Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar,

İkili tartışmalar devam ederse, topici kısa süreliğine de olsa kilitlemek zorunda kalacağım. Lütfen.
Sevgili Emre,
Eğer işine karışmak olarak algılamaz ve yanlış anlamazsan fikrimi söylemek isterim.
Yukarıdaki mesajlara baktım da ikili tartışma sayılabilecek ve kötü sözler, ifadeler içeren şeyler göremedim.
Ayrıca kulüp yöneticileri tarafından da takip edildiğini bildiğim bu platformlarda kişilerin düşüncelerini kurallar ve saygı çerçevesinde ifade etmeleri, voleybola kafa patlatmaları beni çok mutlu ediyor.
Umarım yanlış anlamazsın.
Görevine, yetkine saygısızlık algılarsan da ceza verebilirsiniz.
Çok ciddiyim.
Sevgiler.

Galatasaray taraftarı olarak hiç yakışmıyor bize böyle tartışmalar...Açıklamaların doğru olup olmadığı bile doğru değil ama biz burda birbirimizi kırıyoruz.. "Rakibimizin sadece bir oyuncusunun aldığı para bizim takıma bedel olabilir ama biz Galatasaray ruhuna sahip bir ekibiz. Aranızda inanmayanlar varsa antrenmana gelmesin. Maç günü hazır değilim diyenler ise forma istemesin."Gökhan hocanın V.G.Sigortayı mıcize şekilde elediğimizde oyunculara söylediği sözler..Bu sözleri diyen (hadi diyelim doğru açıklamalar)baştan rakibin gücünü kabullenip kafasında kendi takımını küçük düşürmez..Biz bile burda FB süper kadro kurdu diyoruz bunu voleybol hocamızın demesinde ne var..Rakip iyi kadro kurdu tanınıyor ama biz onlarla baş edebilecek güçteyiz açıklamasını bizim diyebileceğimiz gibi hocamızda diyebilir...Gökhan hoca bu takımda imkansızları başardı ve bu senede başarılı olacaktır...Bizim tek yapmamız gibi baskette,futbolda olduğu gibi voleybolda da maçlara gidip takımı desteklemektir..Eleştri olacak ama basının oyununa gelmeden,insanları hemen yargılamadan!!!

Savaş abi ikili tartışma olan kısımları Emre sildi...Emre'nin bahsettiği şey burda şu anda bulunan mesajlar değil...Sadece bilgi olsun diye yazayım dedim....

Savaş Abi,

İkili tartışmayla ilgili mesajlar silindi. Ben voleyboldan anlamam zaten, o yüzden burada voleybolu takip eden arkadaşların mesajları olması aydınlatıcı oluyor benim için. Diğerlerini zevkle okudum herkes gibi. Ceza vermek falan da ne haddimize. Her türlü öneriye eleştiriye, hele büyüklerimizden geliyorsa açığız moderasyon olarak.

Ayrıca,

Ben de Gökhan Hoca'nın yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Fenerbahçe'yle iligli konuştukları fazla ön plana alındı gibi.

Kürşat Turkay' Alıntı:
Galatasaray taraftarı olarak hiç yakışmıyor bize böyle tartışmalar...Açıklamaların doğru olup olmadığı bile doğru değil ama biz burda birbirimizi kırıyoruz.. "Rakibimizin sadece bir oyuncusunun aldığı para bizim takıma bedel olabilir ama biz Galatasaray ruhuna sahip bir ekibiz. Aranızda inanmayanlar varsa antrenmana gelmesin. Maç günü hazır değilim diyenler ise forma istemesin."Gökhan hocanın V.G.Sigortayı mıcize şekilde elediğimizde oyunculara söylediği sözler..Bu sözleri diyen (hadi diyelim doğru açıklamalar)baştan rakibin gücünü kabullenip kafasında kendi takımını küçük düşürmez..Biz bile burda FB süper kadro kurdu diyoruz bunu voleybol hocamızın demesinde ne var..Rakip iyi kadro kurdu tanınıyor ama biz onlarla baş edebilecek güçteyiz açıklamasını bizim diyebileceğimiz gibi hocamızda diyebilir...Gökhan hoca bu takımda imkansızları başardı ve bu senede başarılı olacaktır...Bizim tek yapmamız gibi baskette,futbolda olduğu gibi voleybolda da maçlara gidip takımı desteklemektir..Eleştri olacak ama basının oyununa gelmeden,insanları hemen yargılamadan!!!

