Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

Arkadaslar duyduguma göre tbl den bir yabanci ile yakindan ilgileniyoruz ama ismini vermek istemiyorum. 2 Numara alinacaksa benim adayim Whorton gecen sene Dacka da oynuyordu

benim adayım bir antrenör Tab Baldwin...Kadrodan memnun olduğumu söyleyebilirim.Belki 3 numaraya genç bir yetenek fena olmaz.Ama 1. önerim iyi bir çalıştırıcı ;)

Sonio2' Alıntı:
Arkadaslar duyduguma göre tbl den bir yabanci ile yakindan ilgileniyoruz ama ismini vermek istemiyorum. 2 Numara alinacaksa benim adayim Whorton gecen sene Dacka da oynuyordu
sanırım bir yanlışlık oldu whorton center oynuyor.
halil üneri göndermek gerektiği kesin.fatih burak ve hüseyin takımda tutulup bir uzun daha alınabilir.aslında umut yenice de yetenekli bir isim ama sakatlıktan sonra eski formuna kavuşamadı maalesef.(tabii uzun transferi deyince insabın aklına fenere attığı yedi üçlükle hepimizin kalbinde ayrı bir yer edinen koch geliyor).
yabancılardan hadley ve dixonı takımda tutmamız gerektiğini düşünüyorum.dixonı dinlendirmek için yeni bir transfer yapılabilir.ancak kenarda ismet hacıoğlu gibi altyapı seviyelerinde milli olmuş bir guardımız var.(tabi onun mental açıdan kendini hazırlaması ve olgunlaşması lazım.ali emrenin fanatik baskette ismetle ilgili bazı olumsuz görüşler bildirdiği yazılar vardı.)
bir tane kaliteli yabancı iki numara transferi çok iyi olur.bence hem serhatı hem de valentini takımda tutmak gerekiyor.ben valentinin şans buluırsa patlama yapacağına inanıyorum.eğer mümkün olursa ersin görkem ya da tufan gibi bir oyuncuyu kadroya ekleyebilirsek süper olur.

abicim su dedigin herseye katılıyorum ama bnce valentin 'e katılmıyorum gonderilsede bu takım bisey kaybetmez hm senin dedigin gbi forma bulamaz bu takımda anca mac basına 5 dkka oynar ondada patlama falan yapamaz.ama iyi bie 2 numara fikrineee aynen 5 aydır katılıyoe-rum bnim dusuncem bu mevki icin eski bjk li ayuso tabi hangi takımda naptı bilmiyorum suan icin ama cook iyi bir oyuncuydu hm dixon uda rahatlatır ve cok sayı atımm ortalammı yuksaltiyim fikrinde olmadıgı icin dixon un topla oynama suresini fazla etkilemez ve dixon'da rahatsız olmaz bu sayede.4numarada aslında koch aklımıza gelmiyor diil ama alınacaksa onunadar kaliteli olmalı.ozellikle fatih solak takımda kalmalı ve ilk 5 e monte edilmemli son haftalarda oldugu iciin bu adam turk basketbolu icin cok onemli...dixon ve hadley takımda tutulmalı 1veya 2 yabancı monte edilmeli yanlarına...aslında burak sezgin'ide 3 numaraya monte edibilsek cok daha iyi olur ve hemn her esşesmede ustun olur tabi bu mevki degisimi halil uner gbi bir coach la cook zor her oyuncu icin.ozellikle kolej liglerine iyi bakmalılar cunku bu sene nba secmelerinde avrupadan daha cok secilme olacak ve kolej mezunları avrupaya kayacak oyuzden bular cook iyi takip edilmeli...

Center
Kaspars kambala zira fener onu gönderecektir çok istikrarsiz ama bize gelirse malik kalirsa süper 2 li olurlar
veya sezon basi biraktiiimiz allred
PF
yerli kaliteli bir pf çünkü burak oraya yetmior adam 2 numara gibi sürekli 3 lük atiyor daha çok pota altini zorlicak pf lazim
SF yabanci alinmali brad traina çok iiii olur veye desean kalsin
SG
yabanci olmali ncaa den kaliteli iyi sut sokan 1 adam alinmali
PG
malik kalmali
yedek kaliteli 1 pg alinmali dogus balbay baya iyi

İyi bir yabancı 5 numara Wright gibi içeride oynayabilecek bir 4 numara(hüseyin gönderilmeli bence)Hadley yerine iyi bir 3 numara ve yedek bir türk oyuncu,2 numara olarak serhat kesinlikle kalmalı ve daha çok süre almalı ve türk bir oyuncu bulunmalı.Malik;in yedegi bir türk bulunmalı(umut tınay derim ben)

bn pivot gerektigini dusunmuyorum fatih varken ziraa bu sezon zira bu sezon kendini cok gelistirdi.ama iyi bir 4 yani pf bu takımı ayaga kaldırabilir buna ek olarakta ayuso gbi bir 2 numara veya turklerden tekelli tufan'da bu mevkiide cook is yaparr eldekiler tutuldugu taktirde bukadar takviye yeter ama yinede brean boddikcer ı dusunmeden edemiyorum gerci bu sene diger takımların buldugu iiyi yabancıların bir kısmı ayrılma kararı alırlar onlarıda takip edip incelemek ikna etmek lazımm...ama naparsanız yapınnnn su halil uner'i gonderin isterseniz takviye yapmayın yne su ankinden cok daha iyi oynarızz

gecen sene de aynı topıc acıldı ve yaklasık 5 6 sayfa surmustu ama orda yazdıgımız hıc kımseyı almamıstık bu sene de ole olacak bence bosa konusoz bızı kımse dınlemıo

arastirma yapip ncaa den oyuncu almalari lazim çok iiii oyuncular war orda

KeOpS' Alıntı:
arastirma yapip ncaa den oyuncu almalari lazim çok iiii oyuncular war orda
halil anlamaz o dediginden formul kolay iyi derecede 2-4 numara iki tane yabancı aama snin dedigin gbi arastırmak lazım basket digince abd turkiye'ye gelick yabancfı diincede ncaa degismez adress

