Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Kerem BOZGEYİK":1jrtmj50]Paula Pequeno... :shock:
tanımadığımdan soruyorum nasıl bir isim bugün orkun darnel çok büyük bir isimle temas halindeyiz demişti ..[/quote:1jrtmj50]

Nerde dedi abi bunu ? Yani Orkun abi nerede söyledi ? Şahsi mi söyledi bir forumda felan mı :)

Ben böyle bir transfer bekliyorum zaten. Şu ana kadar yaptığımız transferlerin maliyeti yüksek değildir normal koşullarda.

Vesna ve Ivana tamam
Galatasaray?ın prensipte anlaştığını duyurduğumuz Vesna Citakovic kendisini sarı-kırmızılı reklere bağlayan resmi imzayı attı. Cimbom ayrıca geçen sezon transfer ettiği oyuncusu Ivana Djerisilo Durisic ile de sözleşmeyi yeniledi.

2006 yılında transfer olduğu Eczacıbaşı?nda 3 yıl forma giyen Sırp orta oyuncu Vesna Citakovic önümüzdeki sezon sarı-kırmızılılar ile ligde ter dökecek.

Öte yandan Galatasaray, geçen sene kadrosuna kattığı ve performansından memnun olduğu Ivana Djerisilo ile de yeniden anlaştı.
evet artık yıldız bır yabancı oyuncu transferını beklıyoruz.....

[/quote]

Nerde dedi abi bunu ? Yani Orkun abi nerede söyledi ? Şahsi mi söyledi bir forumda felan mı :)[/quote]
yok imza töreninden sonra söyledi birşey diyemem ama hayırlısı :)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Evet Tom Logan ve Paula'nın ismi geçiyor.Bize hangisi daha iyi gelir Murat?

Logan Tom mu ? Tom Logan mı? ;)
Asıl adı Logan Tom. Tom Logan değil. Facebook'taki sayfayı yazdıran benim. Paula Paqueno transfer istemizde. Ama Logan Tom gelirse çok çok daha iyi olur. İkiside olimpiyatlarda mvp seçildiler. Ama ben Logan Tom'u tercih ederim.

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":2her9x9e]Evet Tom Logan ve Paula'nın ismi geçiyor.Bize hangisi daha iyi gelir Murat?

Logan Tom mu ? Tom Logan mı? ;)
Asıl adı Logan Tom. Tom Logan değil. Facebook'taki sayfayı yazdıran benim. Paula Paqueno transfer istemizde. Ama Logan Tom gelirse çok çok daha iyi olur. İkiside olimpiyatlarda mvp seçildiler. Ama ben Logan Tom'u tercih ederim.[/quote:2her9x9e]

Paula başka takıma transfer oldu.

PAULA PESARO?DA...

Brezilyalı yıldız Paula Renata Marques Pequeno, yurt dışında ilk kez oynadığı takım olan Zarechie Odintsovo Rusya şampiyonu olunca çeşitli ülke takımlarından aldığı transfer tekliflerini değerlendirdi.
1982 doğumlu olan Paula Pequeno İtalya şampiyonu Pesaro takımı ile anlaştı ve sözleşmeyi imzaladı.

Öncelikle Medical Park anlaşması için emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu anlaşmanın somut adımlarını en kısa zamanda görmeye başlarız umarım. Burada somut adımdan kastım ilk önce 'psikolojik' savaşta öne geçmek. Öncelikle yöneticilerimiz artık 'şu bize gelmez, ligi 4.bitirsek kardır' gibi anlayıştan uzaklaşırlar umarım. Bu takımın hedefinin artık başa güreşmek olduğunu önce şube yöneticilerimiz anlamıştır herhalde. Hiçkimse ilk yılda şampiyonluklar ya da büyük tansferler beklemesin. Ancak, 'ölüsünün' bile yeteri kadar korkuttuğu Galatasaray'ın 'diri' halini görenlerin pek de kolay uyuyamayacağı ortada.

Voleybolda seneye CEV'de oynayacağız sanırım. Böyle bir durumda yabancı transferimiz de makul olacaktır. Asıl hedef çıtası çok yükselen Türkiye Ligi Şampiyonluğu'nu şimdilik ikinci plana atıp, CEV'de başarı kazanmak olmalı. Bu yılki kadromuzun final oynaması, seneye yapılacak ciddi transferlerin habercisi olur diye düşünüyorum. Şu bir gerçek ki hem voleybolda hem basketbolda 'iyi yerlileri' yavaş yavaş toparlamalıyız. 10 yıldır üstünde ölü toprağı olan bu iki branşın artık silkineceğini, bu konuda bizim de sabır göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Yeter ki sponsorluk anlaşmasının sonucunda makul işler yapılsın.

Erkek voleybolda ve basketbolda aradaki fark ciddi bir şekilde açıldı. Eskiden bu iki branşta ya şampiyon olan ya da finale kalan takımımızın yerini şimdi başka takımlar aldı. Umarım Medical Park Sponsorluğu bu iki erkek branşına da yeni ve güçlü sponsorlar bulunmasının haberisi olur.

Paula'nın manşeti çok kötü. Logan Tom çok daha iyi olur.
Sorun yine yerlilerde olacaktır.
2 yıla kadar Neslihan'ı alıp yabancı haklarımızı 2 smaçör ve 1 orta olarak kullanmalıyız.

Savaş abi merak ettiğim bi konu var cevaplarsan sevinirim;

Yanlız sorum Bayan milli takımımız ile ilgili olacak:

Şimdi Reşat Yazıcıoğullarının milli takımın başına gectiği ilk yıl yani kızlarımızın Filenin Sultanları lakabını aldığı hatta Özlem Özçelik'in bile genc olarak nitelendirildiği o takım ile şimdiki Bayan milli takım arasındaki kalite veya güç farkı var mı? varsa ne gibi farklar var?

Arkadaslar Voleybol'u cok fazla seyretmem, sadece skorlari takip ederim. Citakovic nasil oyuncu sizce iyi mi? Bu kalitede 4 yabancimiz olursa Fener ve Eczacibasina rakip olabilir miyiz?

Tugay Arslan' Alıntı:
Paula'nın manşeti çok kötü. Logan Tom çok daha iyi olur.
Sorun yine yerlilerde olacaktır.
2 yıla kadar Neslihan'ı alıp yabancı haklarımızı 2 smaçör ve 1 orta olarak kullanmalıyız.

Neslihan'ı almak yerine kendi Neslihan'ımızı yaratmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin Dilara ve adı geçen Seray.

Serdar Mengi' Alıntı:
Neslihan'ı almak yerine kendi Neslihan'ımızı yaratmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin Dilara ve adı geçen Seray.

Seray'ın Neslihan seviyesine gelebileceğini sanmıyorum.
Dilara'dan umutluyum bende.

Galatasaray'dan Son Bomba...
Galatasaray aradığı pasör çaprazına nihayet kavuştu. Büyük pazarlıklardan sonra zor ikna edilen Pasör çaprazı Sarı Şeker Duru da Galatasaray'a transfer oldu...
[Galatasaray'dan Son Bomba...]

İlk röportajında "Para mühim değil Arzu Göllü'yü transfer ederseniz sizinle anlaşırım" diyen Duru, Arzu Göllü'nün transferi üzerine Galatasaray ile anlaştı.

Sempatik tavırları ve şirinliği ile tüm voleybol severlerin ilgisini çeken Arzu Göllü'nün biricik kızı Duru, yeni sezonda annesinin forma giydiği Galatasaray'ı destekleyecek :)

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=616

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...