Şu yazıya tamamen katılıyorum.

Ben bazen Fener ile bizi kıyaslandığında çıldırıyorum doğru da yazdığım tek kelime saçmalık :) O da o düşünceye az bile ...

Hemen Sarp uyarıyı konduruyor. :) Kaç tane mesaj sildin bu arada?

Ben Gökhan Hocaya güveniyorum.
Dediklerinde bi hata görmüyorum.
Fenerle oynadığımız maçlarda 1 set alalım sevinirim ya da 1 set alalım maçı kazanırız gözümde diye yorumlar yapan bizler Gökhan Hocaya kızmamalı.

Erkek takımında ise tam tersi Işık Menküer'e hiç güvenmiyorum hem de hiç !
Keşke Ümit Hoca geri gelse. :(

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Ben Gökhan Hocaya güveniyorum.
Fenerle oynadığımız maçlarda 1 set alalım sevinirim ya da 1 set alalım maçı kazanırız gözümde diye yorumlar yapan bizler Gökhan Hocaya kızmamalı.

Volkan, I.Menküer'le kupada ilk senemizde final oynadık. Geçen sezonun çift kupalı takımı İBB'yi eledik. Ümit Hoca iyi 3 sezonda bir kupa aldık mı ? A. Çayır, Yasin, Kemal ve 3 tane kaliteli yabancıyla playofflarda ilk turda gittik.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":1yzwg9h4]Ben Gökhan Hocaya güveniyorum.

Volkan, I.Menküer'le kupada ilk senemizde final oynadık. Geçen sezonun çift kupalı takımı İBB'yi eledik. Ümit Hoca iyi 3 sezonda bir kupa aldık mı ? A. Çayır, Yasin, Kemal ve 3 tane kaliteli yabancıyla playofflarda ilk turda gittik.[/quote:1yzwg9h4]
Işık Menküer döneminde de kupa alamadık.
Ümit Hocanın takımında hırs vardı. 2 0 dan kaç tane maç aldık Abi ?
Şimdi 2 0 dan hep maçlar veriyoruz.Yedek çapraz oyuncularımız orta oyuncularımız pasör diye Dehne'yi getirdi.
O yüzden güvenmiyorum Işık Hocaya.

bu sene zirveye oynayan hiçbir takımda karşı galip gelememek gibi ciddi bir başarısızlık ortadayken bunu türkiye kupasında final oynadık diyerek başarılıyız şahsen diyemem.ümit hızal ise asla gönderilmeyi haketmemiştir.ışık menküer son derece başarısızdır.imkanlar ne olursa olsun.40yaşındaki ali peçeni,kemal elgazın özgüvenini yok ederceseni kariyeri bitmek üzere erkan toğanı alması dahi başlı başına skandaldır.

Zaten Deniz ve Dilara ile sözleşme uzatmışız.

Umarım Duygu Baldır ! Hem Cimbomluymuş hem de güzel :)

Onur ağabey ismini niye değiştirdin?:(

Sabah yazdığım mesajda Gökhan Hoca'nın açıklamalarını sahte ve politik bulmuştum. Öğleden sonra konuyla ilgili kulüpten açıklama yapıldı.

