Mutlu'ya katılıyorum.mutlu tuna' Alıntı:bu sene zirveye oynayan hiçbir takımda karşı galip gelememek gibi ciddi bir başarısızlık ortadayken bunu türkiye kupasında final oynadık diyerek başarılıyız şahsen diyemem.ümit hızal ise asla gönderilmeyi haketmemiştir.ışık menküer son derece başarısızdır.imkanlar ne olursa olsun.40yaşındaki ali peçeni,kemal elgazın özgüvenini yok ederceseni kariyeri bitmek üzere erkan toğanı alması dahi başlı başına skandaldır.
Bir kere bu seneki kupa finali kesinlikle başarıdır. Ancak bu kimseyi kandırmamalıdır!
Geçen sene 0-2 den kaç tane maç almışız? Toplamda Avrupa'da ve Türkiye'de kaç tane maç kazanmışız? Takımın ruhu ve savaşçılığı ile iki takım arasında ne kadar fark var? Sıralamada üstte olan takımlara, ezeli rakibimize kaç kez galip gelmişiz? Bunları sorgulamakta fayda var. Tüm bunların yazılı dökümanları bende mevcut. Bilirsiniz ki hiç yazımda kimseyi kırmamaya, rencide etmemeye özen gösteririm. Bunları açıklamak istemiyorum. Zamanı gelince bunları da yayınlarız gerekirse.
Ayrıca Işık hoca bu takıma geldiğinde teknik danışman olarak geldi. Ümit hocanın arkasından işler çevirdi, oyuncuları ayarttı.(Bunlar iftira,abartma, söylenti değil, belgeli, canlı şahitli olaylardır). Bu sezon mücadele eden takım için bir önceki sezonun kasım ayından beri planlar yapıldı, yurtdışı seyahatler yapıldı, transferlerin hepsi Işık Hocanın istediği adamlardı.
Ve hepsi alındı. Tabiki bu arada alınamayanlar da vardı. Sonuç ise ortada.
Bizler gibi sadece Galatasaray'ı düşünen, voleybolu düşünen kişilere göre bu sonuç, hayal kırıklığından da ötedir.
Ali Peçen gibi bir adamı getirip bu takıma kaptan yapmak, Galatasaray'a küfür ettiğini bile bile kanka pozisyonunda olmak, Erkan, Semih, Zeynel, Dehne facialarını yaşatmak sence yeteri kadar kabahat değil midir?
Kemal ile başlayan genç oyuncuların kulübe karşı kırılması olayı, Ahmet, İbo Akşeker ile son olarak da Güray' a yapılanlar Ümit Hocanın döneminde olması imkansız şeylerdir.
Ben Ümit Hoca taraftarı değilim.Bunu açıkça herkesin bilmesini isterim. Ancak bunca başarısızlığın ve Galatasaray'ın etik farklılığına ortadan kaldıran mevzuuların sorumlusunu da başarılı göremem.
Senin Işık Hocaya olan sevgini anlayışla karşılıyorum ama bunları da düşünmeni tavsiye ederim sevgili Mustafa Yağız.