Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Pezük Fenerbahçe ile anlaşmak üzereymiş.

Özkan Hayırlı ile de biz ilgileniyormuşuz.

Adnan Erdoğan' Alıntı:
Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.

Savas abi sen bu oyuncular hakkinda ne düsünüyon.

Evet hem manşette hem de hücumda iyi.
Carolina Costagrande bir takımla anlaştı mı?

Bayanlarda bu sene zaten 4'ten yukarı çıkamayız. Yapılan transferlerle hiç değilse CEV'de final four'u zorlayacak bir takım kurulacağını düşünüyordum. Bu da zor görünüyor. Ancak, Medical Park'ın da sponsorluğu laf olsun diye kabul edeceğini sanmıyorum. Biraz daha bekleyelim bakalım, belki yerlilerde bir iki iyi takviye yapılabilir.

Erkeklerde madem yönetim takmıyor, biz de fazla takmayalım diyorum. Elindeki tek milli oyuncuyu bile oynatmayan, takımda tutmayı başaramayan bir takımdan fazla bir beklentim yok. Herhalde voleybol şubesi sorumlularımız maçlara gidecekler, orada rakibe karşı direnemeyen bir takım görünce kendileri tepki görecek. Şu kadroyla ligde bile kalamayız. Nemer'le Barca'yla olacak iş değil.

Sanırım yapılacak şey şu,bayan şubesinin bütçesinin bir kısmı erkek şubesine kaydırılacak iki tane hedefi olmayan,dostlar bizi alışverişte görsün hesabı takım kurulacak,başkada birşey olmayacak.Duyduğum birşey filan yok sadece tahmin yürütüyorum.

jaqulline Brazilyadan gelmez çünkü evlendi bir de manşeti çok ta iyi değil hatta pekinde arkaya geçtiğinde onu manşetten saklıyorlardı ama diğer söylediklerine katılıyorum

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Ahmet Pezük Fenerbahçe ile anlaşmak üzereymiş.

Üzülerek söylüyorum ki maalesef bu haber doğru. Asrın takası olur bence.Bonservissiz Özkan' a karşılık 110.000 TL bonservisi olan Ahmet'i vermek. :roll:

İnanmıyorum ya inanmıyorum.

Bir takım bu kadar kötü mü yönetilir ya :S

Pezük nasıl gider ? hemde Fenerbahçeye ama pekte şaşmamak lazım.Ali Cayır'ın bu takımdan gitmesinide sağlayan bunlar değil miydi ?

Savaş abi sen klübe-yönetime-teknik heyete vs bizden daha yakınsın
bu tip olayların yanlışlığını söylesen dinlemezlermi abi(belki dile getiriyorsundur)

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Üzülerek söylüyorum ki maalesef bu haber doğru. Asrın takası olur bence.Bonservissiz Özkan' a karşılık 110.000 TL bonservisi olan Ahmet'i vermek. :roll:

yorumum (2.baskı olacak ama):

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Erkeklerde madem yönetim takmıyor, biz de fazla takmayalım diyorum. Elindeki tek milli oyuncuyu bile oynatmayan, takımda tutmayı başaramayan bir takımdan fazla bir beklentim yok. Herhalde voleybol şubesi sorumlularımız maçlara gidecekler, orada rakibe karşı direnemeyen bir takım görünce kendileri tepki görecek. Şu kadroyla ligde bile kalamayız. Nemer'le Barca'yla olacak iş değil.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Savaş abi sen klübe-yönetime-teknik heyete vs bizden daha yakınsın
bu tip olayların yanlışlığını söylesen dinlemezlermi abi(belki dile getiriyorsundur)
Ah be kardeşim,
Bu adamlar göreve geldikleri günden beri kendi sitesinin portal kısmını karartan biri sence hiç konuşmuyor olabilir mi?

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":2d6qf7jw]Ahmet Pezük Fenerbahçe ile anlaşmak üzereymiş.

Üzülerek söylüyorum ki maalesef bu haber doğru. Asrın takası olur bence.Bonservissiz Özkan' a karşılık 110.000 TL bonservisi olan Ahmet'i vermek. :roll:[/quote:2d6qf7jw]

Türkiye'nin en iyi hocası (!) 'elimizdeki en değerli oyunculardan biri o, elimizde tutalım dememiş mi?

Erkek şubesinde olanlara akıl erdirmek imkansız hale geldi,birileri erkek şubesini dağıtmak için çok sistemli bir politika izliyor,bundaki amaç nedir bilmiyorum,mantıklı bir sebepde bulamıyorum.Kafam bu kadar çalışıyor ne yapayım,belki bunu yapanların benim anlayamacağım derecede nitelikli bir planları vardır,olabilir yani. :?

Dün D sporda filevizyonu izledim Işık Meküer vardı konuk olarak. Adnan Mert Paşaoğlu Ahmet Pezük'ü sordu. Servis felan çok iyi atıyor dedi. Oda bizi mutlu ediyor bizim oyuncumuzun böyle performans sergilemesi felan dedi. Bende herhalde bizde kalacak diye düşünüyorum.

Zihniyet...

Şu başlığı her okuduğumda midem bulanıyor. Toplama takımlarımızı bir an önce oluşturalım, sezon Mart'ta bitsin, herkes rahat etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...