Öncelikle şunu söyleyeyim, ben de gazeteciyim ve bu haberdeki tek yanlışın başlıkların seçimi olduğunu düşünüyorum. Başlıklar Gökhan Hoca'nın söylediklerinin ilk kısmını kapsıyor. Örneğin Gökhan Hoca diyor ki "Fenerbahçe bizi geçti ama..biz de iyi kadro kurduk". Başlık şunu söylüyor: "Fenerbahçe bizi geçti". Bu gazeteciliğin vazgeçilmezlerinden biridir. Burada yapılan bir yanlış yoktur, gazeteci başlığı istediği gibi seçme hakkına sahiptir. Medyayı bu haberden dolayı suçlamak doğru değil. Şu başlığı da öne çıkarabilirdi gazeteci: "Maç sahada kazanılır". (Eğer Gökhan Hoca söylediği bu söze kendisi inanıyor olsaydı belki gazeteci de buna ikna olabilirdi)

Burada yanlış olan sayın Gökhan Edman'ın ne demek istediğiyle ne dediği arasındaki farktır. ve aklı başındaki her kişi bunun ayrımına varabilir.

Birincisi hiç Rijkaard'ın çıkıp da başka bir takımın transferleri hakkında bir yorum yaptığını duydunuz mu? Bizim hocalarımızda bu çok var. Eğer Gökhan Hoca bizim gibi sıradan bir taraftar olsaydı ya da eleştirmen olsaydı yaptığı yorumlara 'aferin adam iyi laf etmiş' derdik. Ama hayır, Gökhan Hoca Galatasaray Bayan Voleybol takımının başındaki kişidir. Siz, Fenerbahçe'ye övgüler düzeceksiniz, hem de yaptığı oyuncu-hoca transferinden, yönetimine kadar isimler vererek, biz de çıkıp onlarla baş etmeye çalışacağız diyeceksiniz, sonra da taraftarın maça gelmesini bekleyeceksiniz. Üstelik bunu sponsorluk anlaşması yeni imzalanmış ve takım taraftarı ve şubesiyle bir sinerji yakalamışken yapacaksınız.

İkincisi, politik davranmaya, sahte olmaya hiç gerek yok. Fenerbahçe şöyle iyi böyle iyi diyerek onbeş cümle kurup, ama biz de iyiyiz demek hiç inandırıcı değil. Sayın hocamızın önce kendi takımındaki yapılanmalar hakkında yorum yapması gerekiyordu. Gazeteciye 'Fenerbahçe'yi tebrik ederim, iyi transferler yaptılar' demesi yeterliydi. "Fransa'da tanınıyor"muş, "M.Ali Aydınlar çok başarılıymış" vesaire tarzı açıklamalar haddini aşan açıklamalar. Senin sponsorun iki gün önce M.Ali Aydınlar'a rakip olacaksın diye sana para vermiş, sen adamı övüyorsun. :)

Gökhan Hoca, Fenerbahçe ve Eczacıbaşıyla mücadele edemeyeceğimizi satır arasında söylemişken CEV'de final four'a kalacağımızı hangi mantıkla düşünüyor acaba, onu da anlayabilmiş değilim.

Zaten bu saatten sonra takımın muhteşem transferler yapmasını beklemiyordum ama önce Orkun Darnel sonra da Gökhan Edman'ın demeçleri beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Bir sponsorluk anlaşmasını bile nasıl yapamadığımızın göstergesi oldu bu. Umarım gerekli dersler çıkarılır. Görev başındaki insanlar nerede nasıl demeç vereceklerini bilirler.

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Elinize sağlık...Güzel bir yazı olmuş...

Sağolasın Kerem, bir ekleme yapayım. Fenerbahçe'ye fazla takılmayalım. Şu söz bile yeteri kadar açıklayıcı: "Pasörümüzü kaybettik, Elif, Eczacıbaşı'na transfer oldu. Bu bizim için önemli bir şey. Elif, bizde çok iyi oynadı ki Eczacıbaşı onu transfer etti."
Bunun anlamı şu: Eczacıbaşı birinci sınıf takım, biz ikinci sınıf takımız.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Zaten Deniz ve Dilara ile sözleşme uzatmışız.

