Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen Özdemir'in dün yazdığı bombanın Neslihan olduğunu düşünüyorum.

O bomba muhtemelen Calderon'dur, Lo Bianco da olabilir.

Neslihan konusunda ise Orkun Darnel:
onumuzdeki sezon takimimizdaki tek neslihan, menejerimiz neslihan turan olacaktir...

Bu arada Güldeniz yedek kalıp, servis ve defans için oyuna giren bir oyuncu olarak devam etmek istemiş anlaşılan ve Vgstt'da kalmış.
Yalnız bizim seçenekler tükendi. 4 numara yine Deniz'e kalacaksa Calderon'u, Lo Bianco'yu getirip yazık etmesinler. Manşeti sağlam bir oyuncu lazım ama işte.

ÖZEL HABER - Esat DERGİ
twitter.com/esatdergi

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin rekabeti devam ediyor.

Eski Fenerbahçeli basketbolcu Diana Taurasi'yi sarı-lacivertli kulübün transferinden vazgeçmesiyle birlikte daha uygun bir rakama kadrosuna katan G.Saray'ın ezeli rakibine bir transfer çalımı daha attığı öne sürüldü...

Son günlerde Fenerbahçe ile adı anılan Türk voleybolunun demir yumruğu olarak bilinen Neslihan Demir Darnel'in Galatasaray Medical Park ile anlaştığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin kapalı kapılar arkasında kadrosuna katmak için uğraş vermeye devam ettiği Neslihan'ın transferinde Galatasaray voleybol şubesinde sportif direktörlük yapan eşi Orkun Darnel'in büyük rol oynadığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl Eczacıbaşı Zentiva forması giyen ve 1 yıllık daha kontratı bulunan Neslihan'ın transferi içinse Eczacıbaşı cephesinde kadroya katılması için büyük çaba gösterilen Ekaterina Gamova'nın kilit rol oynayacağı iddia ediliyor...
.
F.BAHÇE ACIBADEM'DE HAREKETLİ GÜNLER

Sezonu Türkiye Şampiyonu, Avrupa 3.sü ve Dünya Şampiyonu olarak tamamlayan F.Bahçe Acıbadem bayan voleybol takımında yeni sezon için çalışmalar devam ediyor. Kore Milli Takımının başarılı ismi Yeon Keung Kim ile anlaşma yapan Fenerbahçe Acıbadem ekibinin bu ismin dışında şu an 1 yabancı, iki yerli oyuncu ile daha resmi sözleşme yapıldığı ifade ediliyor.

Öte yandan sarı-lacivertli takımda yaprak dökümü de devam ediyor. Takımın önemli yabancılarından Natasa Osmokrovic Rabita Baku takımıya prensip anlaşmasına varırken, Katarzyna Skowronska ve Christiane Fürst ise gelecek yıl Fenerbahçe Acıbadem forması giymeyecek...

Neslihan - Gamova kavgası ve...

2010 Dünya Şampiyonası'nda en iyi skorer oyuncu unvanını elde eden ve Türkiye'nin en iyi yerli oyuncusu olarak gösterilen Neslihan Demir Darnel 2008-2010 yılları arasında VakıfBank Güneş Sigorta forması giyerken .F.Bahçe taraftarının tepkisini toplamış ve bir F.Bahçe Acıbadem maçında rakip takımın yıldızı Gamova ile girdiği tartışma ile akıllarda kalmıştı

Sporx'te şöyle bir haber gördüm ve paylaşmak istedim

Ciddi ciddi bir Neslihan ismi yazılıyor,eğer gerçekleşirse resmen yeni bir sayfa açılıcak Türk voleybolunda.Eczacıbaşı'nın Gamova'yı transfer etmek istediği yazıyordu bir Rus sitesinde,anca öyle bir hamle gelirse Eczacı bu transfere izin verir.o iş bence hala zor ama ısrarla yazılıyor.Fb bugün iç transferlerini açıkladı gidenler-kalanlar arasında Seda ve Ergül ikilisi yok sanki olacak gibi bu transfer.Yine bizle adı geçen Güldeniz Vgstt ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Gökmen Özdemir Calderon,Lo Bianco ve Gioli tamam ama beklenen bomba patlamadı demiş.Bomba olarak bahsettiği isim Neslihan değilmiş muhtemelen Seda bahsettiği isim.

Calderon Lo Bianco ve gioli nasıl tama acaba ben merak ettim! Prensip olarak evet ancak 2+1 kuralı gereği bu isimlerden hangisi yedek kalır sizce? neslihan zaten hiç gündemde olmadı bu da ayrı!
Güzel valla ben de bundan sonra twitlerimde yazacağım her şeyi :p

Calderon Lo Bianco ve gioli nasıl tama acaba ben merak ettim! Prensip olarak evet ancak 2+1 kuralı gereği bu isimlerden hangisi yedek kalır sizce? neslihan zaten hiç gündemde olmadı bu da ayrı!
Güzel valla ben de bundan sonra twitlerimde yazacağım her şeyi :p

zaten sizler niye yazmıyorsunuz ki Savaş. Ciddiyim. Gazeteciler duyduklarını yazıyor. Ben sizlere saygımdan haberdar olsam bile yazmıyorum, tutuyorum kendimi. Ama İstanbul gazetecileri sağolsunlar, etik metik dinlemezler.

