ii başladığımız turnuvada 2. maçımız
bu moralle bu maçıda alırız
nası başlarsan öle gider..
bu moralle bu maçıda alırız
nası başlarsan öle gider..
ba2ray' Alıntı:ya bide maçı ankaragücü maçına gidenler naSIL İZLİCEK
KRAL maçı ne zaman 19:30 aldılar ben saat 17:15 diye biliyordumda????? :roll: :roll: :roll:Tequila' Alıntı:Galatasaray-Tofaş
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Play-Out serisindeki ikinci maçında Tofaş’la karşılaşıyor. 7 Mayıs Cumartesi günü, Manisa Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan karşılaşmanın başlangıç saati ise 19.30. Bu maçta da özellikle Manisa ve civar illerdeki tüm Galatasaraylılar’ı takımımızı desteklemeye bekliyoruz.
Bende bu saatlerde diye biliyorum ama.......Safari' Alıntı:7 Mayıs Cumartesi:
15.00 Beykoz-Büyük Kolej
17.15 Galatasaray-TOFAŞ (Skytürk naklen)
Neden ne sorun var ki adamların tek dayanağı Nedim Dal o maçtan çıkınca maç kopuyor nitekim bugünde böyle oldu Nedim 2. faul'ünü 26.00'da alınca son 14 dakikada ezildiler kilit adam Nedim Dal onu tutmayı başarırsak zaten yabancı oyuncularıda yok sırtlar götürürüz maçı yeter ki inanalım ve desteğimizi kesmeyelim :atki :atki :atki :atkikoch' Alıntı:Büyük Kolej'in kazanması iyi de olabilir kötü de...Yarın kazanırsak iş biter.Yalnız kazanamazsak olay karışır.
Ben kazanacağımıza nedense pek inanmıyorum. :roll:
Tequila' Alıntı:o zmn 17:15 tir ya
bizim resmi site yanlış
nese değiştiriyim topiği o zmn ben
ARdaQue' Alıntı:Tequila' Alıntı:o zmn 17:15 tir ya
bizim resmi site yanlış
nese değiştiriyim topiği o zmn ben
Resmi siteyle ne işin var ki. Yönetimin basketbola olan ilgisi nedir ki resmi sitenin olsun. Maç yarın saat 17.15 de ve SKY TURK naklen verecek.
Galatasaray Basketbol Takımlarının resmi sitesi http://www.gsbasket.org dur ! Yemişim resmi sitesini ...
Maç ile ilgili detayları nasıl öğrendin? Merak ediyorum da internette bulamadım pek birşey de...SAYGIN AKEL' Alıntı:Neden ne sorun var ki adamların tek dayanağı Nedim Dal o maçtan çıkınca maç kopuyor nitekim bugünde böyle oldu Nedim 2. faul'ünü 26.00'da alınca son 14 dakikada ezildiler kilit adam Nedim Dal onu tutmayı başarırsak zaten yabancı oyuncularıda yok sırtlar götürürüz maçı yeter ki inanalım ve desteğimizi kesmeyelim :atki :atki :atki :atkikoch' Alıntı:Büyük Kolej'in kazanması iyi de olabilir kötü de...Yarın kazanırsak iş biter.Yalnız kazanamazsak olay karışır.
Ben kazanacağımıza nedense pek inanmıyorum. :roll: