Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülden'i alamıyorsanız bu oyuncular iyi tercih sayılabilir. Funda Telekom'da oynadığı sene Hüseyin Doğanyüz'n başını yakan oyunculardandı kötü performansıyla sonrasında Lang Ping'de düzeltememişti defansta yerini, derinliği kaybettiği için Aguero onun boşalttığı alanlara koşmaya çalışıyordu.

cok ilginc toplar cikarabiliyo ama servise karsi mansetinde oda ayca gibi sikinti cekiyo, bence onu alcamiza vgstt genc libero serpili alsaz daha mantikli olur.

Murat Baylan' Alıntı:
Gülden'i alamıyorsanız bu oyuncular iyi tercih sayılabilir. Funda Telekom'da oynadığı sene Hüseyin Doğanyüz'n başını yakan oyunculardandı kötü performansıyla sonrasında Lang Ping'de düzeltememişti defansta yerini, derinliği kaybettiği için Aguero onun boşalttığı alanlara koşmaya çalışıyordu.

Ben de çok isterdim Gülden'i. Merve ve Funda bakalım nasıl bir performans sergileyecekler. Bu arada takım sponsorluğa rağmen hala üstünde ölü toprağı varmış gibi duruyor. Erkek takımından zaten ümidi kestik de acaba başka bir gelişme var mı bayan takımında?

Bu habere çok sevindim.Bu arada Funda biraz tanınmıyor sanırım.
Funda bu ligin en iyi liberolarındandır,yani Gülden ve diğerleri diye bir kıyaslama yapmak doğru olmaz.
Funda 2.libero olur denmiş,Funda Merve gibi 2 tane libero çıkarır her cebinden.
Kısacası bek çok beğenirim kendisini. :)

Herkesin ağzında zihniyet, basketbolda zihniyet, voleybolda zihniyet, bayan takımında zihniyet.

Bence bu zihniyetin ne olduğunu bilmeyen kişiler zihniyetten bahsetmesinler ya da zihniyetbasket olarak sitenin adını değiştirelim.

Herkesin ağzında zihniyet.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Bu habere çok sevindim.Bu arada Funda biraz tanınmıyor sanırım.
Funda bu ligin en iyi liberolarındandır,yani Gülden ve diğerleri diye bir kıyaslama yapmak doğru olmaz.
Funda 2.libero olur denmiş,Funda Merve gibi 2 tane libero çıkarır her cebinden.
Kısacası bek çok beğenirim kendisini. :)
Ben bu yıl ki performansını hiç beğenmedim. Merve hem daha genç hem de daha iyi bana göre.

Doğru bir transfer olmuş,hayırlı olsun.
Merve'ye gelirsek milli takımda oyuna girdiği zaman hem manşette hem de defansta iyi işler yaptı,daha genç bir oyuncu.İyi bir performans sergilerse hem biz hem Türk voleybolu iyi bir libero kazanmış olur.

Ciddiyetsiz adamlar,insan haberi koymadan önce herşeyi araştırır sorar sonra koyar,manşetten verilen haber çekilirmi,hadi çektin bir açıklama yap.

Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.

Arkadaslar aklima bir oyuncu daha geldi, Anna Bara?ska nedersiniz, polonya milli takiminda oynuyo, gerceket ben cok begeniyom, hem mansetide fena deyil, hücumu cok iyi üstelik oda ivana gibi cok sert smac servis atabiliyo, iki sene önce sampionlar liginde en cok ace yapan oyuncular arasindayidi. hemde gercekten cok güzel bir kiz, ivananin ve ananin güzelligi seyirciyde salona ceker.
8ffe52593495c43d21401fb7c5596dad.jpg

e2f7f03f8126be1ff677f6ee77fff0631247957401.jpg

Adnan Erdoğan' Alıntı:
Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.

Arkadaslar aklima bir oyuncu daha geldi, Anna Bara?ska nedersiniz, polonya milli takiminda oynuyo, gerceket ben cok begeniyom, hem mansetide fena deyil, hücumu cok iyi üstelik oda ivana gibi cok sert smac servis atabiliyo, iki sene önce sampionlar liginde en cok ace yapan oyuncular arasindayidi. hemde gercekten cok güzel bir kiz, ivananin ve ananin güzelligi seyirciyde salona ceker.
8ffe52593495c43d21401fb7c5596dad.jpg

e2f7f03f8126be1ff677f6ee77fff0631247957401.jpg

Düşündüklerimi yazmışsın çok beğeniyorun ben Baranska'yı. Hem güzelliğiyle hem de oynadığı voleybolla. Polonya'nın en önemli kozlarından biri. Çok isterim gelmesini ama zor. Bielsco Biala'yla sözleşme yenilemiştir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...