Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seray Altay Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da forma giyen pasör çaprazı Seray Altay ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerine Ankara Büyük Kolej'de başlayan Seray Altay daha sonra Eczacıbaşı takımına geçti. Eczacıbaşı'ndan 2007-2008 sezonunda Yeşilyurt'a, ardından 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a kiralık olarak gönderilen Seray Altay sonra tekrar Eczacıbaşına döndü. Seray Altay geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonu olan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da forma giydi.

1987 doğumlu olan milli sporcumuz Seray Altay 1.82 boyunda.

Seray Altay'a Galatasaray Forması ile başarılar dileriz.

Evet Seray'da hayırlı olsun.Benim en sevdiğim Türk oyuncudur kendisi :D.Rosir Calderon Diaz transferinin resmi açıklamasınıda 4 gözle bekliyorum.

Nesic´in yardımcılığına Reşat Arığ getirilmiş. (Voleybolmagazin´in haberine göre)
Reşat Hoca´yı anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Geçen yıl en son MEF Okulları´nı çalıştırmıştı...

Hayırlısı olsun başarılar.

Natalia transferi şunu gösteriyor takıma tecrübeli ve iyi oyuncular alınmaya devam edilecek gibi...
Benim gözüm hala Rosir Calderon Diaz'da...(resmi açıklama bekliyorum)
Bu takım bu sene CEV kupasın'ı alır.

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon IBA Kimya TED Kolejliler'de oynayan Nilay Konar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Ankaragücü, Türk Telekom, Eczacıbaşı, Ankara Numunespor ve Kocaelispor takımlarında forma giyen orta oyuncu Nilay Konar 1980 doğumlu ve 1.90 boyunda.

Nilay Konar'a Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

www.galatasaray.org

Natalia Hanikoğlu Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımında pasör çaprazı mevkiinde oynayan Natalia Hanikoğlu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Rus asıllı Türkiye vatandaşı olan Natalia Hanikoğlu, kariyerine Rusya'da başladı. CSKA Moskova takımında profesyonel olan HAnikoğlu, Rusya'da Odinsova, İtalya'da Ancona'da oynadıktan sonra Türkiye'de Kocaelispor'a transfer oldu. Bu süreçte Türkiye vatandaşlığına da geçen Natalia Hanikoğlu daha sonra Eczacıbaşı'nda forma giydi. Eczacıbaşı'ndan sonra Dinamo Moskova ve Beşiktaş'ta oynayan Hanikoğlu voleybola bir sene ara verdikten sonra Eczacıbaşı Zentiva ile kariyerine devam etti. Natalia Hanikoğlu son olarak geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımındaydı.

1975 doğumlu ve 1.89 boyunda olan Natalia Hanikoğlu'nun smaç yüksekliği 3.08, blok yüksekliği ise 3.02 metre yüksekliğinde.

Natalia Hanikoğlu'na Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

www.galatasaray.org

Natalia geçen yıl Cev'i kazanan Azerrail Bakü'den transfer edildi, Rabita Bakü ise CL finalinde Vgstt'ye kaybeden takım.
Açıkçası bu transferin açıklanmasıyla birlikte kafamda Rosir Calderon ile ilgili soru işaretleri başladı. Seray, Selime,Deniz,Natalia,Calderon durumuna bakılırsa kalabalık bir hücum çizgisi oluştuğunu görebiliriz. Yönetim ya Calderon'dan vazgeçti ve yabancı hakkını Lo Bianco'nun yanına iyi bir blokörle dolduracak (şu durumda en mantıklısı odur fikrimce) ya da Calderon gelecek, hücumda Selime ve Deniz arasında oluşacak rekabetten yararlanmaya çalışılacak.

Bakü'ye gitmeden önce Eczacıbaşının kabus bir sezon geçiren takımının oyuncusuydu. Yabancıların birbiri ile uyum sağlayamadığı o takımda haliyle Natalia da çok iyi bir sezon geçirmemişti. Ancak Bakü'deki performansına bakmadan bir şey söylemeyelim derim ben. Son olarak Cev Cup'ı kazandılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...