Umarım Duygu Baldır ! Hem Cimbomluymuş hem de güzel :)

Onur ağabey ismini niye değiştirdin?:(
GS Store ürün tanıtımına mı alacacağız Duygu Bal'ı? :) Şaka bir yana önerdiğim isimlerden biriydi ama rağbet görmedi Duygu. Ancak Duygu Bal Galatasaraylı değil ;)

Metin Kuruçay' Alıntı:
Adnan Polat:""Florya'da yapılacak voleybol salonumuzun projesi bitmiş vaziyette. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün onayına gitti. Önümüzdeki pazartesi günü gelecek. Bakırköy Belediye Başkanımızla görüştük, oradan onayın gelmesi halinde bize çok kısa sürede ruhsatı verilecektir. Biz de 1500 kişilik voleybol salonu yapıyoruz. Bütün sporcularımız bir arada olacak. Tahmin ediyorum bir ay içinde orada temel atmış olacağız" diye konuştu."
Bir aksilik olmazsa 2011-2012 sezonunda Floray'daki salonda maçlarımızı oynayabileceğiz.

Emel Dizili' Alıntı:
Öncelikle Erika Coimbra ismi oldu sanırım o yüzden hayırlı olsun.

Bu oyuncu hakkında fikir sahibi değilim ama değerlendirmelerine itimad edilecek kişiler, hakkında iyi şeyler yazmışlar. İsim olarak Tom,Skolova hatta bir ara Paula derken biraz hayal kırıklığı yarattı gibi gözükebilir ama artık önemli olan vereceği katkı.Türkiye'ye ismi çok büyük oyuncular geldi ve bazıları isimleri kadar katkı sağlayamazken ?büyük yıldız? kategorisinde olmayan ama takıma çok katkılar sağlayan oyuncular da oldu. Erika ismi de umarım bizim için öyle olur.

İtalya ligi istatislikleri önemli bir referans olsa gerek:

http://www.legavolleyfemminile.it/S...Serie=1&AnnoInizio=2006&AnnoFine=2006&Ruolo=5

......................

[quote="Adnan Erdoğan":luvbl6ms]Arkadaslar neden italyan rakiplerden korkuyonu ki, bu sezon italyan takimlarini bizim lige koysan, ligi gs, vgstt, eczaci, ve fbanin altinda bir sirada yer alirlar, cünkü italyada aguero, lo bianco ve manor filer baska yildiz voleybolcu kalmadi, bütün takimlarin yildizlari ayrildi. bence bu sene her kupada bizim takimlar favori, nekadar herkes fba ayi güclü görsede bence eczacibasi cok düzgün ve yerinde oyuncular aldi, öyle yildiz alipta oynayamayan takimlardi görtük. fbanin belki avrupa kadrosu genis olacak ama tr ligi icin yeterli olcakmi onu görecez. ben takimimiza güveniyom. gecen sene tek safimiz manseti, eger bu sene o sikintiyi yasamsak, hersey yapabiliriz.

Herşeyi başka şeylere benzetmeyi severiz ve bir benzetmede bu konuda yaparsak; İtalya ligi bence futbolda ki Premier Lig gibi, bizim ligimiz ise La Liga misal bir lig.Futbolda bütün yıldızlar İspanya ligine daha doğru bir tabirle Barca ve Real'e toplanıyor ve bu ki takım en yakın rakiplerine bilmem kaç puan fark atıyorlar ve üstünlük kuruyorlar,Premier ligte de belli takımlar zirveyi kovalasa da edilen mücedele,oynana futbol yüzünden Ronaldolarını da kaybetseler dahi bu ligin değerinden çok fazla şey kaybolmuyor.Bizim voleybol ligimizde de La Liga gibi, belli üç dört takımla diğer takımlar arasında uçurumlar var malesef ama İtalya ligi 1.ile 8.si arasındaki maçın sonucu önceden belli olmuyor,bu yüzden bu ligin takımları her ne olursa olsun var olduğu yerde herzaman iddalıdır benim nazarımda.[/quote:luvbl6ms]
Çok güzel yorumlar Emel,
Tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...