tanımadığımdan soruyorum nasıl bir isim bugün orkun darnel çok büyük bir isimle temas halindeyiz demişti ..Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Paula Pequeno... :shock:
tanımadığımdan soruyorum nasıl bir isim bugün orkun darnel çok büyük bir isimle temas halindeyiz demişti ..Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Paula Pequeno... :shock:
tanımadığımdan soruyorum nasıl bir isim bugün orkun darnel çok büyük bir isimle temas halindeyiz demişti ..[/quote:1jrtmj50]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Kerem BOZGEYİK":1jrtmj50]Paula Pequeno... :shock:
H.İbrahim ve A.Pezük'ü tutup Volkan Güç'ü transfer etsek yeter.Hüseyin Karaçil' Alıntı:Adı bizimle anılan Ulaş İBB ile sözleşmesini 1 yıl uzatmış.
Asıl adı Logan Tom. Tom Logan değil. Facebook'taki sayfayı yazdıran benim. Paula Paqueno transfer istemizde. Ama Logan Tom gelirse çok çok daha iyi olur. İkiside olimpiyatlarda mvp seçildiler. Ama ben Logan Tom'u tercih ederim.Hüseyin Çıtak' Alıntı:Evet Tom Logan ve Paula'nın ismi geçiyor.Bize hangisi daha iyi gelir Murat?
Logan Tom mu ? Tom Logan mı?
Asıl adı Logan Tom. Tom Logan değil. Facebook'taki sayfayı yazdıran benim. Paula Paqueno transfer istemizde. Ama Logan Tom gelirse çok çok daha iyi olur. İkiside olimpiyatlarda mvp seçildiler. Ama ben Logan Tom'u tercih ederim.[/quote:2her9x9e]Emre Karakaplan' Alıntı:[quote="Hüseyin Çıtak":2her9x9e]Evet Tom Logan ve Paula'nın ismi geçiyor.Bize hangisi daha iyi gelir Murat?
Logan Tom mu ? Tom Logan mı?
Tugay Arslan' Alıntı:Paula'nın manşeti çok kötü. Logan Tom çok daha iyi olur.
Sorun yine yerlilerde olacaktır.
2 yıla kadar Neslihan'ı alıp yabancı haklarımızı 2 smaçör ve 1 orta olarak kullanmalıyız.
Serdar Mengi' Alıntı:Neslihan'ı almak yerine kendi Neslihan'ımızı yaratmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin Dilara ve adı geçen Seray.