Neslihan niye düşünülmüyor, alınması bu kadar mı imkansız?
İkincisi Gamova konusunda biz hareketlensek kötü mü olurdu?

Bu sorularımıda bu şubenin cahili olarak soruyorum kusra bakmayın valla:D

Neslihan niye düşünülmüyor, alınması bu kadar mı imkansız?
İkincisi Gamova konusunda biz hareketlensek kötü mü olurdu?

Bu sorularımıda bu şubenin cahili olarak soruyorum kusra bakmayın valla:D

Gamova ilgili sorun kendisinde,şuan ben yurt dışında oynarım dese,Eczacıbaşı,Fb,Azeri kulüpleri astronomik tekliflerle kapsını çalar.Calderon ve Bianco ile prensipte bile olsa anlaştıysak bizde karşılayabilirz o ücreti.Fakat Gamova tüm kariyeri boyunca bir sene yurt dışına çıktı(Fb).Bir sene sonra ülkemi çok özledim deyip Kazan'a gitti.Sevgilisinin ve ailesininde Rusya dışına çıkmasına hiç olumlu bakmadığı yazılıyordu.Kısacası Rusya dışındaki tüm takımlar için Gamova transferi güzel bir hayalden öte değil.

Neslihan'ı hele 2+1 kuralı varken istemeyecek hiç bir takım yok.Ama Eczacıbaşı'nın bu transfere izin vermesi 2011 sezonunda benim hiç bir iddiam yok demesi demek.Başlıca sorun bu.Bu sezon esas önemli olan bizim Cev Cup ı alıp seneye Şl'ye katılmamız.Seneye Neslihan'ın sözleşmesi bitiyor,2012'de bence bu iş biter sonunda.Bu transferi en çok isteyen şüphesiz Orkun Darnel'dir,şuan böyle bir imkan olsa gerçekleşirdi.1 yıl sonra beklentilerimiz gerçekleşicek umarım.

Gamova ilgili sorun kendisinde,şuan ben yurt dışında oynarım dese,Eczacıbaşı,Fb,Azeri kulüpleri astronomik tekliflerle kapsını çalar.Calderon ve Bianco ile prensipte bile olsa anlaştıysak bizde karşılayabilirz o ücreti.Fakat Gamova tüm kariyeri boyunca bir sene yurt dışına çıktı(Fb).Bir sene sonra ülkemi çok özledim deyip Kazan'a gitti.Sevgilisinin ve ailesininde Rusya dışına çıkmasına hiç olumlu bakmadığı yazılıyordu.Kısacası Rusya dışındaki tüm takımlar için Gamova transferi güzel bir hayalden öte değil.

Neslihan'ı hele 2+1 kuralı varken istemeyecek hiç bir takım yok.Ama Eczacıbaşı'nın bu transfere izin vermesi 2011 sezonunda benim hiç bir iddiam yok demesi demek.Başlıca sorun bu.Bu sezon esas önemli olan bizim Cev Cup ı alıp seneye Şl'ye katılmamız.Seneye Neslihan'ın sözleşmesi bitiyor,2012'de bence bu iş biter sonunda.Bu transferi en çok isteyen şüphesiz Orkun Darnel'dir,şuan böyle bir imkan olsa gerçekleşirdi.1 yıl sonra beklentilerimiz gerçekleşicek umarım.

Çok teşekkürler açıklama için.
Özellikle Neslihan'la ilgili kızmı çok merak ediyordum.Gerçi bonservis ödeyip bu işi şimdi bitirme ihtimali veya imkanı olsa keşke netice bahsedilen yabancılar ile anlaşılmış ise iddiamız yapılanmamız bu seneden sağlam bir iskelet kadro ile başlasa çok daha iyi olurdu.

Erkek voleybolu merakla bekliyorum.Kadın voleybol süreç işi.Bu sezon ancak başlangıç olur.İlk 3'ten maç çalabiliriz ancak seri kazanacak duruma gelemeyiz yerli eksikliği sebebiyle.Erkek voleybolda ise yerli havuzu daha geniş olduğundan sağlam yatırımla şampiyonluğa oynayabiliriz diye düşünüyorum nacizane.Teknik kadroda revizyon güzel bir başlangıç olur.Ne hikmetse çıt çıkmayan tek branş erkek voleybol.Güzel haberleri bekliyoruz Savaş abiden.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...