...

ilk yapılcak şey m.dixon,fatih solak,serhat çetin,şemsettin baş,burak sezgin,valentin pastal bu 6 oyuncuyu kesin tutmalıyız eger alternatifli transferler olmassa hüseyin de kalabilir.
ilk önce 1 numaradan baslayalım malik kesin kalmalı,yanına bi yedek yerli alınmalı tecrübeli olması tercihimdir:ersin görkem veya hakan koseoglu cok iyi olur
2 numara işte en cok takviyeyi burası ister ayuso nun gelecegini pek sanmam gelcek olsa bjk den gitmezdi cunku biz bjk kadar para veremeyiz bi kere alacagımız oyuncunun savunması da güçlü olmalı zaten malik savunmada 1 eksik oynatıo şutu da iyi olmalı orta halli bi oyuncu işimizi görür
3 alper yılmaz bence kalitedir gelmelidir ne yapıp yapıp alalım 2 nu. da oynar yönlü savunması var şutu cok iyi olmasada kritik atısları sokan birisi mutlak ve mutlak almalıyız
4burak ı gonderme luksumuz yok malesef yanına yedek bulunursa iyi olmasa hüso da idare eder takviye gerekmez
5 fatih inşallah ülkere dönmez çünkü orda oynamaz yine ulker orayı cok kaliteli yabancıyla güçlendircek.yanına bandırma dan ümiti alırsak harika olur
malik dixon,ersin görkem,serhat çetin,hadley,alper,burak,hüso,şemso,valentin,fatih solak,ümit,.ömer onan
işte 12 adam pek de pahalı olmaz belki ömer olmasa yerine yabancı alınabilir ama alper galatasaraylı diye biliyorum bunu kullanarak bu transferde futbolcular dahi işe dirsek temasına geçmeli yapmalıyız bu transferi ,ersin zaten bizden biri gelicegine eminim,ümiti de 3 büyüğüz die ikna ederiz işte 2 yada 3 yabancılı ve kesinlikle soluyorum play off da finali zorlucak bi kadro bizde arkadalarındayız inanıp allaha dua etcez isterse cok kalitesiz bi takım olsun hep en yuksege inancaz futbolda nası olduysak

Her şeyden önce genç,dinamik,oyunu okuyan ve sert bir takım yaratabilecek bir coachla anlaşılmalı.Yoksa ne kadar transfer yaparsak yapalım boş.Aklımdaki isimler arasında Hakan Demir ve Galatasaray liseli olmasıyla da tanınan Okan Çevik var.Ekrem Memnun'u da ekleyebiliriz.Ayrıca Tamer Oyguç ve Ömer Petoraklı bir kenar yönetim tadından yenmez.
Transfere gelecek olursak hemen hemen her transfer dönemi adını andığımız Vincent Jones yine aklımdan geçiyor.Ayrıca Tekelli Tufan Ersöz'ü geri alsak çok iyi olur.Annesi Galatasaray'da yüzücüymüş zamanında.Ayrıca bu sene gösterdiği performans ortada.

geri alınacak oyuncuların basında muratcan guler ve arda gelıyor.

bu sene malum karsıyakanın yasadıgı durumlar ve ikiside iyi galatasaraylı.

fatih valentin malik serhat desean burak ısmet hüseyin kalsa yeter.
tabi teknik kadronunda degismesi lazım bence
su an ısıksporu calıstıran orhun ene
yine ikinci ligte takım calıstıran hakan yavuz.
gectigimiz senlerde bayan takımımızı basarıdan basarıya kosturan ekrem memnun su anda efeste yardımcı hoca.
bu 3 hocadan biri gelirse paralar baska yere kaydırılmazsa iyi oyunxular gelirse neden olmasın.

gecen seneki ve bu senki besiktasın kadrosuna baktıgımız zaman bunlari gerceklestirmek cok muz or sizce?

Ali Emre' Alıntı:
şemsettin baş bu sene bırakıyor arkadaşlar hatta bıraktı bilginize askere gidecek kendileri çünkü
Tümer Metin'in durumu sebebiyle Beşiktaş'ın sporculardaki askerlik yaşının yükseltilmesine yönelik bir girişimi olacak.Belki Şemso'yu da etkileyebilir.

abicim en önemli olay malik..onu bi tutalımda gerisi kolay..eğer tuamazsak çok ama çok yazık olur..böyle bi yıldızı bi daha çok zor görürüz..

seneye takımda

buyuk kolej den benton
telekomdan dudley
malık
onder kulcebas eskiden bizdeydi su an banvitte
malık giderse dobbie beykozdan
efesten barıs serhat
muratcan guler
arda vekıloglu
fatih solak valentin
tufan ersoz
pasalıc hala ulkerdeyse kıralanabılır
burak sezgin
huseyin demiral
de sean hadley

cok mu fantezi oldu acaba?

alpgs' Alıntı:
seneye takımda

buyuk kolej den benton
telekomdan dudley
malık
onder kulcebas eskiden bizdeydi su an banvitte
malık giderse dobbie beykozdan
efesten barıs serhat
muratcan guler
arda vekıloglu
fatih solak valentin
tufan ersoz
pasalıc hala ulkerdeyse kıralanabılır
burak sezgin
huseyin demiral
de sean hadley

cok mu fantezi oldu acaba?
Benton,Pasalic,Arda ve Hüseyin'i çıkarırsak ideal bir kadro olur bence. ;)