Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Bu nedir şimdi ya,siteye girende ciddi birşey var heralde diye heyacanlanıyor... :roll:
Aynen. Ben siteye bile girmedim, zaten haber oradan alintidir diye. Bir transfer daha yaptik saniyordum : )

Benim bu sezon bayan voleybol takımında ümidim yok. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'le başarılı olacağımızı zannetmiyorum. Bu oyuncuların yerine genç oyuncular tercih edilmelidir. Ligte finali oynayacak iki takım belli bayan takımna ayrılan bütçenin yarısı erkek takımına kaydırılsa erkeklerde başarıyı daha kolay yakalarız.

Arzu göllü kötü transfer değil,mantıklı bir iş yapıldı bence,sorun birinci pasörümüzde ben Seda'nın bu yükü kaldırabileceğine inanmıyorum,etkili silahlarımız olacak bunları Seda ile kullanamayacağız gibi...Ayrıca orta oyuncu konusunda hala hamle yapabilme şansımız var,Vakıftaki belirsizlikten yararlanabiliriz.Özlem iyi niyetli filan ama maalesef eski gücü yok.Gözde Dal konusunda ben çok ümitliyim şans verilirse kendini geliştirebilir,ama şans verilirse tabi...

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Benim bu sezon bayan voleybol takımında ümidim yok. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'le başarılı olacağımızı zannetmiyorum. Bu oyuncuların yerine genç oyuncular tercih edilmelidir. Ligte finali oynayacak iki takım belli bayan takımna ayrılan bütçenin yarısı erkek takımına kaydırılsa erkeklerde başarıyı daha kolay yakalarız.

Erkeklerde başarı nasıl daha kolay elde edilir?
Ben pek anlayamadım.
Biraz açıklar mısın Mustafa?

Onur Karakuzu' Alıntı:
savaş abi şu salon işi noldu 15.kez soruyorum vallaha :)
Salon için izinler falan alındı. Haziran ayında temeli atılacaktı.
Son durum ve bilgim bundna ibaret. 2010-2011 Sezonunda tüm maçlar kesinlikle 50.Yıl Spor Salonu'nda ve tamamlandığında yeni Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.
Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar.

Savaş abi merak ettiğim bi konu var cevaplarsan sevinirim;

Yanlız sorum Bayan milli takımımız ile ilgili olacak:

Şimdi Reşat Yazıcıoğullarının milli takımın başına gectiği ilk yıl yani kızlarımızın Filenin Sultanları lakabını aldığı hatta Özlem Özçelik'in bile genc olarak nitelendirildiği o takım ile şimdiki Bayan milli takım arasındaki kalite veya güç farkı var mı? varsa ne gibi farklar var?

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":xrotu598]Benim bu sezon bayan voleybol takımında ümidim yok. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'le başarılı olacağımızı zannetmiyorum. Bu oyuncuların yerine genç oyuncular tercih edilmelidir. Ligte finali oynayacak iki takım belli bayan takımna ayrılan bütçenin yarısı erkek takımına kaydırılsa erkeklerde başarıyı daha kolay yakalarız.

Erkeklerde başarı nasıl daha kolay elde edilir?
Ben pek anlayamadım.
Biraz açıklar mısın Mustafa?[/quote:xrotu598]
Savaş Abi, 2008-09 sezonunda yarı final oynayan Bayan Voleybol takımımızda kazanma azmi vardı. Takımı sahiplenen oyuncular vardı. İsimlerini hala unutmadık. Geçen sezon yatırım yapıldı takımda kazanma azmi arma sevdası fedakarlık yapan bir oyuncu yoktu. Bu sezonda aynı çizgiyi görüyorum. Fenerbahçe ve Eczacıbaşı büyük ihtimalle yine finali oynayacak. Bütçenin yarısın erkek taımına kaydırılmasına gelirsek ben erkek takımımızda Kemal ve H.İbrahim gibi Galatasaray'lılığı çok iyi bilen oyuncular olduğundan iyi bir pasör ve iki iyi yerli takviyesi V.Güç gibi oyuncularla başarılı olabileceğimizi düşünüyorum.

