Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vesna benim için büyük hayal kırıklığı oldu.Kendini kanıtlamış,önemli bir orta oyuncudan tüm sezon 0 katkı aldık.Lo Bianco,Gioli,Calderon üçlüsü resmi olarak açıklansa da en azından Cev Cup için umutlansak.lig için yıl içinde ciddi bir patlama yaşamazsak yine klasik sezonlarımızdan birini yaşarız.Yerli oyuncu olarak Selime'den sonra Polen i keşke alabilsek hem yetenekli hem de bizim gibi Galatasaray'lı.Bir de yerli bir orta oyuncu almamız şart Neşve'yi kiralık olarak alabiliriz.Ben şubenin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.Özellikle 2012 sezonunda daha iddialı hale geleceğiz.Fb nin 5-6 yıl önce 2 ligde olduğunu,oradan buralara nasıl geldiğini unutmamak lazım.Biz de her yıl üstüne koyarak istediğimiz yere gelebiliriz.Gelecek için umutlu olmak lazım.

Vesna benim için büyük hayal kırıklığı oldu.Kendini kanıtlamış,önemli bir orta oyuncudan tüm sezon 0 katkı aldık.Lo Bianco,Gioli,Calderon üçlüsü resmi olarak açıklansa da en azından Cev Cup için umutlansak.lig için yıl içinde ciddi bir patlama yaşamazsak yine klasik sezonlarımızdan birini yaşarız.Yerli oyuncu olarak Selime'den sonra Polen i keşke alabilsek hem yetenekli hem de bizim gibi Galatasaray'lı.Bir de yerli bir orta oyuncu almamız şart Neşve'yi kiralık olarak alabiliriz.Ben şubenin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.Özellikle 2012 sezonunda daha iddialı hale geleceğiz.Fb nin 5-6 yıl önce 2 ligde olduğunu,oradan buralara nasıl geldiğini unutmamak lazım.Biz de her yıl üstüne koyarak istediğimiz yere gelebiliriz.Gelecek için umutlu olmak lazım.
Bana göre Vesna ve İvana Gökhan Edman ile yaşadıkları uyumsuzluk sebebiyle verimli olamadılar.

Voleybolda devsirme statusu nedir.Cunku nerden baksam olmuyor.Su anda takimdaki Turk oyuncu kapasitesi ancak bir devsirme ilavesi ile cozulebilir .Ama Federasyon baskani boyle seylere soguk bakiyor.

Voleybolda devsirme statusu nedir.Cunku nerden baksam olmuyor.Su anda takimdaki Turk oyuncu kapasitesi ancak bir devsirme ilavesi ile cozulebilir .Ama Federasyon baskani boyle seylere soguk bakiyor.
Sayın Ali Bey,
Devşirme konusu ile ilgili olarak ben Sayın başkanın olumsuz yaklaştığını düşünmüyorum. Devşirme statüsünde oyuncu bulup konuyu açtığınızda kimseye olumsuz bir yaklaşımda bulunmadı bugüne kadar. Kaldı ki önümüzdeki sezon erkek a takım kadromuzda bulunan Makedon pasaportlu bir genç oyuncu bir sonraki sezon Türk statüsünde oynayabilme imkanına sahip olacak.(Tabii burası Galatasaray, sezon başlamadan bile herşey değişebilir!)

Savas bey,
Siz tabiki bencden daha hakimsiniz konuya.Eger devsirme konusunda problem gozukmuyorsa bayan takimina hemen bir devsirme oyuncu kazandirmaliyiz benim kanaatime gore.Cunku su andaki yerli potansiyeli ile serefli dordunculukler takimindan oteye gecmesi mumkun gozukmuyor.

Devşirme oyuncu bizi çok rahatlatacaktır fakat tabi bu konuda Milli takımlarımızla ortak çalışmak zorundayız.Yabancı bir oyuncu Türk pasaportuna sahip olsa dahi milli forma giymeden ligimizde Türk statüsünde oynayamıyor.Fb li Coskovic ve Sokolova pasaporta sahip olmalarına rağmen yabancı statüsündeler hala.Bayanlarda hem kaliteli hem potansiyelli bir milli takım olduğumuz için pek ihtimal vermiyorum fakat erkeklerde hiç iyi bir durumda değiliz,Ziraat Bankası nın bu yıl küçülmeye gitmesiyle,yine Arkas'ın yabancı kalitesinin düşmesiyle bence bu yıl erkeklerde artık iddialı bir yere gelmeliyiz.

Deniz Hakyemez'e o kadar olumsuz değilim ben hatta olumsuz değilim.

