Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende manevi destek veririm.Yeterki birşeyler uyansın gsvoleybol için.Dün forma tanıtımında futbol dışındaki branşlar üvey evlat gibiydi..İnşallah öz evlat olduğumuz gün herşey güzel olacak...

Barış Yarar'dan güzel bir fikir var. Eylül ayının 4 yada 5 inde erkek voleybol takımı Yunanistan ile Ankara'da oynayacak. Bu buluşma için bir vesile olabilir.

4-5 Eylül'de uygun olanları Ankara'ya bekliyoruz o zaman.

Voleybolda takımımızı eleştiriyoruz ancak son günlerde milli takımda yaşananlar hiç de hoş değil. Chiappini istifa ediyor ve ertesi gün Polonya'nın Trefl Sopot takımıyla anlaşıyor. İlginçtir Perugia'ya transfer olan Neriman aynı gün Trefl Sopot'a kiralık veriliyor. Bir gün sonra Meryem Trefl Sopot'a transfer oluyor, hem de İller Bankası'na hiçbir bedel ödenmeden. Voleybol federasyonu bu gelişmeleri sadece izliyor. Neriman ve Meryem adeta alet oluyorlar bu 'ilginç' tezgaha. Oyuncularımızın yurtdışında oynaması bizi gururlandırır. Ama bu şekilde gitmeleri hoş olmadı. Üstelik gittikleri takım bu yıl Avrupa Kupaları'nda oynayacak bir takım da değil.

Orkun Darnel bugün NTV Spor Radyo'ya konuk olacakmış, saat 14.00'te.

Milli Takımda oynayan bir oyuncunun babası ile görüşülmüş.Hangi oyuncunun babası ile görüşülmüş acaba ?

* Orkun Darnel, daha Medical Park ile yolun başındayız diyor. İstediğimiz transferi bu yıl gerçekleştiremediğimizi kabul etmek lazım dedi.
Önümüzdeki yıllardan itibaren, Milli takım oyuncuları transfer edeceğiz; veya kendi oyuncularımızı Milli Takım için yetiştireceğiz dedi.

Bir orta oyuncu transferi daha yapacakmışız. Yabancı olacakmış ve ismi tanınan bir oyuncuymuş. Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu 2-3 kere yaşamış bir oyuncu olabilirmiş. Veya Amerika Kıtası'ndan. Aklınıza gelen oyuncu var mı acaba ? Benim aklıma Ravva falan geliyor ama :) Hadi bakalım bekliyoruz :)

Orkun Darnel NTVSpor radyodaydı. Sorduğum üç sorudan ikisi soruldu.

1. Sayın Darnel daha önceki bir röportajında Bayanlarda Milli takım oyuncularının takımlarıyla sözleşmeleri olduğu için transfer teklifi götüremediklerini söylemişti. Milli takımın genç oyuncularından Neriman ve Meryem yurtdışına transfer olurken Seray ve Polen de takımlarını değiştirdiler. Bu oyunculara Galatasaray olarak teklif götürüldü mü?
Yanıt: Biz milli oyunculara çok önem veriyoruz. Milli maçtan önce oyuncularla transfer görüşmesi yapmak pek hoş değil. Bu oyunculardan birinin babasıyla görüştük.

2. Şu an varolan kadroyla CEV'de final-four ve ligde ilk iki şansı olduğunu düşünüyor mu?
Yanıt: Cev'de finali hedefliyoruz. Ligde neden ilk iki? Herşeyi aşamalı olarak düşünüyoruz.

İlk soruya verdiği yanıt çelişkiliydi. Bir yandan milli takım oyuncularını kazandırmak gerektiğini söylerken öte yandan bu isimlerden yalnızca birine transfer teklifi götürüldüğünü (o da babasıyla konuşulması şeklinde) söyledi. Türk oyunculara çok önem veriyoruz deyip, bunlara teklif götürmemeyi anlayabilmiş değilim.
İkinci sorudaki neden "ilk iki"? Çünkü ilk iki demek Şampiyonlar Ligi için garanti demek. İlk iki demek ligde final oynamak demek.

Mert'in de sorularına yanıt verdi. İki transferden bahsetti. Bunlardan birinin yabancı olacağını söyledi. Yıldız değil ama şampiyonluk tecrübesi yaşamış bir oyuncu imiş.

Erkeklerde "Erkeklerde en iyi üç Türk pasör (Ulaş, Aslan, Selçuk) Galatasaray altyapısından çıkmışken, Galatasaray'ın her yıl farklı bir yabancı pasör aramasını nasıl değerlendiriyor? Bu isimleri tekrar takıma kazandırmak için bir çaba harcandı mı?" sorum sorulmadı.

Orkun Darnel'i her seferinde daha ümitli görüyorum. Umarım taşıdığı bu ümit takıma da olumlu yansır.

*Güzel bir program oldu. Sorulan sorulara elinde geldiğince yanıt verdi sn Darnel.
*Erkek Takımı olarak bu yıl yerimizde saydığımızı o´da belirtti.
*Erkeklerde hedefin bu yıl normal sezonu bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirip, gelecek yıl muhakkak Avrupa Kupa´larında mücadele etmemiz gerektiğiniz vurguladı.
*Yeni pasörümüz Yannick Bazin´in Milli Takım kampında olduğunu belirtti.

Milli Takım ile ilgili çok soru soruldu kendisine. Oranın muhattabı sn. Darnel değil ki. Keşke biraz daha fazla Galatasaray konuşulsaydı, ama keyifli bir program oldu...

G.SARAY'DAN FİLEDE TRANSFER!..

