Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet çok yakışacak, bazı fenerliler de çekemedi, dünya kupası, şampiyonlar ligi kupası almış takım dururken Galatasarayda ne işi varmışmış, neyse, sanırım yarın Gs tv canlı yayında gösterecekmiş imza törenini, tam emin değilim ama

bu arada erkek takımımızdaki Hidalgo da takımdan ayrılış, yolu açık olsun

Şükür kavuşturana... "Ne güzel bir gün" dedirtecek kadar sevindiğim bir olay bu; teşekkürler yönetime... başarılar Neriman'a...

Yöneticilerin daha fazla olimpik ve milli transfer ifadeleri İtalya milli takımını işaret ediyor da olabilir. Eğer hedefte kendi millilerimizden birileri daha varsa hayalim bonservis bedeli gerektirse de Gözde. Çekincem ise Polen çünkü daha güçlü ve tecrübeli olmasını isterim transferlerimizin.

bu arada erkek takımımızdaki Hidalgo da takımdan ayrılış, yolu açık olsun

Hayırlısı olsun.

Hidalgo çok önemli bir kayıp ancak ben onun şevkinde bir azalma görmeye başlamıştım. Sanki boynu düşmeye, sert smaç servisleri de yarardan çok zarar getirmeye başlamıştı. Vardır bu ayrılığın bir açıklaması her iki taraf için de ama dedikodular doğruysa ilk defa erkek takımı çalıştıracak bir hoca transferde ne kadar söz sahibi olur, kimi takip etmişliği, istemişliği veya istememişliği vardır bilmiyorum. Gerçi karşı tarafta Ivan kadroda olduğu sürece bize geçit vereceklerine pek ihtimal veremiyorum. Marshall'a rakip çıkarız ama Ivan'ı bir türlü karşılayamadık gitti.

Hayırlısı olsun.

Hidalgo çok önemli bir kayıp ancak ben onun şevkinde bir azalma görmeye başlamıştım. Sanki boynu düşmeye, sert smaç servisleri de yarardan çok zarar getirmeye başlamıştı. Vardır bu ayrılığın bir açıklaması her iki taraf için de ama dedikodular doğruysa ilk defa erkek takımı çalıştıracak bir hoca transferde ne kadar söz sahibi olur, kimi takip etmişliği, istemişliği veya istememişliği vardır bilmiyorum. Gerçi karşı tarafta Ivan kadroda olduğu sürece bize geçit vereceklerine pek ihtimal veremiyorum. Marshall'a rakip çıkarız ama Ivan'ı bir türlü karşılayamadık gitti.

ivanı biz alsak :) hala anlaşamadı bildiğim kadarı ile karşıyaka ile

birileri ultrAslana, Galatasaray kadın voleybol takımımıza filenin sultanları demesinden vazgeçmesini söyleyebilir mi acaba, milli takımımızın lakabını kullanmak yerine kendi takımımıza daha farklı bir isim bulsak, milletin ağzına sakız ediyorlar sonra!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...