G
Guest
Misafir
Cumartesi Günü Saat 15.00
Abdi ipekçi spor Salonu.
Sağlam olmamız Lağzım..
Kevin_Garnet' Alıntı:walla fb- bjk maçında ipekçideydim..
bu sene bjk geçen yılını aratır havadaydı.. geçen sene daha iyi oynuyolardı..
belki bana yanlış geldi ama
1-fb çok kötü serbeets atış atıyoo
2-bjk maçında 3 lük yüzdesi çok iyi id ama onun dışındaki maçalrda berbatı geçmiyoor..
3-alan savunmasını iyi uyguladı an rakipleriçin zorlu ama gedikleri çok aşaırı fazkla veriyo...
ve yine kişisel basit hatalr çok yapıo..
bu halde bjk yi yendik fb daha oturmadı.. bjk de daha oturmamış durumda idi..
ancak 12 numaalrıı admalrı isimni unuttum.. .. içerde çok iyi işler yapıyoo..
el amine gelnce ... fb maçıdna 1 kez daha gördüm adm atıo bjk liler amin dio.. adm her maç free shotlarda çok üstün.. ama durdulmacayak bir adm da değil..
mrsiç ve barış o gün payşllaşımlı oalrak durdurdu..
aynı şekilde gs de yaparsa maçın sonuna kadr.. başaa baş oyanırsnız ancak işi serbest atışalr belirler.. eğer gs nnki kötü ise.. işiniz 2 kat zor olur..
güzle bir maç ve trbün şow olucak..
bjk liler çok ilgi göstriyoo.. habernz olsun ... kendi sahmızda olamamza rağmen admalr trbnde de başa baştı..
malkaralı' Alıntı:[quote="Kevin_Garnet":268c4]walla fb- bjk maçında ipekçideydim..
bu sene bjk geçen yılını aratır havadaydı.. geçen sene daha iyi oynuyolardı..
belki bana yanlış geldi ama
1-fb çok kötü serbeets atış atıyoo
2-bjk maçında 3 lük yüzdesi çok iyi id ama onun dışındaki maçalrda berbatı geçmiyoor..
3-alan savunmasını iyi uyguladı an rakipleriçin zorlu ama gedikleri çok aşaırı fazkla veriyo...
ve yine kişisel basit hatalr çok yapıo..
bu halde bjk yi yendik fb daha oturmadı.. bjk de daha oturmamış durumda idi..
ancak 12 numaalrıı admalrı isimni unuttum.. .. içerde çok iyi işler yapıyoo..
el amine gelnce ... fb maçıdna 1 kez daha gördüm adm atıo bjk liler amin dio.. adm her maç free shotlarda çok üstün.. ama durdulmacayak bir adm da değil..
mrsiç ve barış o gün payşllaşımlı oalrak durdurdu..
aynı şekilde gs de yaparsa maçın sonuna kadr.. başaa baş oyanırsnız ancak işi serbest atışalr belirler.. eğer gs nnki kötü ise.. işiniz 2 kat zor olur..
güzle bir maç ve trbün şow olucak..
bjk liler çok ilgi göstriyoo.. habernz olsun ... kendi sahmızda olamamza rağmen admalr trbnde de başa baştı..
X' Alıntı:Super haber.
18 Aralık C.tesi 12:30 Galatasaray - İÜSK (Abdi İpekçi S.S.)
18 Aralık C.tesi 15:00 Galatasaray - Beşiktaş (Abdi İpekçi S.S.)