Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basın konusunda ekleyeceğim birşey yok.
Ancak bu açıklama sadece sponsorun 'Ne oluyoruz' paniğini önleyemeye ve zehaviri kurtarmaya yönelik bir açıklamadan öte bir şey değildir!
Konunun çarpıtılması konusunda hemfikir olabiliriz ancak Bir Galatasaray Teknik Direktörü'nün de konuştuu zaman ait olduğu camiayı bu gibi durumlara düşürecek şeyler söylememesi gerektiğini düşünüyorum.
Daha keskin bir ifade ile ileride aleyhimize delil olabilecek, taraftarı ezeli rakibine maskara edecek şeyler konuşmamayı bilecek!

Bence istifa etsin, bilmiyom ama ben Gökhan hocayi iyi bulmuyom, bence oyunu takip edemiyo, yerinde müdahle deye bise yok. bence onun yerine daha iyi kaliteli bir hoca almaliyiz ki ilerde yabancilarda daha kolay gelsin.

Adnan Erdoğan' Alıntı:
Bence istifa etsin, bilmiyom ama ben Gökhan hocayi iyi bulmuyom, bence oyunu takip edemiyo, yerinde müdahle deye bise yok. bence onun yerine daha iyi kaliteli bir hoca almaliyiz ki ilerde yabancilarda daha kolay gelsin.

Kardeşim meraktan soruyorum bu nasıl bir Türkçe yahu ? :oops:

istifa etmesi geeken ışık hoca varken,gökhan hoca ne olduğu belli olmayan bir haber üzerine istifasını beklemek saçmalık.bence gökhan edman ülkemizin en önemli antrenörlerinden.ayrıca elimizdeki kadroyu verelim bakalım o büyük hocalara oyunu nasıl takip ettiklerini bi görelim.

Kardeşim meraktan soruyorum bu nasıl bir Türkçe yahu ?

Emre Dogan kardesim özür dilerim ve diger arkadaslardanda özür dilerim, ben yurtdisinda sasadigim ici türkcem iyi deyil o yüzden herkesten cok özürdiliyorum, ve daha düzgün yazma caba vericem.

Böyle saçma açıklamalar yapmaya devam edecekse bencede gitsin yani.2 yılda nerde olduğunun farkına varması gerek kanımca.Herşey bir yana Bir Galatasaray Antrenör'ü Fenerbahçe hakkında bu kadar konuşmamalı...

Hayallerini Acıbadem'mi süslüyor artık nedir. Ama hiçte hoş olmadı bu söylemler. Herkes konumunu bilerek hareket etmeli. Şahsen gözümden düştü Gökhan hoca..

Bizden hiç bir şey olmaz.Hala bu basına inanıyorsanız zaten diyecek bir şey yok.

Hüseyin o açıklamalar AA'ya yapılmış. Öyle Hürriyet haberi falan değil.

Bence, çok büyük problem değil de; başkaları da beğenmeyebilir sonuçta ve eleştirmek isteyebilirler.

en baştada dediğim gibi gökhan hocanın bu konulara girmesi yanlış.ama bir yanlışıda,bir başka yanlışla telafi edemeyiz.ayrıca bencede haber doğru.AA işi bittide böyle yalan habermi yapacak,ki röportaj oldukça uzun.

Saçmalık canım 2 gündür dolanıyor bunlar şimdimi yalanlamak akıllarına geldi,aldıkları tepkileri görünce biraz geri vitese takma durumu oldu başkada birşey değil.Bunun gerçek olduğunu az çok birşeyleri süzgecinden geçirebilen ve yetişkin bir insan gibi düşünebilen herkes görebilir.İsteyen eleştirir isteyen bence sorun yok der.

Zaten açıklamada da Anadolu haber ajansına yaptığı söyleniyor.İnsanlar önceden yaptıklarıyla değerlendirilir.A.A çok mu güvenilir? Bu ülkede güvenilir gazeteci mi var?

Medya yalan yazıyor eyvallah da artık paranoya haline geldi. Üstünel - Lincoln olayında da herkes yalan dedi, sonra çıktı ortaya. Oldukça uzun bir röportaj ve içeriğe dair de bir yalanlama yok zaten. Fenerbahçe'yle ilgili söylediklerine dair bir yalanlama yapılmamış ki. Sadece, Yalçın Orhon röprotajdaki başka noktalara dikkat çekmeye çalışmış.

Resmi sitemiz haberi zorunlu açıklama diye vermiş.bence bu açıklama diğer açıklamalar gibi değil.gerçekten mecburiyetten yapılmış bir açıklama.ne de olsa sponorumuz var.

Açıklamalar eleştirilebilir, Türk voleybolunun geneliyle ilgili açıklamalardır Fenerbahçe büyük yatırımla yaptığı için hakkında açıklamalar da uzun tutulmuştur. Biz Gökhan Edman için görüşlerimizi yazmıştık kendisin taktik-teknik bilgisinden şüphe duymuyorum mesele kendisinin eline Fenerbahçe'ye denk bir kadro verildiği zaman ne söyliyeceğidir benim için.

Bir bakıma haklısın ama bu adamlara güvenmeme konusunda bende haklıyım.Günde 350 tane haberden 10 tanesi doğru çıkıyor.(350 rakamı afaki)

Neyse ben Gökhan Hocadan memnunum.Işık hocadan da son 5 6 haftada ki oyunumuz hariç memnundum.

Hatta ne yalan söyleyeyim sezon başında Gökhan Hocanın sözleşmesini 5 yıl daha uzatmalarını bekliyordum.

Mutlu, (yaş kaç bilmiyorum o yüzden sadece isminle hitap ediyorum) her açıklamada zorunlu açıklama diye yapılıyor.Futbolcu hakkında yapılan yalan haberde de bir başka oyuncuyla ilgilendiğimiz haberde de...

sevgili hüseyin öncelikle yaşım 27.benim demek istediğim bu zorunlu açıklamanın farklı olmasının sebebi şudur.daha 2 hafta evvel sponsorluk anlaşması yapıldı,ve bizim antrenörümüz uzun bir röportajda sürekli rakibini övmüş.bu durumda sen sponsorun yerinde olsan ne yapardın.en baştada dediğim gibi şahsi fikrim sonunda istifa olacak kadar büyük bir problem değil.ama gökhan hocanında dikkatli olması gerekirdi. Bernd schusterin real madridden gönderilme sebebide neredeyse aynı,ki Gökhan edmanın takımda kalması taraftarıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...