Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutlu tuna' Alıntı:
bu sene zirveye oynayan hiçbir takımda karşı galip gelememek gibi ciddi bir başarısızlık ortadayken bunu türkiye kupasında final oynadık diyerek başarılıyız şahsen diyemem.ümit hızal ise asla gönderilmeyi haketmemiştir.ışık menküer son derece başarısızdır.imkanlar ne olursa olsun.40yaşındaki ali peçeni,kemal elgazın özgüvenini yok ederceseni kariyeri bitmek üzere erkan toğanı alması dahi başlı başına skandaldır.
Mutlu'ya katılıyorum.

Bir kere bu seneki kupa finali kesinlikle başarıdır. Ancak bu kimseyi kandırmamalıdır!
Geçen sene 0-2 den kaç tane maç almışız? Toplamda Avrupa'da ve Türkiye'de kaç tane maç kazanmışız? Takımın ruhu ve savaşçılığı ile iki takım arasında ne kadar fark var? Sıralamada üstte olan takımlara, ezeli rakibimize kaç kez galip gelmişiz? Bunları sorgulamakta fayda var. Tüm bunların yazılı dökümanları bende mevcut. Bilirsiniz ki hiç yazımda kimseyi kırmamaya, rencide etmemeye özen gösteririm. Bunları açıklamak istemiyorum. Zamanı gelince bunları da yayınlarız gerekirse.
Ayrıca Işık hoca bu takıma geldiğinde teknik danışman olarak geldi. Ümit hocanın arkasından işler çevirdi, oyuncuları ayarttı.(Bunlar iftira,abartma, söylenti değil, belgeli, canlı şahitli olaylardır). Bu sezon mücadele eden takım için bir önceki sezonun kasım ayından beri planlar yapıldı, yurtdışı seyahatler yapıldı, transferlerin hepsi Işık Hocanın istediği adamlardı.
Ve hepsi alındı. Tabiki bu arada alınamayanlar da vardı. Sonuç ise ortada.
Bizler gibi sadece Galatasaray'ı düşünen, voleybolu düşünen kişilere göre bu sonuç, hayal kırıklığından da ötedir.
Ali Peçen gibi bir adamı getirip bu takıma kaptan yapmak, Galatasaray'a küfür ettiğini bile bile kanka pozisyonunda olmak, Erkan, Semih, Zeynel, Dehne facialarını yaşatmak sence yeteri kadar kabahat değil midir?
Kemal ile başlayan genç oyuncuların kulübe karşı kırılması olayı, Ahmet, İbo Akşeker ile son olarak da Güray' a yapılanlar Ümit Hocanın döneminde olması imkansız şeylerdir.
Ben Ümit Hoca taraftarı değilim.Bunu açıkça herkesin bilmesini isterim. Ancak bunca başarısızlığın ve Galatasaray'ın etik farklılığına ortadan kaldıran mevzuuların sorumlusunu da başarılı göremem.
Senin Işık Hocaya olan sevgini anlayışla karşılıyorum ama bunları da düşünmeni tavsiye ederim sevgili Mustafa Yağız.

Savaş abi transferde bir tek fransız pasörü aldık herhalde.nemer ve barca ilede yeniden anlaşıldığına göre yabancı hakkımız doldu.yerli transfer düşünülüyomu acaba bilgilendirisen sevinirim.

mutlu tuna' Alıntı:
Savaş abi transferde bir tek fransız pasörü aldık herhalde.nemer ve barca ilede yeniden anlaşıldığına göre yabancı hakkımız doldu.yerli transfer düşünülüyomu acaba bilgilendirisen sevinirim.
Aslında dolmadı. Ama Avrupa gitmiyoruz, yatırım yapmıyoruz dolayısıyla da + yabancı demek tribünde oturacak oyuncu demek. Nasıl alalım? ;)
Volkan Güç var. Olursa o olur. Başka da yerli transfer görünmüyor ufukta.

Yeni aslan Tolga Altıntaş
11/06/2010 14:42:49
Daha önce Galatasaray ile prensipte anlaşan tecrübeli oyuncu Tolga Altınbaş İstanbul?a gelerek yeni kulübüne imza attı.

Arçelik alt yapısından yetişen 30 yaşındaki başarılı smaçör Maltepe Spor Kulübü formasını da giydikten sonra Ziraat Bankası, Maliye Milli Piyango ve en son Konya Diltaş Kulübü?nün formasını giymişti.

Playoffa kalsak ne olurki.ilk turda elenir gideriz.sanki geçen sene çok başarılı olmuşuz gibi başta 2 yabancımız ve büyük liberomuz olmak üzere,takımın çoğu ile yeniden anlaşılıyo.kemal elgaz ve ahmetin takımda kalmaları tek sevindiğim noktadır.o kadar kötü yönetiliyoki takımımız sorun bir değil,bin tane.

