Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Eskigülek' Alıntı:
Maalesef devam.
Geçen sene 2 yıllık anlaşma imzalanmıştı kendisi ile .En önemli transferdi kendisi biliyorsunuz.(!) Ondan başka 2 senelik anlaşma yapılan kimse var mıydı geçen sene?
Ben hatırlamıyorum! :?
Savaş Abi, A.Peçen'in transfer ücreti C.Dengin ve takımdan ayrılan Güray'dan fazla mı ?

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":2594du41]Maalesef devam.
Geçen sene 2 yıllık anlaşma imzalanmıştı kendisi ile .En önemli transferdi kendisi biliyorsunuz.(!) Ondan başka 2 senelik anlaşma yapılan kimse var mıydı geçen sene?
Ben hatırlamıyorum! :?
Savaş Abi, A.Peçen'in transfer ücreti C.Dengin ve takımdan ayrılan Güray'dan fazla mı ?[/quote:2594du41]
Caner Dengin geçen sene MEF ten aldı transfer ücretini.Bu sene ne kadara anlaştı bilmiyorum henüz. Güray ise Ali ile hemen hemen aynı parayı alacaktı ancak 1 yıllıktı anlaşması. Onun gönderilmesi de tamamen bir film senaryosu ya, o da ayrı bir hikaye :(

Tolga Altıntaş Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Diltaş Eğitim Kurumları?nda mücadele eden, smaçör Tolga Altıntaş ile anlaştı.

Voleybola Arçelik?te başlayan Altıntaş, daha sonra sırası ile Maltepe Belediyesi, Ziraat Bankası ve Maliye Milli Piyango takımlarında oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon Diltaş Eğitim Kurumları formasını giydi. 1980 doğumlu olan başarılı oyuncu 12 defa da milli formayı giydi. Sporcumuza Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Seda Uslu Eryüz Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen 1983 doğumlu, 1.80 boyundaki pasör Seda Uslu Eryüz ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı Zentiva?dan Beşiktaşa transfer olan Seda Uslu Eryüz, 20 defa da milli formayı giydi. Sporcumuza Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
Oyuncular hakkında bilgi sahibi biri isimleri verebilecekleri verim üzerinden biraz daha açabilirmi acaba?

Tolga Altıntaş hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Seda, geçen sezon Beşiktaş'ta gayet iyi bir sezon geçirdi. Eczacıbaşı'nda Ivana ve Vesna ile birlikte oynamışlardı daha önceden. 27 yaşında kesinlikle ben Galatasaray'a faydalı olacağını düşünüyorum, çok iyi bir tercih bana göre. Hayırlı olsun ;)

Bizim aldığımız Vesna Sırp değil miydi? Sırbistan Milli Takım Kadrosu'nda oynamıyor muydu? CEV'in listesinde görünmüyor. Haftasonu izleyeceğiz diye sevinmiştim.

Sırp...Sırp antrenör biraz değişik diye duymuştum abi...

Evet Sırp, fakat milli takımda yer almıyor. Ivana'da aynı şekilde kadroda yok. Ivana'nın Terziç ile sorunları olduğu için olmadığını biliyorumda, Vesna neden yok ben de bilmiyorum, şaşırdım !

Geçen yılki turnuvadada yoktu Vesna,sanırım milli takımı bıraktı...Mert'te yazmış Ivana'da bahsedilen sebeplerden ötürü seçilmedi veya gitmedi sanırım...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Geçen yılki turnuvadada yoktu Vesna,sanırım milli takımı bıraktı...Mert'te yazmış Ivana'da bahsedilen sebeplerden ötürü seçilmedi veya gitmedi sanırım...

Evet Ivana'da Milli Takımı bırakmış şimdi öğrendim...

Ayça Naz, Bahanur ve Serpil kadrodan çıkartılmış resmi sitede gördüm. Önümüzdeki günlerde libero transferlerini ( Funda Bilgili & Merve Dalbeler ) yapıp, transfer sezonunu hayırlısıyla kapatacağız...

bu arada Burcu ile de 2 yıllık sözleşme imzaladık herhalde geçen sezon ?

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
Oyuncular hakkında bilgi sahibi biri isimleri verebilecekleri verim üzerinden biraz daha açabilirmi acaba?
30 Yaşında, smaçör. Geçen sezon Konya diltaş eğitim Kurumları takımında oynadı.
Çok iyi bir tarsfer olduğu söylenemez. ama iki köşe oyuncumuz yabancıydı, yanlarına bir de yerli köşe oyuncusu almış olduk.
Ne yapacağını hep beraber göreceğiz.
Ama benim tahminim bu sene köşelerde sorun olacak gibi!

Neriman Eczacıbaşı'dan ayrılıyormuş. Acaba bizim herhangi bir girişimimiz oldu mu? Manşeti dışında, özellikle milli maçlarda çok iyiydi. Israrla bir iki milli takım oyuncusu almamız gerektiğine vurgu yapmak istiyorum.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Neriman Eczacıbaşı'dan ayrılıyormuş. Acaba bizim herhangi bir girişimimiz oldu mu? Manşeti dışında, özellikle milli maçlarda çok iyiydi. Israrla bir iki milli takım oyuncusu almamız gerektiğine vurgu yapmak istiyorum.

Artık geç. Neriman İtalya'da bir takım ile 2 yıllığına anlaşmış.

Eczacıbaşı'nın yetiştirdiği genç oyunculardan Neriman Özsoy, menajeri Bojan Simurina'nın sportif direktörü olduğu Perugia'ya 2 yıllık sözleşme imzaladı...

Demek ki neymiş, Orkun Darnel'in dediği gibi milli takımın tüm oyuncularının kendi takımlarıyla sözleşmesi devam etmiyormuş.
Kadronda milli takım oyuncusu bulunmasın, sıradan yabancılar al sonra başarı bekle.

Bence Neriman'ı, geçen sene başında bile alabilirdik, koca sene Ecz'da yedek bekledi !

Öncelikle elimizdeki Dilara Bilge'ye değinmek istiyorum. Bu kız biz de sürekli oynasın Türkiye'nin en önemli çaprazlarından biri olur iddaa ediyorum.

Mert Göker' Alıntı:
Bence Neriman'ı, geçen sene başında bile alabilirdik, koca sene Ecz'da yedek bekledi !

Öncelikle elimizdeki Dilara Bilge'ye değinmek istiyorum. Bu kız biz de sürekli oynasın Türkiye'nin en önemli çaprazlarından biri olur iddaa ediyorum.

Sevgili Mert, benim demek istediğim de bu. Çok kaliteli yabancı alınmadığı sürece Dilara'nın, Neriman'ın yedek kalmaması gerektiğine inanıyorum. Neriman'ın bu yıl Eczacıbaşı'nda oynaması zordu. Bunu görebilirdik. İki kulvarda mücadele edeceğiz. Bize milli takım oyuncusu gerek. Hem de genç. İtalya gibi oyuncu yetiştiremiyoruz biz. Öyleyse genç ve millileri toplamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...