Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Milli oyuncumuz Duygu Bal da boştaymış. Orkun Darnel, milli oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor dedikten sonra 5 milli voleybolcumuz (Neslihan'ı saymıyorum) kulüp değiştirdi :)

Duygu´nun İtalyan klüplerinden Pavia´ya imza attığı söyleniyor ama henüz resmi bir durum yok şuanlık. Azeri takımları da istiyormuş. Bende isterim Duygu´yu takımda görmek. Geçen sene her ne kadar hiç oynamasa da Milli Takım da kendini gösterdi sonuçta.

Savaş Abi kadrolarımız hemen hemen kesinleştiğine göre, senden sezon öncesi değerlendirmesi alabilir miyiz?

Hem erkek hem bayan takımımız için, sana göre nerelerde eksiğimiz var, nerelerde avantajımız var?

voleybolu unuttuk yine bir gelişme olmayınca. :p

Gülden ve Elif Ağca Milli Takım Kampına Davet Edilmiş. Özellikle Gülden'in takıma tekrar dahil edilmesi beni çok mutlu etti. Bilmiyorum ilk göz ağrısı olduğu için midir ama Gülden'in kolay vazgeçilecek bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.

Bu arada Orkun Darnel'in radyo programında bir hafta içinde gerçekleşir dediği transferler, aradan epeyce zaman geçmesine rağmen hala gerçekleşmedi.

İkisinin de çağırılmasına çok sevindim. Gülden in çağırılması gerekiyordu zaten. Nihan ile olmuyor bu iş. Mehmet Hoca dan son derece doğru kararlar...
Elif´in çağırılması da iyi olmuş. Naz ın performansından memnun değil kimse, Elif bu açığı kapatacaktır kesinlikle.

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde bir süredir yaşadıkları sıkıntılarla gündeme gelen Ankaragücü ve Karşıyaka takımları, gelecek sezon 1. Lig'de yer almayacakmış.

Mert Göker' Alıntı:
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde bir süredir yaşadıkları sıkıntılarla gündeme gelen Ankaragücü ve Karşıyaka takımları, gelecek sezon 1. Lig'de yer almayacakmış.
Kardeş kulüpler olan Ankaragücü ve Karşıyaka´nın katılmaması büyük bir raslantı.

Karşıyaka taraftarının voleybola olan ilgisi ve salonda sergilediği tutumu bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur ama Ankaragücü´nün aldığı karar çok isabetli olmuş.

Zaten Ankaragücü´nü Ankara takımı olarak görüp takımımız Ankara´ya gelecek diye umutlanmıyorduk. Taraftarın taşkınlığı sebebiyle maçlarını ya tarafsız sahada ya da seyircisiz oynuyorlardı.

fenerbahçe'ye transfer olan skowronska, fenerbahçe'ye gelirken 2 gün ağladım ama kariyerim için gelmek zorundaydım demiş.. Hem dünyanın en güzel voleybolcusu ol, hem fenere gel.. Daha çok ağlarsın..

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mert Göker":10w93q3s]Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde bir süredir yaşadıkları sıkıntılarla gündeme gelen Ankaragücü ve Karşıyaka takımları, gelecek sezon 1. Lig'de yer almayacakmış.
Kardeş kulüpler olan Ankaragücü ve Karşıyaka´nın katılmaması büyük bir raslantı.

Karşıyaka taraftarının voleybola olan ilgisi ve salonda sergilediği tutumu bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur ama Ankaragücü´nün aldığı karar çok isabetli olmuş.

Zaten Ankaragücü´nü Ankara takımı olarak görüp takımımız Ankara´ya gelecek diye umutlanmıyorduk. Taraftarın taşkınlığı sebebiyle maçlarını ya tarafsız sahada ya da seyircisiz oynuyorlardı.[/quote:10w93q3s]

Bu olayların ardından Çerkezköy ve Emlak Toki´nin 1.lige gelmesi gündemde. Fakat Federasyon başkanımız 10 takım ile devam edileceğini belirtmiş. Nasıl bir iştir anlamıyorum ben. Git gide Azerbaycan ligi gibi 7-8 takımla mücadele edeceğiz artık !!

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Bayanlarda 4.yabancı nın alınabileceği söylenmişti
gelişme varmı acaba?

Sır gibi saklanıyor ismi. Hiç duyum da yok.

Oldu olacak İstanbul Ligi yapsınlar. Ankaragücü gibi bir kulübün mümkünse tüm sporlardan çekilmesini isterim de Karşıyaka kötü olmuş. 10 takımsa çok az. Zaten 8'i play-off'a yükselecek. Hani ligde çekişme olsa 10 takım da yeter ama ilk 4 ve diğer 6 şimdiden belli olan bir ligde 10 takım ligi çok kalitesizleştirir.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Oldu olacak İstanbul Ligi yapsınlar. Ankaragücü gibi bir kulübün mümkünse tüm sporlardan çekilmesini isterim de Karşıyaka kötü olmuş. 10 takımsa çok az. Zaten 8'i play-off'a yükselecek. Hani ligde çekişme olsa 10 takım da yeter ama ilk 4 ve diğer 6 şimdiden belli olan bir ligde 10 takım ligi çok kalitesizleştirir.

Begüm Doğanay´a az önce Ntvspor Radyo´da bu konu ile ilgili soru sordum. Öyle bir açıklama duymadım dedi. Aksine Çerkezköy ve Emlak Toki 1.lige çıkacakmış. İnşallah 12 takım ile devam ederiz yeniden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...