Gökmen Özdemir'in dün yazdığı bombanın Neslihan olduğunu düşünüyorum. Bugünde böyle bir haber gördüm http://www.sporx.com/voleybol/bayanlar/ii-taurasi-vakasi-miSXHBQ233879SXQ. Hadi bakalım..
Gökmen Özdemir'in dün yazdığı bombanın Neslihan olduğunu düşünüyorum. Bugünde böyle bir haber gördüm http://www.sporx.com/voleybol/bayanlar/ii-taurasi-vakasi-miSXHBQ233879SXQ. Hadi bakalım..
Gökmen Özdemir'in dün yazdığı bombanın Neslihan olduğunu düşünüyorum.
onumuzdeki sezon takimimizdaki tek neslihan, menejerimiz neslihan turan olacaktir...
Voleyboldan pek anlamayan biri olarak soruyorum. Seda ve Ergül'ü niye istemiyoruz biz?
Calderon Lo Bianco ve gioli nasıl tama acaba ben merak ettim! Prensip olarak evet ancak 2+1 kuralı gereği bu isimlerden hangisi yedek kalır sizce? neslihan zaten hiç gündemde olmadı bu da ayrı!
Güzel valla ben de bundan sonra twitlerimde yazacağım her şeyi
Sen farklısın abi, sen etik kurallarına uyan nadir basın mensuplarından birisisin.zaten sizler niye yazmıyorsunuz ki Savaş. Ciddiyim. Gazeteciler duyduklarını yazıyor. Ben sizlere saygımdan haberdar olsam bile yazmıyorum, tutuyorum kendimi. Ama İstanbul gazetecileri sağolsunlar, etik metik dinlemezler.
Sen farklısın abi, sen etik kurallarına uyan nadir basın mensuplarından birisisin.
=)Teşekkürler Barış Bir ara görüşelim de sana çay ısmarlayayım Eryaman'da
Neslihan niye düşünülmüyor, alınması bu kadar mı imkansız?
İkincisi Gamova konusunda biz hareketlensek kötü mü olurdu?
Bu sorularımıda bu şubenin cahili olarak soruyorum kusra bakmayın valla
Gamova ilgili sorun kendisinde,şuan ben yurt dışında oynarım dese,Eczacıbaşı,Fb,Azeri kulüpleri astronomik tekliflerle kapsını çalar.Calderon ve Bianco ile prensipte bile olsa anlaştıysak bizde karşılayabilirz o ücreti.Fakat Gamova tüm kariyeri boyunca bir sene yurt dışına çıktı(Fb).Bir sene sonra ülkemi çok özledim deyip Kazan'a gitti.Sevgilisinin ve ailesininde Rusya dışına çıkmasına hiç olumlu bakmadığı yazılıyordu.Kısacası Rusya dışındaki tüm takımlar için Gamova transferi güzel bir hayalden öte değil.
Neslihan'ı hele 2+1 kuralı varken istemeyecek hiç bir takım yok.Ama Eczacıbaşı'nın bu transfere izin vermesi 2011 sezonunda benim hiç bir iddiam yok demesi demek.Başlıca sorun bu.Bu sezon esas önemli olan bizim Cev Cup ı alıp seneye Şl'ye katılmamız.Seneye Neslihan'ın sözleşmesi bitiyor,2012'de bence bu iş biter sonunda.Bu transferi en çok isteyen şüphesiz Orkun Darnel'dir,şuan böyle bir imkan olsa gerçekleşirdi.1 yıl sonra beklentilerimiz gerçekleşicek umarım.