Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek takımımız, Türkiye'nin en iyi pasörüne, en iyi orta oyuncularından birine sahibiz, diğer oyuncularımızın o kadar azımsanacak yetenekleri olduğunu sanmıyorum ama büyük maçlarda çok sıkıntı çekebiliyoruz, nedense?

bizim erkek takımının dediğin gibi türk oyuncularda sorunu yok,ama diğer iyi takımlarla aramızda yabancı oyuncu farkı var,buda oyunumuzu etkiliyor,çünkü her takımda olduğu gibi bizdede sayı yükünü çeken yabancılar,yani fark yabancı kalitesi...

Bayanlar sezon bitti sayılır, transferler ne zaman resmileşmeye başlar acaba? Tabi Avrupa'dan bir çok ülkenin
Olimpiyat Elemesi oynayacak olması belki açıklamaları geciktirir. Aslında oyuncu seçmek için maçları izlemek iyi olur ama sanırım o zamana kadar herkes az çok takımını belirler.

My last night in @Istanbul... (Sucks and with out coming back)
I had a great time here, personal and professional too. I'll miss all and every single friend over here. Keep in touch guys!!!!
Best Wish El Salvaje

Salvador reyiz böyle bişey yazmış faceten gidiyor mu şimdi tam anlamadım ben :(

Bence koçtan ziyade alacağımız oyuncular bu sene daha önemli. İnşallah Barbolini iyi bir kadro güvencesi ile geliyordur.
Ligler bitti ama transfer piyasası çok durgun, anlam veremedim.
Rusya'da lig bitmişken Neriman ile anlaşma imzalasak artık.
Eczacı sanırım Mirka ile artık yollarını ayırır.
Fenerde Cannes'den Rasiç ile ilgileniyor haberleri varmış, Brezilyalıları süre alamadığından seneye gelmeyecekmiş.

Tatjana Bokan kulübü ile sözleşmesini uzattı. Astronomik rakam teklif edilcek bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Biz Poljak'a astronomik rakam önermedik Tatjanaya mı önereceğiz :)

Simona Gioli Seneye bir aksilik olmazsa bizde.Hayırlı olsun.Dünyanın en iyi orta oyuncularından biri olan Simona İtalyan vatandaşı daha önce İtalya milli takımının koçuylada anlaşma imzalamıştık.

2+1 sisteminde hiç uymayan bir transfer. 3 yabancı kuralı getirilrise çok işimize yarar. Lo Bianco ile muhteşem iletişimi var İtalya milli çok önemli işler yaptılar. Voleybol oynama yaşı 36-37'lere kadar gidiyor bence yaşı önemli değil. 3 yabancı kuralı gelirse iyi bir transfer olur. Bizim asıl hedefimiz yerli oyuncular olmalı. Manşet sorunumuzu çözmeliyiz.

Geçen sene 2+1'in +1'i olmamak için kabul etmediğine göre o konuda federasyondan bilgi alınmıştır ve öyle ikna edilmiştir Gioli, zaten diğer takımlar da 3 yabancılı sistemi istiyorlar seneye o kural gelir heralde.

vakıfbankın 4 yabancısı var, neden 2+1 e uymasın ki Gioli, ayrıca 3 yabancı kuralı olmasa bile, avrupada oynayan takımlar kendi aralarında anlaşırlarsa 3 yabancı oynatabilirlermiş, böyle bir şey olursa eczacı-vakıf-fener maçlarında oynayabilir ki bize ligde en çok o maçlarda lazım olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...