Bana göre Vesna ve İvana Gökhan Edman ile yaşadıkları uyumsuzluk sebebiyle verimli olamadılar.Vesna benim için büyük hayal kırıklığı oldu.Kendini kanıtlamış,önemli bir orta oyuncudan tüm sezon 0 katkı aldık.Lo Bianco,Gioli,Calderon üçlüsü resmi olarak açıklansa da en azından Cev Cup için umutlansak.lig için yıl içinde ciddi bir patlama yaşamazsak yine klasik sezonlarımızdan birini yaşarız.Yerli oyuncu olarak Selime'den sonra Polen i keşke alabilsek hem yetenekli hem de bizim gibi Galatasaray'lı.Bir de yerli bir orta oyuncu almamız şart Neşve'yi kiralık olarak alabiliriz.Ben şubenin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.Özellikle 2012 sezonunda daha iddialı hale geleceğiz.Fb nin 5-6 yıl önce 2 ligde olduğunu,oradan buralara nasıl geldiğini unutmamak lazım.Biz de her yıl üstüne koyarak istediğimiz yere gelebiliriz.Gelecek için umutlu olmak lazım.
Sayın Ali Bey,Voleybolda devsirme statusu nedir.Cunku nerden baksam olmuyor.Su anda takimdaki Turk oyuncu kapasitesi ancak bir devsirme ilavesi ile cozulebilir .Ama Federasyon baskani boyle seylere soguk bakiyor.
Lo Bianco'ya yaptıkları teklifi geri çeksinler Denizle uzattıktan sonra.Kibarca saygısızlık olur.
Savas bey,
Siz tabiki bencden daha hakimsiniz konuya.Eger devsirme konusunda problem gozukmuyorsa bayan takimina hemen bir devsirme oyuncu kazandirmaliyiz benim kanaatime gore.Cunku su andaki yerli potansiyeli ile serefli dordunculukler takimindan oteye gecmesi mumkun gozukmuyor.
Deniz Hakyemez'e o kadar olumsuz değilim ben hatta olumsuz değilim.
İyice BAM muamelesi yaptınız kıza
Deniz Hakyemez'e o kadar olumsuz değilim ben hatta olumsuz değilim.
İyice BAM muamelesi yaptınız kıza