Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı önümüzdeki sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sene takımı Sırp antrenör Dragan Nesic'e emanet edecek olan Galatasaray Medical Park, transfer çalışmlarına hız verdi. Eczacıbaşı Vitra oyuncusu Neslihan Darnel ile anlaşma noktasına gelindi. Transferin önündeki tek engel Neslihan'ın kulübü ile olan sözleşmesi. Transfer bir kaç güne netleşir. Kaynak:Galatasaray Basketbol

Birde 3 dünya yıldızı ile anlaştığımız söyleniyor. Calderon, Gioli, Lo Bianco + Neslihan olursa özellikle de bugün için bünyem kaldırmaz artık. :)

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı önümüzdeki sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sene takımı Sırp antrenör Dragan Nesic'e emanet edecek olan Galatasaray Medical Park, transfer çalışmlarına hız verdi. Eczacıbaşı Vitra oyuncusu Neslihan Darnel ile anlaşma noktasına gelindi. Transferin önündeki tek engel Neslihan'ın kulübü ile olan sözleşmesi. Transfer bir kaç güne netleşir. Kaynak:Galatasaray Basketbol

Birde 3 dünya yıldızı ile anlaştığımız söyleniyor. Calderon, Gioli, Lo Bianco + Neslihan olursa özellikle de bugün için bünyem kaldırmaz artık. :)

Emel Abla gsbasketbol'da kimmiş kendilerini kaynak gösteriyolar onlar haberleri ya burdan ya da gsvoleybol dan çalıyolar.

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı: Dünyanın en iyi oyuncusu Taurasi, dünyanın en iyi pivotu Fowles, avrupanın en iyi oyuncusu Alba Torrens.

Voleybola da sanırım bu isimler yakışır: Türkiye'nin en iyisi, dünyanın da kendi mevkisinde birkaç isminden biri Neslihan Darnel, yine hücum anlamında kendi mevkisinin en iyisi Calderon, avrupanın tartışmasız en iyi pasörü Lo Bianco ve yine dünyanın en iyi orta oyuncularında Gioli belki de hücum anlamında en iyisi.

Heyecanlanmıyacak gibi mi?
İnşallah gerçekleşir.

Calderon u aldıysak herkes gelir bizim takıma, Neslihan da gelir oda buda, kadının videolarını izledim, petrol çıkartmıyor magmaya vuruyor resmen. bu hatuna blok yapılmışmı merak ediyorum doğrusu

Neslihan'ın geleceğini düşünmüyorum.

Calderon-Lo Bianco-Gioli voleybolu son yıllarda çok takip etmememe rağmen benim bile bildiğim oyuncular. Medical Park kesenin ağzını voleybol için de açsın bir zahmet, zira Acıbadem bu kulvarda mücadele ediyor.

Bence de Neslihan transferi gerçekleşmez.

Ama umarım Neslihan´ı da, Arzu Göllü gibi voleybolun kariyerinin son yıllarında transfer etmeyiz.

Neyse en azından Neslihan anlamında heyecana gerek yok, Orkun Darnel GsVoleybol'da seneye takımımızda olacak tek Neslihan'ın menejerimiz Neslihan Turan olacağını söylemiş. Sözleşmesi devam ettiği için zor bir ihtimaldi ama bir sonraki sezon onu sarı-kırmızı içinde izleyeceğimize inancım büyük. Neslihan olmasa da adı geçen yabancılar + Neriman,Güldeniz,Duygu Bal gibi isimler olursa gayet iyi bir kadro olur.

gsvoleybol'u takip edenler olarak zaten Neslihan'ın gelme ihtimalinin çok düşük olduğunu söylüyorduk. (her şeye rağmen keşke gelse de haksız çıktık desek) Ben özellikle Neriman hamlesinin çok doğru bir hamle olacağını düşünüyorum. Maja Poljak'ın da Eczacı ile anlaştığı söyleniyor. Eğer öyleyse biz ya Gioli'yle kesin anlaştık ya da bu yıl da çuvalladık.

ben voleybolu takip etmeme rağmen burayı okuyunca sizin tepkilerinizi görünce heyecanlanmamak elde değil Yeni yönetimle birlikte her branş yeni başarılara ulaşmak dileğiyle ...

Bu 2+1 kararı en çok bizi etkiliyor.Vakıfbank tüm yerlilerle 2 yıllık yeni sözleşme yaptı.Eczacı Neslihan sözleşmeli,Esra uzattı,Fb'nin önemli yerlileri sözleşmeli,kısacası milli takımdan kimse alamıyoruz.Alabileceğimiz yerliler için ilk akla gelenler Neriman,Duygu Bal,Meryem Boz,Selime,Polen.Tabi hiçbiri Neslihan,Eda,Esra kalitesinde değil fakat hepside potansiyeli yüksek oyuncular.Polonya liginde Ale'nin takımında Neriman gayet iyi oynuyor zamanında Karpol'un yetiştimesine izin verilseydi,Eczacı'da Beppe Neriman'ın tüm özgüvenini bitirmesyedi şimdi nerede olurdu bilemiyorum.

Anlaşılan 3 isim için herkes Bianco,Gioli,Calderon isimlerini düşünüyor.Eğer olursa Lo Bİanco trasnferine de herhalde en çok Gioli sevinecektir.Bu kötü sezondan sonra Bianco'yla patlama yapar umarım.Özellikle sözleşmeler 2 yıl olursa çok iyi olacak,Bu yıl Cev cup'u alıp,sezon sonu istediğimiz yerlileri katarak voleybolda da hak ettiğimiz yerlere gelebiliriz.

Özge ve Gözde sözleşmesini uzattı, Neslihan'ın gelme ihtimali sıfır.

Şu şartlarda Avrupa'da ülkemizi temsil eden Neriman-Duygu ikilisi en mantıklı transferler olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...