsak hakikaten iyi bir takım oluruz.Tabi birkaç yerli oyuncu takviyesi yapmak lazım.Mesela Duydu Bal olmazsa Gökçen.
..................

Bugün M.Ali Aydınlar "5-6 yabancı oyuncu alıcaz,hepsi mevkisinin en iyi isimleri olacak"falan demiş.Bazıları ligte kenarda oturacak anlaşılan o büyük yıldızların. Herkes başarı ister ama saçmalamanın da bir anlamı yok,hadi bir oyuncu fazla olabilir ama bu, benim nazarımda görgüsüzlüğün tabiridir.Fenerbahçe zihniyeti işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...