Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rosir Calderon Diaz

Galatasaray'da seçim rüzgarları eserken amatör branşlar olarak nitelendirilen basketbol ve voleybolda adeta kıyamet kopuyor. Geçtiğimiz sezon takıma sponsor olan Medical Park'ın desteğini alarak bu sezon transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı gelecek sezon ligde söz sahibi takımlardan birisi olabilmek için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kübalı oyuncu Rosir Calderon Diaz ile görüşen kadın voleybol takımımız bu transferde önemli yol katetmiş durumda..

Geçtiğimiz sezon ortasında 18 aylık doğum izni sonrasında Voléro Zürich takımı ile sözleşme imzalayarak voleybola geri dönen Kübalı oyuncu Calderon Diaz alanında dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor. 26 yaşında ki Kübalı oyuncu 1.91 boyunda olmasına rağmen smaç yüksekliğinde 3.30'a kadar çıkabiliyor. Blok üzerinden vurduğu smaçlar ile tanınan Calderon Diaz Küba milli takımı ile katıldığı 2005 Dünya Grand Prix’si, 2006 Dünya Şampiyonası ve 2008 Pekin Olimpiyatları’nda ‘en iyi smaçör’ ödülüne layık görüldü.

Kübalı yıldız oyuncu Calderon Diaz transferinin önümüzdeki günlerde resmi siteden açıklanması ve sonlandırılması bekleniyor.

2+1 kararından dönmeyeceğiz demiş federasyon başkanı.Gelecek seneye dair umutlarımı azaltan bir karar oldu bu.Vakıfbank'ın türk oyuncularından 2-3 tanesini alabilseydik keşke.

Dedikodu | Seda Tokatlıoğlu ve Ergül Avcı yeni sezonda Galatasaray Medical Park'ta !
Facebookta Galatasaray Basketbol sayfası yazmış

Seda ve Ergül Galatasaray Medical Park'ta

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Galatasaray Medical Park‚ şampiyon Fenerbahçe Acıbademin iki oyuncusu Seda Tokatlıoğlu ve Ergül Avcı ile anlaştı.

Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden Galatasaray Medical Park transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-kırmızılı ekip‚ Sırp antrenör Dragan Nesic transferinin ardından dış transferde iki Türk oyuncuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon şampiyon Fenerbahçe Acıbademin kadrosunda yer alan pasör çaprazı Seda Tokatlıoğlu ve orta oyuncu Ergül Avcı ile anlaşan Cimbom‚ transferlerin onayı için yeni yönetimi bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip İtalya Milli Takım oyuncuları Simona Gioli ve Eleonora Lo Bianco ile bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

voleybolunsesi

Seda,koyu Fb'lidir,bir çok defa söyledi.Hatta kongre üyesi olmak istiyordu.Ali Peçen bile parçalı giydiği için pek bir şey söyleyemiyorum.En azından sakatlığını tam atlatırda takıma katkı verir.

Arslan sözleşme uzattı zaten, şahsen gelmesini de hiç istemem.

Seda haberine oldukça sevindim. Ergül´de sene başında oldukça iyi performans sergiliyordu. Daha sonra Ze Roberto forma şansı vermedi ve kenara çekti.
Hadi hayırlısı olsun bakalım.

Eda,Polen,Guldeniz,Neriman, ve Duygudan ucunu almaliyiz.Pasor tercihi yabanci olmali.Avrupa kupasi icin birde yabanci libero tercihi gerekir.4 yabancimizin olmasi lazim.Denizle yollar ayrilmali.Ozlemede tesekkur edilmeli.Dilara,Funda,Gokcen,Merve kalabilir.

Voleybolmagazin sitesinin haberine göre anlaşma falan yokmuş hatta Seda'nın fbde kalması yüksek ihtimalmiş,ergül de fb ile görüştükten sonra kararını verecekmiş.

Seda milli takımda oynayan bir oyuncu.Sakatlık problemleri olabilir ancak bize yarar sağlayacağından hiç şüphem yok.Gioli,Lo Bianco ve Calderon gibi isimler dolanıyor sitelerde.Umarım bu hamleler gerçekleşir ve heyecan veren bir takım haline geliriz.Ligimizde tepede yer alan üç takımda gerçekten çok iyi durumda ve bu yüzden ilk yıldan şampiyonluk hayali kurmak gerçekçi olmayabilir ancak bir yerden başlamak lazım.Bu yıl Cev Cup'ı alabilecek bir kadro oluşturup daha sonraki yıllarda da şampiyonluk hedefleri olan ve bir numaralı kupada mücadele eden bir takım olma yolunda ilerleriz umarım.

Seda şuan yabancı sınırlamasından dolayı en çok ihtiyacımız olan oyuncu. Gönül tabiki Neslihan'ı ister ama bir sene daha beklemek lazım. Sağlam bir Seda hele de gerçekleşirse Lo Bianco ile oynayacak bir Seda her türlü takıma büyük katkı sağlar. Dilerim gerçekleşir. Fenerbahçeli olabilir ama ben kaç senedir hem bize karşı hemde diğer takımlara karşı sahada işini yapan Seda'dan başka bir Seda görmedim.

