Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın takımı için sağlam bir dört numara alınırsa iyi bir takım oluruz. Vesna iyi bir ortadır fakat ligde kaldığı sürece bu ligin en iyi ortası Maja Poljak'tır. Fenerbahçe içinde hangi oyuncu gelse tamam ama Eleonora Lo Bianco gelirse çok üzüleceğim Foppapedretti Bergamo'dan sonra Fenerbahçe forması ona hiç yakışmayacaktır.

Şuan Eda'yı ve bir orta oyuncusunu gönderecek olan Vakıfbank'dan Bahar'ı veya İpek'i alamayacağımıza göre elde kalan yerliler arasında bence en uygun isim Duygu.Gönül tabiki başkalarını ister ama olmayınca olmuyor işte. ;)

Özlem kalsa bile oraya bir takviye şart.

Duygu'nun geçen Ankaragücü'nde oynamak isterim diye bir açıklaması vardı.Duygu'nun Galatasaraylı olduğunu ya duymuştum yada başka bir oyuncuyla karıştırıyorum.

Yabancı hakkımızı iyi kullanmak şart. 4 numara yerine bence iyi bir pasör veya manşeti iyi bir libero ihtiyacımız var.

savas abı yokmu erkeklerde transfer abi.isimiz zor yıne seneye anlasıldı.bu arada fb Ivan Miljkovic den sonra Kübalı Leonel Marshall ile anlaşmak üzereymıs .yokmu bızde transfer.nemerle barca kaldı galıba.yerlı transferınde adım atmak lazım artık bı an once.

Emel Dizili' Alıntı:
Bugün M.Ali Aydınlar "5-6 yabancı oyuncu alıcaz,hepsi mevkisinin en iyi isimleri olacak"falan demiş.Bazıları ligte kenarda oturacak anlaşılan o büyük yıldızların. Herkes başarı ister ama saçmalamanın da bir anlamı yok,hadi bir oyuncu fazla olabilir ama bu, benim nazarımda görgüsüzlüğün tabiridir.Fenerbahçe zihniyeti işte.

Hala her mevkinin en iyi oyuncusunu alarak voleybolda şampiyon olunacağına inanan bir zihniyet. Henüz bir İtalyan takımını yenemeden atıp tutmalar. Dünya yıldızını alacaksınız sonra onu kenarda oturtacaksınız. Gelen olur mu ki? Gelen de kalır mı ki? Naz köreldi, sırada Seda, Eda var demek ki.

Serdar Mengi' Alıntı:
Yabancı hakkımızı iyi kullanmak şart. 4 numara yerine bence iyi bir pasör veya manşeti iyi bir libero ihtiyacımız var.

şu durumda yabancı hakkı etkili bir smaçörden yana kullanılacak gibi görünüyor. libero ve pasör aldık artık. 3+1 olsaydı pasör tercihi çok mantıklı olurdu. bir iki yerli takviyesiyle iyi bir kadro oluşur diye düşünüyorum.

Uğur Deniz' Alıntı:
savas abı yokmu erkeklerde transfer abi.isimiz zor yıne seneye anlasıldı.bu arada fb Ivan Miljkovic den sonra Kübalı Leonel Marshall ile anlaşmak üzereymıs .yokmu bızde transfer.nemerle barca kaldı galıba.yerlı transferınde adım atmak lazım artık bı an once.

Erkeklerde fark 10 yılda zor kapanır görünüyor.

Galatasaray bayan voleybol takımı gelecek sezon için kadro çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Seda Eryüz gelecek yıldan itibaren Galatasaray formasını giyecek. Pasör mevkiinde görev yapan Seda 27 yaşında ve 180 boyunda..

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":3nwxf64c]Savaş Abi, Volkan Güç transferi bu sezonda mı, GÜÇ ?
Volkan gelmeyi çok istiyor ama takım içi dengelerin hem parasal hem de oyuncu bazlı olarak bozulması konusu durumu kritikleştiriyor.[/quote:3nwxf64c]
Transfer gerçekleşirse mükemmel olur.

Ziraat Bankasi'ndan Celitans'i almak lazim süper oyuncu.

Adamlar şov yapıyor resmen Acıbadem sponsorluğunu erkeklerede kaydırdı galiba.Biz halen şu kalsınmı bu kalsınmı diyelim yada kalsın dediklerimizi kaybedelim.Çok umutsuzum voleybol takımlarından.

Boşuna umutlu olmaya gerek yok ki,yani şampiyonluk beklemek anlamında,seneyede birşey değişmez,Galatasaray Erkek Voleybol,Bayan Voleybol,Erkek Basketbol takımları önümüzdeki 2 yıl daha şampiyonluk göremez,şuan ki yönetim'le en iyi yapacağımız derece 2.lik veya 3.lük olur.Sonrasında yeni bir yönetim gelir,olması gerektiği gibi Galatasaray'ın futbol dışı branşlarının hakkını verirler o zaman şampiyonluklar konusunda umudumuz olur.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Adamlar şov yapıyor resmen Acıbadem sponsorluğunu erkeklerede kaydırdı galiba.Biz halen şu kalsınmı bu kalsınmı diyelim yada kalsın dediklerimizi kaybedelim.Çok umutsuzum voleybol takımlarından.
Sponsorluk kaydırılması falan değil, klasik bir Aziz Yıldırım - M.Ali Aydınlar kapışması arkadaşlar. ;)

Ne olursa olsun milli takımlar boyutunu ayrı tutuyorum kusursuz bir transfer stratejisi izliyorlar. Futbolda moda olan uzay takımı tanımlamasının karşılığıdır bu takımlar salı günü açıklanacak transferlerden sonra bu takımları dünyaya döndürecek ayaklarını yere bastıracak bir takım olabilecek mi bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...