Arkadaslar duyduguma göre tbl den bir yabanci ile yakindan ilgileniyoruz ama ismini vermek istemiyorum. 2 Numara alinacaksa benim adayim Whorton gecen sene Dacka da oynuyordu
sanırım bir yanlışlık oldu whorton center oynuyor.Sonio2' Alıntı:Arkadaslar duyduguma göre tbl den bir yabanci ile yakindan ilgileniyoruz ama ismini vermek istemiyorum. 2 Numara alinacaksa benim adayim Whorton gecen sene Dacka da oynuyordu
halil anlamaz o dediginden formul kolay iyi derecede 2-4 numara iki tane yabancı aama snin dedigin gbi arastırmak lazım basket digince abd turkiye'ye gelick yabancfı diincede ncaa degismez adressKeOpS' Alıntı:arastirma yapip ncaa den oyuncu almalari lazim çok iiii oyuncular war orda
Tümer Metin'in durumu sebebiyle Beşiktaş'ın sporculardaki askerlik yaşının yükseltilmesine yönelik bir girişimi olacak.Belki Şemso'yu da etkileyebilir.Ali Emre' Alıntı:şemsettin baş bu sene bırakıyor arkadaşlar hatta bıraktı bilginize askere gidecek kendileri çünkü
Ali Emre' Alıntı:Yok şemso kendi gitmek istiyor
Benton,Pasalic,Arda ve Hüseyin'i çıkarırsak ideal bir kadro olur bence.alpgs' Alıntı:seneye takımda
buyuk kolej den benton
telekomdan dudley
malık
onder kulcebas eskiden bizdeydi su an banvitte
malık giderse dobbie beykozdan
efesten barıs serhat
muratcan guler
arda vekıloglu
fatih solak valentin
tufan ersoz
pasalıc hala ulkerdeyse kıralanabılır
burak sezgin