Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hedef Cev Cup'ı almak, ligde de iddialı olmak ama şampiyonluk değil ki şampiyonluk hala zor bu Türk kadrosu ile. Seneye ise iddialı takımımızı gören Neslihan'ın sözleşme bitimi ile beraber gelmesini bekliyoruz doğal olarak, onla beraber 1-2 hamle daha gelecektir Türk rotasyonu için, hedef de şampiyonluk olacaktır ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde.

Aynen katılıyorum.Bu sene hedefimiz ligde final oynamak olmalı.CEV kupasını almak olmalı.Seneye ise kadromuza iyi türk oyuncular katıp (yabancıda) ligi ve şamp. ligini düşünmeye geçmeliyiz.Bu kadar kısa sürede bu başarılar bayaa iyidir... İnşallah yüzümüz kara çıkmaz.

Calderon da bugün imzalayacak deniyordu, onunla ilgili bilgisi olan var mı?

Açıkçası türk kadromuz bu kadar yetersizken, 2+1 kuralı varken yabancı oyuncu olarak büyük yıldızlar almayı mantıklı bulmuyorum. 2 süper yıldızla şampiyon olamayız, sezon bitince türk oyunculardan en az 2 tane kapacaktık ki anlamı olsun bu transferlerin.

Bu sene yabancıları alacağız sene ye Türkleri ekleeyeceğiz, iyi güzel diyenlere de şunu diyim; en kolay başarı sağlayabileceğimiz alandı bence tek senede de şampiyonluğa oynayacak kadro kurabilirdik ama maalesef geç kaldık.

Boşa kürek çekiyoruz. Yapılan hamleleri gereksiz buluyorum. İddialı bir kadro kurmak istiyorsak daha sezon bitmeden önemli türk oyuncularla anlaşacaktık. Göz boyanıyor şuan iki yıldız alınarak.

Calderon da bugün imzalayacak deniyordu, onunla ilgili bilgisi olan var mı?

Açıkçası türk kadromuz bu kadar yetersizken, 2+1 kuralı varken yabancı oyuncu olarak büyük yıldızlar almayı mantıklı bulmuyorum. 2 süper yıldızla şampiyon olamayız, sezon bitince türk oyunculardan en az 2 tane kapacaktık ki anlamı olsun bu transferlerin.

Bu sene yabancıları alacağız sene ye Türkleri ekleeyeceğiz, iyi güzel diyenlere de şunu diyim; en kolay başarı sağlayabileceğimiz alandı bence tek senede de şampiyonluğa oynayacak kadro kurabilirdik ama maalesef geç kaldık.

Boşa kürek çekiyoruz. Yapılan hamleleri gereksiz buluyorum. İddialı bir kadro kurmak istiyorsak daha sezon bitmeden önemli türk oyuncularla anlaşacaktık. Göz boyanıyor şuan iki yıldız alınarak.

voleybol şubesini sert eleştirenlerden biri olarak çok tebrik ediyorum voleybol şubesini, Eleonora müthiş transfer, işte vizyon budur. yerli olarak mevcut şartlarda seray selime iyi transferler fakat sözleşme yenilemeden önce ortaya bahar toksoyu da alsak çok iyi olacaktı. şözleşme yenileyen esra da olabilirdi. tabi bahar esra gibi üstdüzey yerliler GS'ı biraz gözlemlemeden gelmek istememişlerdir anlıyorum onları.

bu sene hedef cev cup ve ligde final olmalı, ha oldu da final olmadı mı olabilir yerli kalitesinden dolayı, calderonu tekrar kiralayıp pç ye neslihan ı ve birkaç üstdüzey yerli daha kaparsak gelecek sene, CL için wild card bile alınabilir.

netice itibariyle berkan bey, ben ortada gözboyama filan görmüyorum elaonora ile 1+1 yıllık anlaşılması bir planları olduğunu gösteriyor.

Kendi adıma bu transferleri göz boyama değil, atılan ilk büyük adım olarak düşünüyorum. Hele de Leo gibi dünya üzerinde her takıma çok rahat gidebilecek bir ismin sırf göz boyama amaçlı transfer yapan bir takıma geleceğine inanmıyorum. Türkiye ligi cazip bir lig artık ve Galatasaray da Türk oyunculara inandıramasa da dünya yıldızlarına bu işte ciddi olduğunu, hedefleri olduğunu inandırmış demek ki. "Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır" sözünden yola çıkarsak, bu isimlerin gelmesi samiyetimizin en büyük ispatı olacaktır ve önümüzdeki sezonlar için bizim elimizi güçlendirecektir.
Seneye iki üç hamle ile çok başka yerlerde olacak bir Galatasaray izleyebiliriz.

Bosa kurek cekmiyoruz dogru isler yapiyoruz bu sene.Yerli oyunculardan fark olusturacak oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmez.O yuzden bu oyuncular vizyonsuzluktan ve kurulu duzenlerini bozmama aliskanliklarindan bize gelmedi diye bir sey kaybetmeyiz.3 yabanciyi yazilan uygulama dogruysa Avrupa kupalari suresince kullanabiliyoruz.3 iyi yabanci cok sey degistirir.Selimeye ve Fundayada guveniyorum.Diger oyuncularda kapasitelerini zorlarsa her sey mumkun.

voleybol şubesini sert eleştirenlerden biri olarak çok tebrik ediyorum voleybol şubesini, Eleonora müthiş transfer hemde 2+1 yıllığına, işte vizyon budur. yerli olarak mevcut şartlarda seray selime iyi transferler fakat sözleşme yenilemeden önce ortaya bahar toksoyu da alsak çok iyi olacaktı. şözleşme yenileyen esra da olabilirdi. tabi bahar esra gibi üstdüzey yerliler GS'ı biraz gözlemlemeden gelmek istememişlerdir anlıyorum onları.

bu sene hedef cev cup ve ligde final olmalı, ha oldu da final olmadı mı olabilir yerli kalitesinden dolayı, calderonu tekrar kiralayıp pç ye neslihan ı ve birkaç üstdüzey yerli daha kaparsak gelecek sene, CL için wild card bile alınabilir.

netice itibariyle berkan bey, ben ortada gözboyama filan görmüyorum elaonora ile 2+1 yıllık anlaşılması bir planları olduğunu gösteriyor.

Anlaşma 1+1 yıllık. Bu sene siz şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz? Seneye 2-3 iyi türk hamlesiyle şampiyonluğa oynayacağız diyoruz ama bu durum geçen sene de geçerli değil miydi? Gözde- Özge- Bahar üçlüsü alınsa şuan şampiyonluktan bahsedecektik. Neslihan'ı anlarım sözleşmesi var ama diğer türk oyuncular için geç kalma lüksümüz yoktu. Onları alamadıktan sonra dünyanın en iyi pasörü ve smaçörünü almak planlama değildir bence. Planlama olsaydı daha sezon bitmeden Türk oyuncuları alırdık.

Anlaşma 1+1 yıllık. Bu sene siz şampiyon olacağımıza inanıyor musunuz? Seneye 2-3 iyi türk hamlesiyle şampiyonluğa oynayacağız diyoruz ama bu durum geçen sene de geçerli değil miydi? Gözde- Özge- Bahar üçlüsü alınsa şuan şampiyonluktan bahsedecektik. Neslihan'ı anlarım sözleşmesi var ama diğer türk oyuncular için geç kalma lüksümüz yoktu. Onları alamadıktan sonra dünyanın en iyi pasörü ve smaçörünü almak planlama değildir bence. Planlama olsaydı daha sezon bitmeden Türk oyuncuları alırdık.

arkadaşım manavdan domates mi alıyorsun, üstdüzey yerlileri ikna etmek kolay değil, bahar-özge gözde CL şampiyonu takımda oynuyor nilüfer belediyede değil, elbette ikna olabilmeleri için zaman lazım GS ı biraz gözlemlemeleri lazım zaman lazım vizyonumuza hedeflerimize inanmaları lazım.

şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama final olabilir, tabiki favori değiliz final içinde ama eczacı fba filan defosuz takımlar değiller,mesela eczacının pasörü elif yani.

arkadaşım manavdan domates mi alıyorsun, üstdüzey yerlileri ikna etmek kolay değil, bahar-özge gözde CL şampiyonu takımda oynuyor nilüfer belediyede değil, elbette ikna olabilmeleri için zaman lazım GS ı biraz gözlemlemeleri lazım zaman lazım vizyonumuza hedeflerimize inanmaları lazım.

şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama final olabilir, tabiki favori değiliz final içinde ama eczacı fba filan defosuz takımlar değiller,mesela eczacının pasörü elif yani.

Galatasaray'ın gözlemlenecek bir tarafı yok bence. Sponsorumuz var ve bu sponsor Acıbadem'in altında kalmak istemeyecektir. Eğer zamanında gerekli hamleleri yapsaydık Özge ve Gözde gibi Galatasaraylı sporcularla takımımıza iskelet kadro oluşturabilirdik.

Aynı şekilde Galatasaray'ı gözlemlemek isterler diyosunuz da Lo Bianco ve Calderon bu takıma gelirken en az Türk oyuncular kadar sorgularlar sonra karar verirler. Eğer bunlar geldiyse biz erken davransaydık iyi Türk oyuncuları alırdık.

Sene sonu da bunları konuşacağız madem bu kadar iyi yıldızların peşindeyiz, niye geç kaldık Türk oyuncuları kapamadık diyeceğiz. Calderon ve Lo Bianco belki bize iyi bir voleybol izlettirecek ama bu türk oyuncularımızla Türkiyede başarı imkansız ve bu yüzden ben kendi adıma bu transferleri göz boyama olarak görüyorum.

1+1 yıllık transferi de mantıklı bulmuyorum. Bu kadar populer bir sporcu ile yatırım yapıyorsak minimum 2 yıllık olmalıydı. Ermal Kurtoğlu olayında gördük 1+1 yıllıktı daha iyi teklif buldu ve gitti. Aynı durum Lo Bianco için de olabilir.

Futbol takımıza nasıl yıllardır yıldız oyuncu alarak defansı boşladıysak şimdi de voleybolda yıldız yabancı alıyoruz ama türk oyuncu kadromuzu boşladık. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulmalıydı, yabancılarıyla ayakta durmaya çalışacak bir takım oluşturuldu. Benim eleştirim de buna. Bu sene iyi yabancılar alıp seneye Türkleri toplayacağız diyorsanız bu sözleşmeler 2-3 yıllık olmalıdır ayrıca.

M.Ali Aydınlar, TFF başkanı olduğuna göre Acıbadem'in FB ile sponsorluk sözleşmesi sona erecek iptal olacak yasal olarak diye duymuştum bu haber ne kadar doğrudur?

NTV de duymuştum galiba yasal olarak bir kulüp ile bağlantısı olmaması gerekiyormuş. Ama devam edeceğim dediyse demekki sallama bir habermiş. Ancak Gerçektende FB nin voleybol şubesinin sponsoru olması çok mantıksız şuan adamlarla bağın var sonuçta. Her neyse Bizim yöneticiler uyumaya devam etsin son 10 yılda olduğu gibi. Fanatik FB li adam TFF başkanı oldu.

Fanatik Fenerbahceli adamin baskan olmasi daha iyi Galatasarayin dusmani Galatasaraylilardir baskana katiliyorum.Fenerbahceliler bize zarar veremez cunku onlemini aliriz bizden gozukup arkadan vuran adamlar cok tehlikeli.Son 10 yildaki Fenerbahceli baskanlar kim ben bilmiyorumda ogrenmek isterim.

Fanatik Fenerbahceli adamin baskan olmasi daha iyi Galatasarayin dusmani Galatasaraylilardir baskana katiliyorum.Fenerbahceliler bize zarar veremez cunku onlemini aliriz bizden gozukup arkadan vuran adamlar cok tehlikeli.Son 10 yildaki Fenerbahceli baskanlar kim ben bilmiyorumda ogrenmek isterim.

Ali bey, yazdığım yazıyı bir daha okursanız öyle demek istemediğimi anlarsınız. Her neyse Bizim yöneticiler uyumaya devam etsin son 10 yılda olduğu gibi Son 10 yılda kötü yönetildiğimizi anlatmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...