Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1 aydır Anna Baranska konusunda yoğun baskı ve taleplerim olduğunu hemen belirteyim.
Ancak yakın geçmişte Playboy' a kapak olacak kadar güzel ve cesur pozlar vermesi sebebiyle bu transfer gerçekleşmeyebilir ;)
Yalnız oyuncu tespiti konusunda tebriklerimi iletirim :)

mutlu tuna' Alıntı:
savaş abi erkek takımı ile ilgili gelişmeler olumlumu.
Eldekileri kaybetmemek açısından olumlu.
Sezon ve lig için ne kadar olumlu olur bilmiyorum.
Açıkça söylemek gerekirse sadece bayan takım için sponsor bulunması erkek takımına yatırımı arttıracağı yerde azalttı. Çünkü yeni sezonda hedef olarak sadece yurt içi var!
Bir de bulunan sponsor çok geç geldi.
Bu da çok sıkıntı yaratıyor maalesef.

savaş abi eldekileri kaybetmemekten kastın kemal ve ahmet pezük dimi.sakın ali peçen ,güray ve erkan toğar olmasın. bu arada özkan hayırlı transferi bitme aşamasındamı.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="mutlu tuna":3g3u09x1]savaş abi erkek takımı ile ilgili gelişmeler olumlumu.
Eldekileri kaybetmemek açısından olumlu.
Sezon ve lig için ne kadar olumlu olur bilmiyorum.
Açıkça söylemek gerekirse sadece bayan takım için sponsor bulunması erkek takımına yatırımı arttıracağı yerde azalttı. Çünkü yeni sezonda hedef olarak sadece yurt içi var!
Bir de bulunan sponsor çok geç geldi.
Bu da çok sıkıntı yaratıyor maalesef.[/quote:3g3u09x1]

Bu bir kısır döngü değil mi? Yurtiçinde iyi bir kadro kuramazsan Avrupa'ya nasıl gidebilirsin ki? Şampiyonluk beklemiyoruz zaten ama şu kadroyla play-off bile zor görünüyor. Geçen sezon ayağımıza kadar gelen Avrupa hakkını -burada defalarca yazmamıza rağmen- kaybettik. Yazmakla olmuyor tabii ama konuşmakla da olmuyor. O fırsatı tepenler de başarılı diye önümüze sunuluyor. Neyse... Olumlu tarafından bakalım. En azından İbo ve Ahmet kalıyor galiba.

Bayan takımında da sponsor var ama henüz sponsorluk bir hareket göremedik açıkçası. Hiç oyuncu almasak da ligde dördüncüyüz. Madem CEV'e katılacağız, en azından final-four'luk bir takım kurulsaydı. Sponsorun geleceği belliydi, ön sözleşme yapılabilirdi bazı oyuncularla. Yine de sözleşme yapmamış oyuncular vardır diye tahmin ediyorum.

mutlu tuna' Alıntı:
savaş abi eldekileri kaybetmemekten kastın kemal ve ahmet pezük dimi.sakın ali peçen ,güray ve erkan toğar olmasın. bu arada özkan hayırlı transferi bitme aşamasındamı.
Kemal ve Ali Peçen kesin kaldı.Murathan 1 yıl daha Galatasaray'da.
Bazin ve Libero Caner tamamdır, Nemer ve Barca kaldılar.Güray ve Akşeker kesin yok.Pasör Caner de kalmış sanırım.
Emet,Erkan Toğan ve Semih Çıtak ise bence kalacaklar gibi görünüyor.
Ahmet ise yakında açıklanır.

Sponsor çok geç bulundu. Şimdi para var, piyasada yi oyuncu yok!
Dünya Ligi bitsin belki birşeyler olabilir.
Ama geç kalındı birçok şey için.
Sevgili Kurtuluş,
Akşeker bence kalmaz.
Emet büyük ihtimal kalacaktır.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="mutlu tuna":1n38t1we]savaş abi eldekileri kaybetmemekten kastın kemal ve ahmet pezük dimi.sakın ali peçen ,güray ve erkan toğar olmasın. bu arada özkan hayırlı transferi bitme aşamasındamı.
Kemal ve Ali Peçen kesin kaldı.Murathan 1 yıl daha Galatasaray'da.
Bazin ve Libero Caner tamamdır, Nemer ve Barca kaldılar.Güray ve Akşeker kesin yok.Pasör Caner de kalmış sanırım.
Emet,Erkan Toğan ve Semih Çıtak ise bence kalacaklar gibi görünüyor.
Ahmet ise yakında açıklanır.[/quote:1n38t1we]
Savaş Bey yorumlarınıza göre geçen seneden çok farklı bir kadro olmayacak..Ahmet giderse daha zayıf duruma gelecek..Voleybolla sizin kadar ilgilenmiyorum ama durum kötü görünüyor..Yönetimle ilgilisiniz duruyor hiç mi durumun kötü olduğunu görmüyorlar mı??