Aslında voleybol yazıları arttı. Bayan voleybol takımıyla erkek voleybol takımlarının başlıklarını ayırsak iyi olacak galiba.

Başlıkları ayıralım ayırmasına ama voleybol şubesindeki gelişmeler çok da iç açıcı görünmüyor. Bugüne kadar yapılanlar gelecek adına olumlu sinyaller vermiyor. Basketbolda erkek ve bayan takımlarının başına kaliteli hocaların gelmesi, sponsorluk anlaşmalarının yapılması, stad ve salon inşaatlarında son aşamaya gelinmesi, yöneticilerin amatör branşlarda başarıyı önemsediklerine dair açıklamalar yapmaları umut vericiydi. Ancak, teori ve pratik birlikte yürümüyor. Hiç kimse bir anda şampiyonluğa oynayacak takımlar beklemiyordu voleybolda. Ancak, şüphesiz daha akılcı, geleceğe yönelik hamleler yapan ve en önemlisi sağlam bir yönetim bekliyordu. Örneğin sponsordan geleceği iddia edilen para ile ne yapılıyor? Zaten bu kadrolar sponsor bulunmadan da kurulabilecek kadrolardı. Galatasaray adının arkasına bir sponsor alıyorsa bunun bir işaretini görmemiz gerekiyor. Hatta, sanırım önce sponsorun bunu görmesi gerekiyor.

Yapılan açıklamaların saçmalığı ortada. Fazla da konuşmayalım. Ancak şube yönetiminde, tıpkı geçen yılki erkek basketbolundaki gibi, bir laçkalık, bir boşvermişlik, bir plansızlık var. Belki de bu branşla ilgilenen kişiler çıkıp 'şunu şunu şunu yapıyoruz' deyip, bizi susturmalılar. Ama bunları demek yerine neler diyorlar, görüyorsunuz.

Bayan takımınız zaten lige 4.başlıyor. Sponsor bulundu, amatör branşlara önem verildiği söylendi. Kurulan kadroya bakıyorsunuz: Yine 4. Örneğin bu kadro seneye ne yapar diye düşünüyorsunuz: Yine 4. O zaman neyin atılımı yapılıyor?

Erkek voleybolda ara iyice açıldı. Hadi bu yılı geçtik. Seneye ilk 3'e girebilir miyiz? Hayır. Herhangi bir atılım, hamle vs. yapılıyor mu? Hayır.

Anlık çözümler, tribüne oynayan transferler beklemiyoruz. Sadece aklı başında işlerin yapıldığı voleybol takımları istiyoruz.

Savaş abi Başkanımız "artık şube yapılanması yok" dedi yani klübün tüm branşlarını profesyoneller yönetecek dedi

bu uygulamaya yarın geçilcek olsa size de görev verseler nasıl bir üst yönetim-kimlerden- oluşturur nasıl bir düzen kurardınız abi?

nasıl olsa bu gelişme yaşanacak bu iş yapılacak bizde ona göre destek verelim eleştirelim....
vs
vs
vs

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Savaş abi Başkanımız "artık şube yapılanması yok" dedi yani klübün tüm branşlarını profesyoneller yönetecek dedi

bu uygulamaya yarın geçilcek olsa size de görev verseler nasıl bir üst yönetim-kimlerden- oluşturur nasıl bir düzen kurardınız abi?

nasıl olsa bu gelişme yaşanacak bu iş yapılacak bizde ona göre destek verelim eleştirelim....
vs
vs
vs
Buna verilecek yanıt çok uzun olacaktır.
Herşeyden önce bu sorunun direkt muhatabı olarak kendimi göremiyorum henüz.
ama içimden geçenleri sıralarım bu haftasonu.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Savaş Abi, Tolga faydalı olur mu ? Bu transfer V.Güç transferinin olmayacağı anlamınamı geliyor.
Tolga geçen seneki durumu itibarı ile Galatasaray'a sıçrma yaptıracak bir smaçör değil! Barca, Nemer gibi Tolga' da bana göre Galatasaray'ın ihtiyacı olan, ne gelirse vurup top öldüren bir oyuncu değil yani
Volkan Güç pasör çaprazıdır. Farklı yerlerde oynuyorlar. Erkan Toğan gidecekse Volkan gelebilir. Zira Kemal eğer ilk 6 oynamazsa bu sene, kendisine de yazık, Milli Takıma da yazık. Ayrıca Volkan Güç gelrise Kemal' den verim alamayız ve seneye de gider bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...