Senin başka şansın mı var Uğur?Uğur GÜVEN' Alıntı:Bende teknik olarak destek veririm siteye.
Senin başka şansın mı var Uğur?Uğur GÜVEN' Alıntı:Bende teknik olarak destek veririm siteye.
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Orkun Darnel bugün NTV Spor Radyo'ya konuk olacakmış, saat 14.00'te.
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:Oyuncuyu tanımıyorum ama böyle isimleri almak iyidir. Mert, 2.ligden başka kimler var?
Mert Göker' Alıntı:Milli Takımda oynayan bir oyuncunun babası ile görüşülmüş.Hangi oyuncunun babası ile görüşülmüş acaba ?
* Orkun Darnel, daha Medical Park ile yolun başındayız diyor. İstediğimiz transferi bu yıl gerçekleştiremediğimizi kabul etmek lazım dedi.
Önümüzdeki yıllardan itibaren, Milli takım oyuncuları transfer edeceğiz; veya kendi oyuncularımızı Milli Takım için yetiştireceğiz dedi.
Bir orta oyuncu transferi daha yapacakmışız. Yabancı olacakmış ve ismi tanınan bir oyuncuymuş. Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu 2-3 kere yaşamış bir oyuncu olabilirmiş. Veya Amerika Kıtası'ndan. Aklınıza gelen oyuncu var mı acaba ? Benim aklıma Ravva falan geliyor ama Hadi bakalım bekliyoruz
bu transfere şu açıdan sevindim alt yapıya gibi çok genç bir oyuncuyu bulup almak bence güzel hamle oldu ...Sercan Karabıçak' Alıntı:G.SARAY'DAN FİLEDE TRANSFER!..
Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, Koç İlköğretim Okulları'ndan Gamze Alikaya'yı kadrosuna kattı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 1993 doğumlu ve 1.79 metre boyundaki Gamze Alikaya'nın transfer edildiği bildirildi.
Gamze, geçen yıl Genç Bayan Milli Takımı ile dünya dördüncülüğü ve Dünya Gençlik Oyunları şampiyonluğu yaşadı.
serdarmengi' Alıntı:Kurtuluş kardeşimizin fikri sonucu gsvoleybol sitesini canlandımak konusunda Onur Yavuz, Barış Yarar, Kurtuluş bey ile birlikte ne yapabileceğimize dair bir ön toplantı yaptık ve sonucunda Türkiye_yunanistan erkek voleybol maçı tarihine denk gelen 4-5 Eylül tarihi için başta Savaş ve sevgili Barış olmak üzere tüm isteyenleri davet etme konusunda hem fikir olduk. Herkesi bekliyoruz ve sitemizi yeniden canlandırmayı umuyoruz.