Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herzaman oldugu gibi yine kendi hedeflerimiz dogrultusunda herhangi bir rakibimizin olmadigi birer sezon gecirecegiz hem erkeklerde hem kadinlarda. Erkeklerdeki yerimiz Fener, Arkas, Halkbank, Ziraat Bankasi, ve Belediye'nin ardindan garanti 6.'lik, kadinlardaki yerimiz de Fener, Eczacibasi ve VGSTT'nin ardindan garanti 4.'lük.

Galatasaray - Sivas 4 Eylül Belediyespor: 3-0

Teledünya Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-0 yendi..

Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Birinci Etap Eleme Turu (B) Grubu'nda, Sivas 4 Eylül Spor Salonu'nda oynanan maçta, Galatasaray, Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-0 yendi.

G.Saray lider tamamladı: 3-04 Eylül Spor Salonu'nda oynanan maçta Galatasaray, Çankaya Belediye Anka Spor'u 3-0 yendi.
0010 Ekim 2010 Pazar - 12:43
AA Voleybolda Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Birinci Etap Eleme Turu (B) Grubu'nda, 4 Eylül Spor Salonu'nda oynanan maçta Galatasaray, Çankaya Belediye Anka Spor'u 3-0 yendi.

Grupta oynadığı 3 maçı da 3-0'lık skorlarla kazanan Galatasaray, grubu lider olarak tamamlayarak ikinci etap eleme turuna kaldı. Önceki 2 maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor'u 3-2, Keşan Gençlik Spor'u 3-0 yenen Çankaya Belediye Anka Spor da bir üst tura yükselmeyi başardı.

Gruptan bir üst tura çıkacak son takım, bugün oynanacak Sivas Dört Eylül Belediyespor-Keşan Gençlik Spor maçının ardından belli olacak

Sporx.

www.gsvoleybol.org yeniden yayında!

Sevgili Galatasaraylı Voleybol severler,

Sevgili Galatasaraylı Voleybol Severler, Bir süredir ara veriğidimiz yayınlarımıza yeni sezondan itibaren yeniden başlıyoruz. Bu yeni süreçte sizlere önce forum bölümümüzde hizmet vereceğiz. Haber Portalımız ise daha sonra hayata geçecektir! Forum Bölümüzden yararlanabilmek için üye olmanız gerekmektedir. Forum üyeliğimiz için de kayıt sırasında gerçek isminiz, soyisminiz ve TC Kimlik numaranız ile doğum tarihinizin tam olarak doldurulması gerekmektedir.
Her türlü soru ve önerileriniz için admin@gsvoleybol.org adresine mail yollayabilirsiniz. Yeniden sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyoyoruz.
gsvoleybol.org Yönetimi

Re: www.gsvoleybol.org yeniden yayında!

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Sevgili Galatasaraylı Voleybol severler,

Sevgili Galatasaraylı Voleybol Severler, Bir süredir ara veriğidimiz yayınlarımıza yeni sezondan itibaren yeniden başlıyoruz. Bu yeni süreçte sizlere önce forum bölümümüzde hizmet vereceğiz. Haber Portalımız ise daha sonra hayata geçecektir! Forum Bölümüzden yararlanabilmek için üye olmanız gerekmektedir. Forum üyeliğimiz için de kayıt sırasında gerçek isminiz, soyisminiz ve TC Kimlik numaranız ile doğum tarihinizin tam olarak doldurulması gerekmektedir.
Her türlü soru ve önerileriniz için admin@gsvoleybol.org adresine mail yollayabilirsiniz. Yeniden sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyoyoruz.
gsvoleybol.org Yönetimi
Hayirli olsun abi. ;)

serdarmengi' Alıntı:
Artık iş bizlere düşüyor.

Serdar Abi söylediğin gibi iş bizlere daha çok da sizlere düşüyor.

Sizlere derken de; voleybolu çok seven, voleybol hakkında gerçekten bilgi birikimi olan insanları kastediyorum.

Şu başlık hiçbir zaman boş kalmıyor artık, GSVoleybol da aynı şekilde boş kalmaz umarım.

Ben voleybolu 5-6 yıl önce takip etmeyi bırakıp, son 1-2 yılda zaman buldukça takip eden biri olarak, elimden geleni yapacağım o site ile ilgili.

Savaş abi hayırlı olsun hepimize benim için çok sevindirici oldu zira böyle bir oluşumdan Galatasaray Voleybol şubesinin mahrum kalmasını istemem.

Sana yardımcı olmak adına elimizden ne gelirse yapacağız inşallah abi.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Savaş abi hayırlı olsun hepimize benim için çok sevindirici oldu zira böyle bir oluşumdan Galatasaray Voleybol şubesinin mahrum kalmasını istemem.

Sana yardımcı olmak adına elimizden ne gelirse yapacağız inşallah abi.
Teşekkür ederim Şamil Kardeşim,
Yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok zaten.
Voleybolu buradan takip eden tüm kardeşlerimin gsvoleybol.org a üye olmalarını bekliyorum.
Zira orası ne kadar güçlü olursa sesimiz o kadar iyi duyulur ;)
Herkese iyi bir hafta diliyorum.
Sevgiler.

Güne güzel haberle başlamak diye buna diyorlar sanırım...

Uzun bir aradan sonra girmeye çalışınca şifreyi unutmuşum. İşin kötü tarafı kayıt olurken kullandığım e-posta adresine nereden gireceğimi de bilmiyorum. Her yol Uğur´a çıkıyor sanırım. : )

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":6rrazc3k]@Savas abi (Eskigülek)

Kadinlarin ligi ne zaman basliyor abi,tarih verebilir misin?
11 Kasım da sanırım.
Sen neden siteye üye olmuyorsun bakayım?[/quote:6rrazc3k]Ben alman vatandasiyim abi,siteye üye olamam.TC kimlik numaram yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...