Fba suan brasilyali antröner ze robertoyla imza töreni yapiyor.
Murat Baylan' Alıntı:Gülden'i alamıyorsanız bu oyuncular iyi tercih sayılabilir. Funda Telekom'da oynadığı sene Hüseyin Doğanyüz'n başını yakan oyunculardandı kötü performansıyla sonrasında Lang Ping'de düzeltememişti defansta yerini, derinliği kaybettiği için Aguero onun boşalttığı alanlara koşmaya çalışıyordu.
Ben bu yıl ki performansını hiç beğenmedim. Merve hem daha genç hem de daha iyi bana göre.Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Bu habere çok sevindim.Bu arada Funda biraz tanınmıyor sanırım.
Funda bu ligin en iyi liberolarındandır,yani Gülden ve diğerleri diye bir kıyaslama yapmak doğru olmaz.
Funda 2.libero olur denmiş,Funda Merve gibi 2 tane libero çıkarır her cebinden.
Kısacası bek çok beğenirim kendisini.
Adnan Erdoğan' Alıntı:Bu arada funda haberini yayinlayan voleybolmagzin sitesi funda haberini kaldirmis.
Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.
Adnan Erdoğan' Alıntı:Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.
Arkadaslar aklima bir oyuncu daha geldi, Anna Bara?ska nedersiniz, polonya milli takiminda oynuyo, gerceket ben cok begeniyom, hem mansetide fena deyil, hücumu cok iyi üstelik oda ivana gibi cok sert smac servis atabiliyo, iki sene önce sampionlar liginde en cok ace yapan oyuncular arasindayidi. hemde gercekten cok güzel bir kiz, ivananin ve ananin güzelligi seyirciyde salona ceker.