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, Koç İlköğretim Okulları'ndan Gamze Alikaya'yı kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 1993 doğumlu ve 1.79 metre boyundaki Gamze Alikaya'nın transfer edildiği bildirildi.

Gamze, geçen yıl Genç Bayan Milli Takımı ile dünya dördüncülüğü ve Dünya Gençlik Oyunları şampiyonluğu yaşadı.

2.ligleri yakından takip ettiğim için Gamze´yi birkaç kere izledim. Uzun boylu bir pasör. Yanılmıyorsam Genç Kız´larda da oynuyor. Henüz 17 yaşında bir oyuncu. Yaşına göre çok iyi bir pasör. Tıpkı seneler evvel ki Eczacıbaşı´ndaki Naz Aydemir gibi. Umarım ileride faydalı olur klübümüze.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Oyuncuyu tanımıyorum ama böyle isimleri almak iyidir. Mert, 2.ligden başka kimler var?

Kurtuluş Bey, 2. ligte öyle çok genç yetenekler var ki ilk aklıma gelen Nefise Gaffuroğlu mesela. Şu an kapanması gündemde olan Coşkunözspor´da oynuyor.
Yeni transferimiz Gamze´nin takım arkadaşı Gülşah Olçay var. (Smaçör)
Es Spor´da oynayan Melis Durul... Bunlar sadece aklıma gelenler. Biraz da kendi altyapımızdan oyuncu çıkarmalıyız.

*Aslında Yıldız ve Genç Bayanlar´da önemli turnuvalar olucak. Sporcular yaz döneminde kampta olucaklar. Oralardan kaliteli genç oyuncuları kadromuza dahil edebiliriz diye düşünüyorum.*

Mert Göker' Alıntı:
Milli Takımda oynayan bir oyuncunun babası ile görüşülmüş.Hangi oyuncunun babası ile görüşülmüş acaba ?

* Orkun Darnel, daha Medical Park ile yolun başındayız diyor. İstediğimiz transferi bu yıl gerçekleştiremediğimizi kabul etmek lazım dedi.
Önümüzdeki yıllardan itibaren, Milli takım oyuncuları transfer edeceğiz; veya kendi oyuncularımızı Milli Takım için yetiştireceğiz dedi.

Bir orta oyuncu transferi daha yapacakmışız. Yabancı olacakmış ve ismi tanınan bir oyuncuymuş. Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu 2-3 kere yaşamış bir oyuncu olabilirmiş. Veya Amerika Kıtası'ndan. Aklınıza gelen oyuncu var mı acaba ? Benim aklıma Ravva falan geliyor ama :) Hadi bakalım bekliyoruz :)

Brezilya'dan Fabiana olamaz mı acaba bu oyuncu Avrupa'ya dönecekti bu yıl çok isterim ben gelmesini.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
G.SARAY'DAN FİLEDE TRANSFER!..

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, Koç İlköğretim Okulları'ndan Gamze Alikaya'yı kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 1993 doğumlu ve 1.79 metre boyundaki Gamze Alikaya'nın transfer edildiği bildirildi.

Gamze, geçen yıl Genç Bayan Milli Takımı ile dünya dördüncülüğü ve Dünya Gençlik Oyunları şampiyonluğu yaşadı.
bu transfere şu açıdan sevindim alt yapıya gibi çok genç bir oyuncuyu bulup almak bence güzel hamle oldu ...

Kurtuluş kardeşimizin fikri sonucu gsvoleybol sitesini canlandımak konusunda Onur Yavuz, Barış Yarar, Kurtuluş bey ile birlikte ne yapabileceğimize dair bir ön toplantı yaptık ve sonucunda Türkiye_yunanistan erkek voleybol maçı tarihine denk gelen 4-5 Eylül tarihi için başta Savaş ve sevgili Barış olmak üzere tüm isteyenleri davet etme konusunda hem fikir olduk. Herkesi bekliyoruz ve sitemizi yeniden canlandırmayı umuyoruz.

Gsvoleybol.org'un tekrar aktif haline gelmesini ben de çok istiyorum.

Basketbol Portalı olan şu forumda bile birçok kişi var takımla ilgilenen, voleybolu iyi bilen. Çoğu kişinin burada voleybol konuşulduğundan haberi bile yoktur.

Gsvoleybol.org oldukça taraftarın maçlara daha fazla ilgi göstereceğine de eminim.

Basit bir örnek; Türkiye Kupası Finali'ndeki Ziraat Bankası maçında en fazla 100-150 Galatasaray'lı vardı salonda. Çoğu Galatasaraylının finale çıktığımızdan haberi bile olmamıştır o maçta.

Bu gibi konularda bu site önemli bir misyon üstlenebilir. Forumu ve siteyi aktif tutmak, tüm Galatasaraylıların bildiği bir site haline getirmek için, eminim herkes elinden geleni yapacaktır.

serdarmengi' Alıntı:
Kurtuluş kardeşimizin fikri sonucu gsvoleybol sitesini canlandımak konusunda Onur Yavuz, Barış Yarar, Kurtuluş bey ile birlikte ne yapabileceğimize dair bir ön toplantı yaptık ve sonucunda Türkiye_yunanistan erkek voleybol maçı tarihine denk gelen 4-5 Eylül tarihi için başta Savaş ve sevgili Barış olmak üzere tüm isteyenleri davet etme konusunda hem fikir olduk. Herkesi bekliyoruz ve sitemizi yeniden canlandırmayı umuyoruz.

Sizlere katılmayı çok isterdim lakin 15 Eylül sonrası Ankara'da olacağım için bu toplantıya katılamayacağım. Toplantı öncesi burada yapılacak bir beyin fırtınasına her şekilde katkı vermeye çalışacağım.

Sevgi, saygı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...