G
Guest
Misafir
Bayan takımına Türk oyuncu düşünülmüyor mu ?
Adnan Erdoğan' Alıntı:Arkadaslar düsünüyom düsünüyom, aklima sonunda iyi bir smacör geldi, bilmem siz ne dersiniz.ilk önerim bu sene italya liginde vesan ve agueroyla birlikte oynayan bir Cruz vardi gercekten cok iyi manseti var ve hücumuda cok kuvvetli, ben italya final serisi seyretim, aguerdoan bile daha etkili oldu. ikinci önerimde brezilya milli takim oyuncusu jaqulline veya marian steinbrecher, bu oyuncular iki sene önce avrupada oynuyolardi, ve gecen sene brezilyaya döndüler, eger ikisinde birini getirirsek süper olur.
Savas abi sen bu oyuncular hakkinda ne düsünüyon.
Carolina Costagrande bir takımla anlaştı mı?
Üzülerek söylüyorum ki maalesef bu haber doğru. Asrın takası olur bence.Bonservissiz Özkan' a karşılık 110.000 TL bonservisi olan Ahmet'i vermek. :roll:Hüseyin Çıtak' Alıntı:Ahmet Pezük Fenerbahçe ile anlaşmak üzereymiş.
Özkan Hayırlı ile de biz ilgileniyormuşuz.
Savaş Eskigülek' Alıntı:Üzülerek söylüyorum ki maalesef bu haber doğru. Asrın takası olur bence.Bonservissiz Özkan' a karşılık 110.000 TL bonservisi olan Ahmet'i vermek. :roll:
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Erkeklerde madem yönetim takmıyor, biz de fazla takmayalım diyorum. Elindeki tek milli oyuncuyu bile oynatmayan, takımda tutmayı başaramayan bir takımdan fazla bir beklentim yok. Herhalde voleybol şubesi sorumlularımız maçlara gidecekler, orada rakibe karşı direnemeyen bir takım görünce kendileri tepki görecek. Şu kadroyla ligde bile kalamayız. Nemer'le Barca'yla olacak iş değil.
Ah be kardeşim,Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Savaş abi sen klübe-yönetime-teknik heyete vs bizden daha yakınsın
bu tip olayların yanlışlığını söylesen dinlemezlermi abi(belki dile getiriyorsundur)
Üzülerek söylüyorum ki maalesef bu haber doğru. Asrın takası olur bence.Bonservissiz Özkan' a karşılık 110.000 TL bonservisi olan Ahmet'i vermek. :roll:[/quote:2d6qf7jw]Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Hüseyin Çıtak":2d6qf7jw]Ahmet Pezük Fenerbahçe ile anlaşmak üzereymiş.
Özkan Hayırlı ile de biz ilgileniyormuşuz.