Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BKS Aluprof Bielsko-Bia?a 3 - Galatasaray Istanbul 0
(25:21, 25:23, 33:31)

Sk?ady:
BKS: Gabriela Wojtowicz, Joanna Fr?ckowiak, Iwona Waligóra, Katarzyna Skorupa, Jolanta Studzienna, Natalia Bamber, Agata Sawicka (libero) oraz Anna Kaczmar, Karolina Ciaszkiewicz.

Galatasaray: Coimbra, Djerisilo, Gollu, Citakovic, Uslu Eryuz, Bilge, Bilgi (libero) oraz Dalbeler, Dal, Alikaya, Elhan.

Tugay Arslan' Alıntı:
BKS Aluprof Bielsko-Bia?a 3 - Galatasaray Istanbul 0
(25:21, 25:23, 33:31)

Sk?ady:
BKS: Gabriela Wojtowicz, Joanna Fr?ckowiak, Iwona Waligóra, Katarzyna Skorupa, Jolanta Studzienna, Natalia Bamber, Agata Sawicka (libero) oraz Anna Kaczmar, Karolina Ciaszkiewicz.

Galatasaray: Coimbra, Djerisilo, Gollu, Citakovic, Uslu Eryuz, Bilge, Bilgi (libero) oraz Dalbeler, Dal, Alikaya, Elhan.
Bir mac daha var digil mi?

Galatasaray Medical Park: Dilara(8), Erika (13), Gozde (4), Ivana (23), Vesna (4), Arzu Funda (L), Ebru (1), Merve, Gamze, Seda, Özlem

Lodz da tıpkı Bielsko Biela gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlardan. Setlerin sonuçlarına baktığımızda güzel oynamışız gibi görünüyor Biala'ya karşı. Ama set alamamamız kötü olmuş. Muhtemelen Biala'nın oyuncuları arasında milli takım çalışmaları için kampta bulunanlar da vardır. Değerlendirme yapmak için henüz çok erken.

Bu yıl Dilara´nın yıl ı olabilir bence. Gökhan Edman yeterli süreyi kendisine vermesi halinde ve kendisini biraz daha geliştirmesi durumunda muğazzam bir oyuncu olacaktır Dilara. =)

*Bu arada geçen yıl ki Liberomuz Ayça Naz, Ankaragücü ile anlaşmış..

58092_438093112701_216675727701_5217538_4583457_n.jpg

Ben formayı çok beğendim. Diğer resimler; http://www.bks.bielsko.pl/galeria/show/237.html

Resimdeki 4 numara kim, milli bir oyuncu mu?
Edit: Tamam ögrendim resmi sitemizde varmis. Özlem Özcelik, milli takimin önemli isimlerinden. Hele bir yerden taniyordum :)

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı cuma günü oynadığı hazırlık maçında MEF' e 3-2 yenildi. MEF takımının Mısırlı pasörü Dünya Şampiyonasında oynadığı için bu maçta da takımındaki yerini alamadı.

Bu arada Başkanımız voleybolda 4 yıllık bir planı faaliyete geçen yıl geçirdiklerini söylemiş...Birisi bana planımızın ne olduğunu anlatabilirmi acaba...Ben Geçen yılı ve bu yılı yan yana koydum nasıl bir plan yaptığımızı anlamadım,anlayamadım...Sorun bende muhtemelen anlayan birisi varsa banada anlatabilirmi?

Kerem şöyle diyim PLAN kelimesini duydumu birileri yelkenleri indirdiğinden, Başkan bu kelimeyi çok kullanıyor. O kelimeyi uyguladığından değil. Bİrde kelimenin başına UZUN VADELİ dedinmiydi ohh suyundan da koy diyende var..

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Bu arada Başkanımız voleybolda 4 yıllık bir planı faaliyete geçen yıl geçirdiklerini söylemiş...Birisi bana planımızın ne olduğunu anlatabilirmi acaba...Ben Geçen yılı ve bu yılı yan yana koydum nasıl bir plan yaptığımızı anlamadım,anlayamadım...Sorun bende muhtemelen anlayan birisi varsa banada anlatabilirmi?

Son yıllarda voleybol şubesinde hiçbir şey yapılmadığı, şube laf olsun diye ayakta tutulduğu için, yapılan birkaç olumlu hamle plan olarak yansıtılıyor. Ancak, dışarıya pek yansımayan, duyduklarımıza göre, altyapıda ciddi hamleler yapılıyormuş, kızlarda özellikle. Sanırım plan denilen şey bu olsa gerek. Bunun olumlu ya da olumsuz sonuçlarını birkaç yıl içerisinde görebiliriz.

Açıklama için Teşekkür ederim Kurtuluş bey,alt yapıda umarım bu hamleler yapılıyordur...

Sühan hakikaten bu uzun vadeli planlar kavramını duyduğumda korkmaya başlıyorum,nedense hep aklıma yıllarca ülkemizde uygulanan kalkınma planları geliyor...Belkide bunun nedeni başkanımızı ülkemiz siyasetçilerine benzetmemdir...

Neyse senin dediğin gibi suyundanda koysun o zaman... :)

Galatasaray Istanbul - Organika Budowlani 1:3 (23:25, 25:23, 23:25, 13:25)

Bayanlarda son maçımızı da kaybetmişiz. Böylece Polonya'da katıldığımız turnuvadan galibiyet alamadan dönmüş olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...