Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seda ve Merve'nin fazla oynamayacağı kesin. Yalnız Amerika'da bu sezon iki liberolu sisteme geçiliyor. Bunu FİVB uygular mı bilemiyorum. Bu sisteme göre oyunda libero değişimi de olabiliyor. Bizde şu anda Funda dışında libero yok. Bir yıl önce aldığımız oyuncuları vermekte üstümüze yok.

Seda ve Merve'nin fazla oynamayacağı kesin. Yalnız Amerika'da bu sezon iki liberolu sisteme geçiliyor. Bunu FİVB uygular mı bilemiyorum. Bu sisteme göre oyunda libero değişimi de olabiliyor. Bizde şu anda Funda dışında libero yok. Bir yıl önce aldığımız oyuncuları vermekte üstümüze yok.

FBA´nın da bu yıl 4 tane liberosu oldu ilginç; Merve, Didem, Songül, Nihan.

FBA´nın da bu yıl 4 tane liberosu oldu ilginç; Merve, Didem, Songül, Nihan.

Sanırım Songül'ü gönderdiler. Ben alabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Merve'yi libero olarak düşünmeyebilirler. Fenerbahçe bu yıl savunmada iyi takım kurdu da hücumda şüphelerim var. Bir Logan Tom'la olmaz.

Bu arada bizdeki pasör, yedek pasör, smaçör, orta oyuncu eksiği devam ediyor.

Taze haber, İtalya'nın önemli televizyonlarından birinin haber sitesinden:

http://www.vcoazzurranews.tv/index.php? ... Itemid=530

Haberde özetle şöyle deniyor:
"Bergamo, Signorile'yi yedeklemesi için pasör Valentina Serena ile anlaştı. Bu Lo Bianco'nun ayrılacağı anlamına geliyor. Lo Bianco, Türkiye'den Nesic'in takımı Galatasaray'a gidiyor. Leo geçen yıl Fenerbahçe'nin teklifini reddetmişti. Anlaşmanın kısa bir süre sonra duyurulacağı söyleniyor."

Haber bugünün tarihiyle yazılmış. Gelişmeler gsvoleybol'da :)

Gamova'nın Fba'ya transfer olduğunu öğrendiğimiz, çubuklu içinde imza atar şekilde fotoğrafını gördüğümüz gün öğrenmiştik Deniz'in Galatasaray'da olduğunu. Böyle manidar bir şekilde başlamıştı Deniz Hakyemez macerası, ve öyle de devam etti.
Bu haberin yaptığı yıkımı ancak Lo Bianco ile çıkan haberlerin gerçeğe dönüşmesi kurtarabilir sanırım. Daha aşağı olmaz kesinlikle. Eğer gelirse Leo'cuğum adına üzülüyorum, attığı o güzelim paslara yazık olacak ama o da alışacak.
Neyse o ölmeyen topların acısını dilerim gelir ve Calderon çıkarır.

Bayan voleybolda salonda takımımız sadece bir maçını izledim.O da fenerbahçe maçı idi.Yani manşet almayı bilmeyen (birde o dönemler milli takıma çağırılıyordu) deniz isimli voleybolcuyu.Kimler milli takımda oynayıp da gs forması giyiyor demiştim.Kulüpde değişen hiç birşey yok anlaşılan.Şube hala kötü yönetiliyor.

Vesna´yı transfer ettiğimizde umutluydum açıkçası. Verim alamadık kendisinden sakatlığı da oldu ayrıca.

Kaliteli bir orta oyuncuya ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...