• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bell sen nasıl birşeysin :)

Bell Pires gibi oldu uçak kalktı kalkacak indi inecek diye diye haftalar geçiyor sonu benzemez inşallah.

Bell'in gelmesiyle ilgili yaşanan sıkıntı ne kendisinden ne de bizden kaynaklanıyor. Malum Kuba dışarıya oyuncu çıkartma konusunda çok katı:( Enkısa zamanda takıma katışırsa iyi olur. Eğer olmazsa hazır denen alternatifine yönelmeliyiz.

ocak ayında gelecek deniyordu hala gelmedimi acaba ? gerçi play off larda olması da yeterli sanırsam ama takıma alışma süresi açısından bir an önce gelsin artık :)

Başlığı 2011-2012'yi de kapsayacak şekilde değiştirelim derim.
Henry Bell'in Fenerbahçe derbisine yetişememesi kalp kırıcı olur.

aynen katılıyorum.....
2. fener maçında da oynamayacaksa gelmesin artık

Henry Bell'in gelmesi sakat. Umutlarınız bu oyuncuya bağlamak yanlış olur hele hele de Fener maçı için!

Neriman, Kazan'da durumunu güncellemiş Fecabook'ta, normal mi yoksa oraya mı gidiyor?

Oraya maç için gitti. Atom ile son maçına çıkacak Kazan deplasmanın da.

Bell'in yerine başka oyuncu alabiliriz.

bize agamez celitans gibi adam lazim
bu sampiyonlar ligine bakiyorum her takimda agamez ivan gibi adamlar var ücer tane :)

Neriman'ı yazacaktım ben de Ahmet önceden davranmış :P.

Sene sonuna kadar imzalamış Krasnodor'la. Belki sene sonu :)

Neriman'ın gelmemesine şaşırdık mı? Hayır. Demek ki neymiş, Lo Bianco'nun olması o kadar da etkili olmuyormuş transferde.

Bell ile ilgili sorun çözülmüş diye duydum ama kulaklarıma inanamadım vallaha doğru mu Savaş abi ?

Voleybol icin merak edenlere mujde; Neriman haftaya Rusya'dan donuyor ve GS ye geliyor. (Via @TeomanKadioglu ) Herhangi bir gercekciliği var mı ? Söyleyen kişi divan kurulu üyesi , GsYiad üyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri