Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

herkes şütor sayıyor.ama pota altı oyuncuuz yok fatih gitti artık bu boyle biline.boddicker ve jabobson varken ki ii şutör ler pota altı uzunmuz yoktu p.out a kaldık.pota altı önemli r.baundcu birini almalıyız.benton olabilir aslında.banvitte cameron da çok ii bi oyuncu burak la ikisini 4 5 oynattınmı 2 side dış şutu var.inanılmaz zorlarlar rakipleri.

mekteb-i sultani' Alıntı:
herkes şütor sayıyor.ama pota altı oyuncuuz yok fatih gitti artık bu boyle biline.boddicker ve jabobson varken ki ii şutör ler pota altı uzunmuz yoktu p.out a kaldık.pota altı önemli r.baundcu birini almalıyız.benton olabilir aslında.banvitte cameron da çok ii bi oyuncu burak la ikisini 4 5 oynattınmı 2 side dış şutu var.inanılmaz zorlarlar rakipleri.
Cameron çok iyi bir oyuncu ancak 4 numara onun yeri içerden oynamayı sewmiyor.Bence Tam bir 5 numara alınmalı..(prkacin,kambala,ffriend bu tarz 5 numaralar işimizi görür)

^cold_fire^' Alıntı:
[quote="mekteb-i sultani":c9c5a]herkes şütor sayıyor.ama pota altı oyuncuuz yok fatih gitti artık bu boyle biline.boddicker ve jabobson varken ki ii şutör ler pota altı uzunmuz yoktu p.out a kaldık.pota altı önemli r.baundcu birini almalıyız.benton olabilir aslında.banvitte cameron da çok ii bi oyuncu burak la ikisini 4 5 oynattınmı 2 side dış şutu var.inanılmaz zorlarlar rakipleri.
Cameron çok iyi bir oyuncu ancak 4 numara onun yeri içerden oynamayı sewmiyor.Bence Tam bir 5 numara alınmalı..(prkacin,kambala,ffriend bu tarz 5 numaralar işimizi görür)[/quote:c9c5a]
%100 katiliyorum söyle 15 16 sayi ortalamasiyla oynuyan kambala tarzi 1 oyuncu çok iyi olur keske kambalayi biraksalar fakat yeni sezonda büyük ihtimalle fenerbahçede kalacak
prkaçin de iyi olur
fatihte kalirsa 2 tane 5 numarayla oynariz çok iyi olur

kambala prkacin cok zor da.bjk nerden bulduysa ffrend i bizde bulabiliriz.yada hazır onlar bulmuşken biz alırız :D

Bende dediklerinize katılıyorum ancak eklemek istediğim bişey var. bence alınacak olan 5 numara takıma yapacağı skor katkısının yanı sıra diğer takım arkadaşlarınada skor katkısı yaptırmalı. yani demek istediğim alınacak 5 numara (tabi alınırsa) çok hareketli olmalı. yani gerektiğinde 3 ve 4 numaradaki oyunculara yardımcı olmalı gerektiğinde dışarıya çıkıp 1 ve 2 numaradaki oyuncuların rahat pozisyon üretmesini sağlamalı. bence kambala da çok faydalı olur ama ben bu konuda ffriend gibi bi oyuncunun takıma daha çok katkı sağlıycağını düşünüyorum. zaten söylediğim özellikler de örneğin ffriend'de var ama onun gelmiyceğini düşünürsek bu takıma onun özelliklerine sahip yani onun gibi bi 5 numara kazandırılmalı...

Arkadaşlar bilmiyorum yönetimimiz muratcan'la ilgileniyomu ama eğer ilgileniyosa ellerini biraz çabuk tutmaları gerekiyo çünkü aldığım son bilgilere göre (turkbasket.com'da gördüm bu haberi) türk telekom'da muratcan için devreye girmiş ve muratcan'ı önümüzdeki sezon kesinlikle takımlarında göremek istiyorlarmış. bunun içinde 300.000 dolarlık bi transfer ücretini gözden çıkarmışlar. vallaa yönetimimiz ne düşünüyo bilmiyorum ama ben kendim adına eğer ondan daha iyi bir oyuncu alınmiycaksa muratcan'ı önümüzdeki sezon bu takımda görmek isterim. muratcan genç ve yetenekli bir oyuncu. zaten türk telekom'un muratcan'ı istemesinin en önmeli sebeplerinden biride genç olmasıymış. ayrıca çokta yetenekli olduğunu düşünüyorlarmış. bana görede öyle zaten. yani kısacası eğer yönetimimizin muratcan'ı almak gibi bir düşünceleri varsa ellerini çabuk tutmalılar çünkü telekom muratcan konusunda çok istekli...

emregs' Alıntı:
Arkadaşlar bilmiyorum yönetimimiz muratcan'la ilgileniyomu ama eğer ilgileniyosa ellerini biraz çabuk tutmaları gerekiyo çünkü aldığım son bilgilere göre (turkbasket.com'da gördüm bu haberi) türk telekom'da muratcan için devreye girmiş ve muratcan'ı önümüzdeki sezon kesinlikle takımlarında göremek istiyorlarmış. bunun içinde 300.000 dolarlık bi transfer ücretini gözden çıkarmışlar. vallaa yönetimimiz ne düşünüyo bilmiyorum ama ben kendim adına eğer ondan daha iyi bir oyuncu alınmiycaksa muratcan'ı önümüzdeki sezon bu takımda görmek isterim. muratcan genç ve yetenekli bir oyuncu. zaten türk telekom'un muratcan'ı istemesinin en önmeli sebeplerinden biride genç olmasıymış. ayrıca çokta yetenekli olduğunu düşünüyorlarmış. bana görede öyle zaten. yani kısacası eğer yönetimimizin muratcan'ı almak gibi bir düşünceleri varsa ellerini çabuk tutmalılar çünkü telekom muratcan konusunda çok istekli...
1 yıllık sözleşme yapılcak bi adamın yaşı önemli değildir.o kadar para veremeyiz adama.daha ucuzu bulunur.can akın bile o kadar istemez300bin fazla.

biz daha transferde pek bişey yapamadık ama fb barcelonadan fucke ve bi oyuncuyla daha anlaşmış efesten mustafa abiylede anlaşmışş...
bizden daha şimdilik ses yok.!

evet inanmıyodum ama atletizm de de dünya rekortmeni 100 metreci almışlar.inanamıyorum yani.onlarında borçta bizden aşağı kalır yanı yok. ama yatırım yapıolar.kurtarcaklar o paraları.arada 45 m dolar bi fark var borçta.yani bu işlerde bi bit yeniği var bu paralar nerden geliyo.fenerium lar sinek avlıyor keza sezon bitiminde.

Bencede telekom'un muratcan'a verdiği para fazla daha doğrusu bizim takımımızın bütçesine göre fazla ama hiç bi oyuncuyu almamaktansa muratcan'ı almak daha iyidir. ya zaten muratcan'da iyi bi oyuncu. ayrıca bende dediğinize katılıyorum. transferde çok sessiz kaldık. üstelik bırakın transfer yapmayı henüz elimizdeki oyuncuların akibeti bile belli değil. ya bide muratcan konusunda asıl demek istediğim transferde çok sessiz kaldığımız ve hiç kimseyi almıyosak bari muratcan'ı alalımda onu telekom'a kaptırmayalım. aslında daha iyileride daha ucuza alınır ama önemli olan onu alıcak yönetimin olması...[/quote]

durun bakalım daha sezon bitmedi.final oynanıyor.ne transferii biz burda konuşuyoruz da 1 ay sonraki işi konuşuyoruz.acele gidersek ecele gideriz.sakin yapcaz

durun bakalım daha sezon bitmedi.final oynanıyor.ne transferii biz burda konuşuyoruz da 1 ay sonraki işi konuşuyoruz.acele gidersek ecele gideriz.sakin yapcaz
Erken davranmadığımız zaman piyasadaki iyi oyuncular bir takımla anlaşmış oluyor.Bu konuda erken davranmamız lazım.

Tamam doğru söylüyon çok fazla acele etmememiz gerekiyo ama şu andaki gibi bomboşta durmamamız gerekiyo. yani en azından transfer listesindeki oyuncuları belirlemek ve bu oyuncularla bi ön görüşme yapmamız gerekiyo. böylece sezon bitimindede transferler hemen gerçekleşir ama biz bütün bunların tam tersini yapıyoruz ve ortalıkta sap gibi bekliyoruz. bu bakımdan ben yönetimimizin çok fazla olmasada biraz acele etmesi gerektiğini düşünüyorum. yoksa bütün oyuncuları elimizden kaçırcaz. sonrada 3 sezondur olduğu gibi yine hüsran. işte bunun olmaması için transferlerin biraz acele gerçekleşmesi gerekiyo. bilmem yönetimimiz duyarmı???

Marc Dickel takımından ayrılmış,Türkiye'yi ve Türk basketbolunu iyi bilen üst düzey bi oyuncu,maliyetinin yüksek olduğuna da inanmıyorum bence mantıklı olabilir..

Virginandhardly' Alıntı:
Marc Dickel takımından ayrılmış,Türkiye'yi ve Türk basketbolunu iyi bilen üst düzey bi oyuncu,maliyetinin yüksek olduğuna da inanmıyorum bence mantıklı olabilir..
evet bende öğrendim.dickel rostov dan ayrılmış ama dixon kalırsa gereksiz olur.dixon kalırsa 2 numara lazım.giderse(söylemeye dilim varmıyo) iyi bi transfer olabilir

Virginandhardly' Alıntı:
evet bende öğrendim.dickel rostov dan ayrılmış ama dixon kalırsa gereksiz olur.dixon kalırsa 2 numara lazım.giderse(söylemeye dilim varmıyo) iyi bi transfer olabilir
Dickel gelirse malik 2 numara oynar ve daha yararlı olur gibi geliyor bana

randy livingston gibi nba patent li bi adamın yanında 2 numara oynadı olmadı :hi
dixon ın yeri 1 numara onun yanına 2 numara alınmalı.yeri geliyor dixon inanılmaz asistler yapıo.ideal guard dixon ama yedegi yok o yuzden formsuz oldumu yorgun olduu istatistikleri de düşüyo

Bencede Malik 2 numara oynayamaz. onun yeri 1 numara. yani durum böyle olunca bize bi 2 numara lazım oluyo. umarım 2 numaraya çok iyi bi şutör alırlar...