İyice BAM muamelesi yaptınız kıza

Savas bey,
Siz tabiki bencden daha hakimsiniz konuya.Eger devsirme konusunda problem gozukmuyorsa bayan takimina hemen bir devsirme oyuncu kazandirmaliyiz benim kanaatime gore.Cunku su andaki yerli potansiyeli ile serefli dordunculukler takimindan oteye gecmesi mumkun gozukmuyor.

Ali Bey,
Devşirme konusunda sıkıntı yok ancak gelecek vaad eden gençleri toparlayacak bir scout ekibinizin olmasınd fayada var. Yoksa menecerlerin eline düşerseniz vay halinize. Bayan konusunda alt yapılarımızda bence yeterli sayıda iyi oyuncularımız varç Gelecek senelerde bunları göreceğiz. Ancak erkeklerde durum çok daha sıkıntılı. Bu konuya mutlaka eğilmeli ve gerekli aksiyonlar alınmalıdır. Ama voleybol gündemimizde 2+1 den başka konu yokmuş gibi bu konular hep göz ardı ediliyor. Suni gündemlerle başkanı indirme senaryolarıyla günleri tüketiyorlar.

Deniz Hakyemez'e o kadar olumsuz değilim ben hatta olumsuz değilim.

İyice BAM muamelesi yaptınız kıza

O zaman bana Deniz´in tek bir olumlu yönünü söyler misiniz ?
Senelerdir manşeti iyi diye milli takıma seçilen, hücumlarda kendine güvenemediği için plaseden başka birşey yapmayan, senelerdir soyadıyla milli takımda oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz.
Yıllardır gittiği takımlarda ilk6´da oynuyor, oynadığı takımlara ne gibi katkı vermiş, kendini geliştirmiş mi ?

İmza Aşamasına Gelindi!...

Galatasaray A Bayan Voleybol Takımı'nda Dragan Nesic, Eleonora Lo Bianco ve Rosir Calderon Diaz ile imza aşamasına gelindi.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, transfere hız verdi...

Transfer çalışmalarını sürdüren Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray, daha önce prensipte anlaştığı Sırp antrenör Dragan Nesic, İtalyan Milli pasör Eleonora Lo Bianco ve Kübalı Milli smaçör Rosir Calderon Diaz ile imza aşamasına geldi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın daha önce prensipte anlaştığı İtalyan orta oyuncu Simona Gioli ile ise ülkemizde uygulanacak yabancı oyuncu sayısının 2+1 olması sebebiyle sıkıntı yaşandığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon; İtalya'nın Spes Conegliano'nun başında bulunan Sırp antrenör Dragan Nesic, İtalya'nın Foppapedretti Bergamo takımında forma giyen İtalyan Milli pasör Eleonora Lo Bianco ve Kübalı Milli smaçör Rosir Calderon Diaz'ın önümüzdeki günlerde Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalayacakları öğrenildi.

Gelişmeleri takip ediyoruz...

Voleybolmagazin

.....................

Calderon-Lo Bianco-Gioli üçlü paketi bozulmazsa çok güzel olur. Gioli çoğu zaman maçın en skorer oyuncusu olabilen bir orta oyuncu, hele de Lo Bianco-Gioli iş birliği hücumda çok önemli bir güç, iki köşe oyuncumuzun Selime ve Seray olduğunu düşünürsek kesinlikle böyle bir hücum opsiyonuna ihtiyacımız var. Hem Gioli gibi bir ortaya sahip olmak köşe oyuncularımızı da hücumda rahatlatacaktır.
Neyse kaç aydır olduğu gibi heyecanla bekliyoruz...

Türk oyuncuların iyi olmadıktan sonra boşa yatırım... Geçen sezon geç sponsor bulduk. Eee bu sene niye alamadık? Bence artık çok geç, bana katılmayanlar olur ama bu kadar büyük isimlere gerek yok bu sene de, artık gerek yok diyorum çünkü en iyi 2 yabancıyı getir şampiyon olamazsın artık.

Seneye 3-4 milli türk oyuncu alıp, iyi yıldızlarla şampiyon olabiliriz. Basketbol ve Futboldan çok daha kolay şampiyon olmak ama hamle yapamıyoruz. Seneye Gözde- Özge kardeşler ve Neslihanı bekliyorum ben.

Savaş Abi Cuma gününü beklememizi söylemişti. Gerçekleşsin artık şu transferler.

Bu arada federasyon büyük takımların kendi arasındaki maçlarında 3 yabancıyla oynayabilecekleri bir öneri sunmuştu. Kabul edildi mi o öneri yoksa başka alternatifler üzerinde mi çalışılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...