Ergül ise bir orta oyuncunun ilk yapması gereken şey olan blokta yetersiz bir oyuncu, hücumda daha iyi. İpek ya da Duygu Bal ismini tercih ederim.

Asıl Neriman'ı kapsak güzel olur ama sanırım dönmek istemiyor.
Güldeniz ismi de dolaşıyor. Hücumda yetersiz olsa da manşet ve defansı ile bize gerekli bir oyuncu. Ayrıca Lo Bianco ile oynaması onun da hücumdaki etkisini daha çok arttıracaktır diye umut ediyorum.

Seda ve Ergül Galatasaray Medical Park'ta

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak için kolları sıvayan Galatasaray Medical Park‚ şampiyon Fenerbahçe Acıbademin iki oyuncusu Seda Tokatlıoğlu ve Ergül Avcı ile anlaştı.

Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden Galatasaray Medical Park transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-kırmızılı ekip‚ Sırp antrenör Dragan Nesic transferinin ardından dış transferde iki Türk oyuncuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon şampiyon Fenerbahçe Acıbademin kadrosunda yer alan pasör çaprazı Seda Tokatlıoğlu ve orta oyuncu Ergül Avcı ile anlaşan Cimbom‚ transferlerin onayı için yeni yönetimi bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip İtalya Milli Takım oyuncuları Simona Gioli ve Eleonora Lo Bianco ile bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

voleybolunsesi

Seda,koyu Fb'lidir,bir çok defa söyledi.Hatta kongre üyesi olmak istiyordu.Ali Peçen bile parçalı giydiği için pek bir şey söyleyemiyorum.En azından sakatlığını tam atlatırda takıma katkı verir.

İyi güzelde iki İtaLYAn milli takımı oyuncusu ve bir dünya yıldızı mevcut yabancı kuralı da 2+1 kim yedek kalaCAK.

İlginç şeyler oluyor bakalım daha neler olacak..
Savaş abi transferler hakkında bir açıklama yapacaktır..
Ergül ve Seda olayı henüz doğru değil.Seda'nın sözleşmesi bitti ancak ilk görüşme Fenerbahçe ile yapılacağından kendisi ve meneceri ile hiç bir görüşme ve teklif gitmedi. Ergül için de aynı şekilde. Fener ile anlaşamazlarsa teklif gidebilir. Vakıfbank'tan bir oyuncu gelebilir. Yabancı isimlerden hepsi doğru, görüşmeler var. Teklifler var. Kabul edenler var. Ancak imza yok. Ancak 2+1 kuralı işi biraz zorlaştırıyor. Bir de Calderon olayı biraz fazla karışık. Bunu çok fazla dillendirmemek, transfer olasılığını fazlalaştırır!
Hoca zaten belli biliyorsunuz bayanlarda. Erkeklerde ise çok fazla bir şey yok. Bir sponsorluk konusu vardı ortada. Ancak bitmedi gitti.
Esas önemli sorun voleybol şubesini yeni yönetimde kim üstlenecek? En önemli konu budur. Umarım yeni yapılanma adı ile başlayan ve günümüze ulaşan fakat bir ilerle olduğu pek belli olmayan bir programa devam edilmez. Revizyon şart!

Seda ve Ergül'ün Galatasaray'a, Galatasaray'ın bu iki voleybolcuya çok şey katacağına inanıyorum. Calderon gelse başımızın üstünde yeri var. Lo Bianco olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Gioli işinin biraz yaş olduğunu düşünüyorum. Böyle lüks bir yedek olur mu? Belki de olur. Vakıfbank'tan gelecek oyuncular da başımızın tacıdır. Umarım bir an önce somut adımlar atılır.

Vakıfbanktan gelen Güldenizdir bence..Seda-Ergül-Güldeniz iyi isimler..İnşallah bunlarla birlikte bir tane iyi yerliyle iyi takım oluruz..En azından sahada savaşan bir takım oluruz..Ama ismi geçen oyuncuları almamız şart..Yoksa yine 4. ve 3-0 lık maçlar olur maalesef..

Seda ve Ergül'ün geleceğine pek inanmıyorum, gelmelerini de istemiyorum açıkçası. Calderon ve Lo Bianco ise alındı diye düşünüyorum.

Güldeniz ve bir Türk orta transfeeriyle yerli kadromuz gayet iyi duruma gelebilir. Deniz'in gönderilmesi ve Dilara'nın rotasyona girmesi şartıyla tabiki...

Güldeniz-Dilara-Seda Eryüz-Merve-Funda-Gökçen-Özlem'in yanına bir orta transferi yeterlidir kısaca.

3 yabancımız zaten takımı sırtlayacaktır. Önemli olan bu 3 oyuncudan kural gereği 1'i kenardayken onun yerini dolduracak oyuncumuzun olması ki Calderon & Djera kenardayken Güldeniz & Dilara, Lo Bianco kenardayken de Seda Eryüz kullanabileceğimiz isimler.

Eğer şartları zorlayıp Neslihan'ı alacaksak da başımızın üstünde yeri var ama Güldeniz'i Seda'ya tercih ediyor ve onu istiyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...