Geçen seneden tek farkı Dehne'ye göre daha iyi bir pasör var.
Ortada Akşeker olmayacak. Ahmet gitmeyecek gibi ;)
Maddi olarak erkek takımına yatırım kısıldı görüleceği üzere.
Ben bu yönetimde bulunmuyorum. Daha önceki yönetimde de gönüllü olarak bulunuyordum. Resmi bir görevim yoktu yani.
Mevcut yönetim ve Teknik Heyet tabiki durumun farkında ancak şu an için kulüp yönetiminden yatırım yapılmaması kararı çıktıysa yapılacak birşey yok!
Sadece geçen sene yanlış bir isimle lanse edilen çalışmaların taraftar üzerinde artan beklentisi gerçekleşmeyince hayal kırıklıkları yaşandı.
Az sayıda ilgilenen taraftarlarımız bu sene için de bir şey göremedikçe hayal kırıklıkları şimdiden başladı.
Kısaca özetlemem gerekirse durum bundan ibarettir.
Bir de dikkatimi çeken durum şudur;
Geçtiğimiz senelerde şube sorumluları olurdu Yönetim Kurulu'ndan veya yedek üyeler arasından çıkan.
Bu seneki seçimden sonra artık böyle bir mevkii bulunmuyor.
Bu da özellikle amatör olarak adlandırılan branşlar için ne getirecek merak ediyorum.

Arkadaslar fba Zülfüiye Gündoğduyla anlasmak üzereymis, ben burada Zülfiyeyi takimiza önerdigmde bana herkes gülüp gecmisti, bakin görünki, kiz simdi fba transfer oluyo. bence cok iyi bir pasörü kacirdik. seda yerine ben zülfiyeyi tercih ederdim.
bu arada pelin karsiyakaya geri dönüyomus galiba.
Nikolice vgstt tekrar anlasmis, yani bu demek oluyoki onlar yabanci hakklarini doldurdu, logan tom ya bize gelir yada artik cine gider.

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
Logan Çin'e gitmedi mi? :roll:

Bu arada Nilay Özdemir bjk ile sözleşmesini fesh etmiş bize... :p

Arzu ve Seda ile anlaşılmıştı sanırım pasör için. Tabi sonradan bir sorun çıkmış olabilir.

Halkbank Ahmet Pezük?ten vazgeçti
07/06/2010 17:22:26

Halkbank kadrosuna katmak istediği Galatasaray ve Milli Takım oyuncusu olan Ahmet Pezük?ten vazgeçti.

23 yaşındaki oyuncuya daha önce teklif götüren halkbank?ın bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
Logan Çin'e gitmedi mi? :roll:

Bu arada Nilay Özdemir bjk ile sözleşmesini fesh etmiş bize... :p

Nilay, Ankaragücü ile anlaşmak üzere deniliyordu.

Ahmet Pezük Yuvada kaldı...
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz yıl kadrosunda bulunan başarılı orta oyuncu Ahmet Pezük ile yeniden anlaştı.
Özellikle Halkbank'ın transfer etmek için büyük çaba sarf ettiği başarılı orta oyuncu Ahmet Pezük yuvada kaldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Milli takımda gösterdiği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ve Halkbank başta olmak üzere çeşitli kulüplerin transfer etmek için çaba sarf ettiği 1987 doğumlu genç ve başarılı orta oyuncu Ahmet Pezük ile iki senelik anlaşma imzaladı.

Ahmet Pezük yeni sezonda da Galatasaray'ın başarısı için mücadele edecek.

sevindirici ama yeterli değil!!!!
daha daha daha.....

ahmetin takımda kalması güzel ama pek bi değişen bişey olmaz gibi.o kadar vasat smaçörlerle ilk altıya bile girmemiz zor.bu arada herkes fenerin transferlerinden bahsediyo ama arkasın son aldığı kolombiyalı agamez mükemmel oyuncu.

murathan kısalı tutupta,ibrahim akşekeri yollamak çok mantıksız.ayrıca savaş abi özkan hayırlı transferinde net bir gelişme varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...