Liberoda Ali Peçen'i saymayı unutmuşsunuz.
Pardon hem kaptanımız,hem liberomuz,muhtemelende menajerimiz kısaca herşeyimiz olan Ali Peçen faktörü gözardı edilmemeli.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:

Başarı hemen gelmez. Biz de biraz sabırlı olmayı öğrenelim. Arzu Göllü ve Özlem Özçelik'in diğer gençlerin önünü kapayacağını sanmıyorum. Önemli olan genç oyuncuları iyi bir şekilde yetiştirebilmek. Bu yüzden özellikle Arzu Göllü'nün katkısı olacaktır takıma. Fenerbahçe-Eczacıbaşı finali kaçınılmaz görünüyor. Ama önemli olan bir sonraki yıl da bu iki takım final oynayacak dedirtmemek. Eğer düzgün adımlar atılırsa, kısa vadede Avrupa'da yer aldığımız kupada, bir iki yıl içinde de Türkiye'de başarı gelebilir.
Erkek takımlar konusunda senin kadar iyimser değilim. Fark çok açıldı ve kapanacağına dair bir işaret yok. Şu durumda 3 tane dünya yıldızı bile gelse bulunacağımız yer 4.lükten yukarısı olmaz bence. Ulaş'ın transferinin olmaması bile bu konuda yakın zamanda herhangi bir adımın atılmayacağının işareti.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Mertcan Dönmez":lus15v13]fb fürstü almış,yarında skowronskayla ve sürpriz bi oyuncuyla daha sözleşme imzalayacaklarmış :shock:
abi kaç yabancı oldu adamlarda ?[/quote:lus15v13]
4 yabancıları var suanda ama şampiyolar ligini kazanmak için 5-6 yabancıları olcak

vallahı butun spor sıtelerı haber sıtelerı fb den bahsedıyo Fürst ımzaladı carsambada Skowronska ımzalıyo sokolova ımzaladı bız ne yapıyoz beklıyoz hep beklıyoz hadı hayırlısı voleybol bayanlarda yıne sampıyon bellı oldu ....ısımız zor

Fener kupayı alacak filan gibi şeyler söyleniyor ama ben yanlış yolda olduklarını düşünüyorum,6 yabancı Ligde değişerek oynayacak bunların 3'ü tribünde oturacak ş.ligi maçlarında hepsi oynayacak Türkler oturacak vs vs...Sorun çıkmaması neredeyse imkansız,bir takım oyunundan bahsediyoruz,bence doğru yolda değiller...

50 maçlık bir periyotta 5 tane üst düzey yabancıları olması pek sorun değil bence,nati ve sokolovada yaşlı oyuncular zaten değişmeli oynamları daha büyük avantaj olur.

Fenerbahçe çok iyi bir kadro kurdu. Aslında bir tür kumar oynuyorlar. Ellerine saatli bombayı aldılar. Ya zamanında patlatmayı başarıp Avrupa Şampiyonu olacaklar, ya da bomba ellerinde patlayıp M.Ali Aydınlar-Aziz Yıldırım ikilisinden biri gidecek. Tamamıyla şova yönelik ve kısa vade için düşünülmüş yine de imrenilerek bakılacak transferler.

Bizim takıma gelince... Daha uzun vadeli programların yapılacağını ve daha sağlam adımlar atılacağını düşünüyorum. Şu ana kadar yapılan uygulamalar böyle olacağına dair herhangi bir işaret vermese de bu konuda iyimser düşünmek istiyorum. Ancak kısa süre içerisinde bir adım atıldığını da görmemiz gerekiyor. Ortada final kalmadı, sponsorluk sorunu kalmadı. Elbet yöneticilerimiz nasıl bir strateji izleyeceklerinin planlarını yapmış, ona göre bir yöntem belirlemişlerdir. Yoksa Medical Park adını alıp yeni Jo'lara, Giovani'lere para harcanmasını kimse kabul edemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...