Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Karabıçak' Alıntı:
Savaş abi;

Arzu Göllü biraz genc değil mi? :) Yaşı galiba 41 filan,hiç göstermiyo o ayrı tabii.Ben Arzu'yu 20 sene önce Eczacıbaşında oynarken hatırlıyorum :)

Ama büyük tecrübe o ayrı.

Arzu'nun zaten birinci pasör olarak oynayacağını sanmıyorum. Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında (Vakıfbank'ın kazandığı) büyük katkı sağlamıştı. Takıma psikolojik olarak katkısının epeyce olacağını düşünüyorum.

Özlem ve Arzu şayet takımı çevrelerinde toplayabilirlerse, takım içinde iyi gelişmelerin olacağına inanıyorum. Şampiyonluk hedefli bahsetmiyorum. Gelecek hedefli düşünüyorum. Arzu Göllü'ye de hoşgeldin GS ailesine diyorum.

Arzu gelirse çok iyi olur kenardada olsa büyük güç büyük güvendir kendisi...Bu transfer olursa kendi adıma çok memnun olurum...Dağıldığımız anlarda içeri güvenle atabilecek bir Pasör olması herzaman iyidir...

Savaş ağabey, Eczacıbaşı Şampiyonlar Ligine Wild Card alırsa biz Eczacıbaşı'nın katılacağı turnuvaya mı katılacağız? Yoksa geçen sene final four oynadığımız turnuvada mı olacağız?

Geçen yıl finalde Facıbadem'e kök söktüren Del Core Eczacı ile imzayı attı, söylediğine göre bir arkadaşı daha gelebilirmiş aynı takımdan.

2'ye razı olmuştuk biz,eğer 3 ise daha agresif hamleler yapmalıyız...En azından yerli bazında bir agresif hamle yapılabilir,şöyle Vakıf dolaylarından...

Bu Vakıf banktan ben utanıyorum artık. Memlekette sponsor bırakmadılar ama en önemli oyuncularını kaybettiler. Bizde alabiliriz. Sponsorluk anlaşması bence geç oldu. Elimizde tutabileceğimiz veya alabileceğimiz yıldızları kaçırdık.

Vakıfbank ile T.Telekom arasında bir anlaşmazlık varmış.O yüzden transferde sesi çıkmıyor deniliyor.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Savaş ağabey, Eczacıbaşı Şampiyonlar Ligine Wild Card alırsa biz Eczacıbaşı'nın katılacağı turnuvaya mı katılacağız? Yoksa geçen sene final four oynadığımız turnuvada mı olacağız?

Evet Eczacıbaşı Wild Cardı kaptı.Hayırlı olsun.Nesli'yi şampiyonlar liginde izleyebileceğiz. ;)

ZOK SPLIT 1700 (CRO)
RC CANNES (FRA)
ASPTT MULHOUSE (FRA)
Scavolini PESARO (ITA)
Carnaghi VILLA CORTESE (ITA)
Volley BERGAMO (ITA)
Aluprof BIELSKO-BIALA (POL)
Organika Budowlani LODZ (POL)
Dinamo Romprest BUCHAREST (ROU)
Zarechie ODINTSOVO (RUS)
Dinamo MOSCOW (RUS)
Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Jamper Aguere LA LAGUNA (ESP)
Voléro ZÜRICH (SUI)
FenerbahceAcibadem ISTANBUL (TUR)
Vakifbank TTelekom ISTANBUL (TUR)

plus four wild cards for the following clubs:

Rabita BAKU (AZE)
Modranska PROSTEJOV (CZE)
Bank BPS Fakro MUSZYNIANKA (POL)
Eczacibasi ISTANBUL (TUR)

Volero Zurich'i geçen sene elemiştik. ;)

Arzu Göllü ve Vesna Citakoviç bayan voleybol takımımızda. Çok yakında Brezilya lı bir dünya yıldızının haberini de sayfamızda paylaşacağız....

Demişler...

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Arzu Göllü ve Vesna Citakovic yeni transferlerimizmiş facebooktaki bi gruba göre.Yoksa daha öncesinin haberi mi bunlar ? :)

Arzu Göllü ile bugün anlaşmışız.Vesna ile iki gün önce anlaşmıştık.Merve Dalbeler ve Seda Eryüz ile de anlaşmışız.

Evet Tom Logan ve Paula'nın ismi geçiyor.Bize hangisi daha iyi gelir Murat?

Logan Tom mu ? Tom Logan mı? ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...