Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaş Kıyak Galatasaray'da!...
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayrılan başarılı pasör Ulaş Kıyak Galatasaray ile anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde, üç sezondur formasını giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayrılan 1981 doğumlu başarılı pasör Ulaş Kıyak, Galatasaray ile anlaştı.

Daha önce, Marmara Koleji, Galatasaray, Halkbank, İsviçre'den bir takım ve son üç sezondur İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen başarılı pasör Ulaş Kıyak, yeni sezonda Galatasaray'ın başarısı için mücadele edecek.

Kerem'e ne kadar üzüldüysem Ulaş'a o kadar sevindim.Sağlam yatırımla uyuduğumuz seneleri telafi edebileceğimizi düşünüyorum.Zira iddialı takım sayısı fazla ve yerli havuzu geniş.Sözleşmeler kısa süreli olduğundan oyuncular sık sık takım değiştiriyor.Tabi Savaş abiden onay almak lazım bu konuda.:)

Voleyboldan bende anlamayanlardanım. Ama İbb ile fener serisini hem de bizimle oynadıkları maçları izlemiştim. Adını unuttum 1 tane yabancılarıyla birlikte ayakta kalan isimdi Ulaş çok sevindim valla :)

Ligin en iyi yerli pasörü hayırlı olsun camiamıza. Geçen sene çok sıkıntı çektik o mevkide 2 yabancı değiştirmemize rağmen, bu sene sıkıntımız olmayacak Caner de iyi bir yedek olacak Ulaş'a. Nokta yabancı transferleri lazım iddialı olmak istiyorsak, yerli kadromuz o kadar da kötü değildi geçen sene ama top öldürme ve blok konusunda sıkıntı yaşıyorduk yabancılarımız ciddi anlamda üst düzey değillerdi.

Erhan Dünge Galatasaray'da!...

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen Milli orta oyuncu Erhan Dünge, Galatasaray'a transfer oldu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Erhan Dünge ile aynı takımda forma giyen Milli pasör Ulaş Kıyak'ı da geçtiğimiz günlerde transfer etmişti.

Menajerliğini Vizyon Menajerlik'in yaptığı 1980 doğumlu ve 2.06 metre boyundaki Milli orta oyuncu Erhan Dünge, yeni sezonda Galatasaray'ın başarısı için mücadele edecek.

Elgaz, Dengin ve Pekşen Yuvada Kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kemal Kıvanç Elgaz, Caner Dengin ve Caner Pekşen ile sözleşme yeniledi.

Dış transferde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden pasör Ulaş Kıyak ve orta oyuncu Erhan Dünge'yi renklerine katan Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig Takımlarından Galatasaray, iç transferde pasör çaprazı Kemal Kıvanç Elgaz, libero Caner Dengin ve pasör Caner Pekşen ile sözleşme yeniledi.

Menajerliğini Vizyon Menajerlik'in yaptığı Kemal Kıvanç Elgaz, Caner Dengin ve Caner Pekşen, yeni sezonda da Galatasaray'ın başarısı için mücadele edecek.

Rica etsem biri şuan elimizdeki kadroyu yazabilir mi? Bildiğim kadarıyla;

Pasör: Ulaş-Caner
Libero: Caner
Orta: Ahmet Pezük-Erhan-Murathan
Pasör Çaprazı: Kemal
Smaçör: Tolga

Şu yerli rotasyona 2 nokta yabancı transferiyle en iddaalı takım biz oluruz sanırım.

"Savaş Eskigülek
Volkan gitti. Yasin, Erhan'ın gelmesi ile sanırım 4.orta olmayacaktır. Tolga bildiğim kadarı ile kalacak. Sinan belli değildi en son. Nemer'in kalmasına gerek yok bence! "

Gsvoleybol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...