Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

Efesten Domercant 3 numara için ideal bir oyuncu hep malik gidincede iyi bir skor opsiyonu olur.YAnlış bilmiyorsam Efes Domercant'ın sözleşmesini sene sonunda uzatmıyacak cok mu pahalı bir transfer olur acaba yada imkansız mı?(bana öyle gelmiyor Malik parasına gelebilr ama onu ikna etmek sorun olabilr)

bence eksikler
1 center pozisyonuna iceriyi karartcak,blok tehditi olan ribaund alabilen bi oyuncu lazim...
1 de forvet mevkisine takim sikistiginda,dixon savunma ile durduruldugunda devreye girebilecek bi oyuncu lazim ...

bu 2 oyuncu yabanci olarak alinirsa bence eldeki turk kadrosu yeterli...
soledigim 2 pozisyona 2 kaliteli yabanci bu takima sinif atlatir...

Büyük ihtimalle faith solak gitcek,bu yüzden onun yerine birini bulmalıyız.Galatasaray ın pota altı umut yenice ye emanet edilemez.Bu yüzden B.kolej den benton yada telekom dan dudley kadro için düşünülmeli.hep soyledim bidaha soyluyorum alper in efesde suresi her sene düşüo.napıp yapıp onu almalıyız.bide cezalandırıcı bi şutör almalıyız.bende çok fantazi yaptım ama artık anladım kadro korunursa 2 3 transferden baska yapılmaz.3 isim verdim eldekileri kaybetmessek yeterlidir.

Takıma sağlanıcak en büyük yarar halil üner'in takımdan kovulmasıdır ve yapılacak en büyük transfer Dixon'un yeniden takıma kazandırılmasıdır. gerisi kolay zaten. illaki iyi kötü bikaç oyuncu alınır. tabi iyi oyuncu alınması şart. gerçi her ne kadar iyi oyuncuda alsak hiçbiri Dixon'un yerini tutmaz bence. bu bakımdan Dixon'un takımda tutulması en büyük transferdir...

su anda kilit mesele dixon 'un takımda kalması arkasından desean'ı tutmaya ugrasmalıyız ki o daha kolay olur bnce bunlardan sonra dier oyuncu transferlerine bakmamız gerekir ilk once kadroda seneye kimler olucak belli olsun

turk olarak ıkı oyuncu alınması sart 1 arda vekılloglu 2 muratcan guler 3 tufan ersoz

bu uc oyuncuyu kesınlıkle takıma kazandırmak gerkeıo pıvot olarak fatıh kesın takımda kalmalı

yabancı olarak da malık dıxon kalsın besıktasın eskı oyuncusu ayyuso gelırse super olur bunun yanında ıı de bı 5 numara bu ıs bıter seneye cok daha ıı oluruz

biglion' Alıntı:
su anda kilit mesele dixon 'un takımda kalması arkasından desean'ı tutmaya ugrasmalıyız ki o daha kolay olur bnce bunlardan sonra dier oyuncu transferlerine bakmamız gerekir ilk once kadroda seneye kimler olucak belli olsun

katılıyorum sana..40 yılda bir denk gelen bi yıldızı kaçırmamak için her türlü fedakarlık yapılmalı..aksi takdirde yeniden bi takım kurmak,yeni yabancılar getirmek v.s v.s bu antrenör ve bu bütçeyle çok zor

ozan' Alıntı:
biglion' Alıntı:

katılıyorum sana..40 yılda bir denk gelen bi yıldızı kaçırmamak için her türlü fedakarlık yapılmalı..aksi takdirde yeniden bi takım kurmak,yeni yabancılar getirmek v.s v.s bu antrenör ve bu bütçeyle çok zor
P.DAWKİNS GİDELİ 40 SENE Mİ OLDU :kop :kop

Alınması olası,yani gerçekleştirilebilcek oyuncular ve bence bize faydalı olabilecekler

CaN Akın
Ersin Görkem
Erdem Türetken
Nedim Yücel
Cevher Özer
Mustafa Abi
Alper Yılmaz
Cihad Şahin
Fırat Aydemir
Muratcan Güler
İnanç Koç
Tufan Ersöz
Hakan Köseoğlu
Erkan Veyseloğlu
Mutlu Akpınar
Haluk Yıldırım
Bekir Yarangüme

Bunun dışında eğer yapılabilicekse Malik Dixon,DeSean Hadley,Fatih Solak,Burak Sezgin,Valentin Pastal,Serhat Çetin,Hüseyin Demiral takımda tutulmalı.Geriye 5 veya 6 ismin transferi yetiyo.İki yabancı gerekir diye düşünüyorum biri 2ve 3 numara oynayabilecek bi şutör diğeri ise hem şutu iyi olan hem de içeri zorlayabilecek tarzda bi 4 numara.

keşke Can Akın ı alabilsek.Can Akın oldukça iyi bir guard bu sayede malik 2 numara oynar.Ama bana çok zor geliyor.Bizim transfer listesinde olduğuna bileinanmıoyrum

önce can akın olmassa ersin görkem fena olmaz aslında.savunmada alper yılmaz ismini hep söyledim yine söylüyorum bence alınabilecek bir takım oyuncusu.malik dixon u tutan bi takım transfer de yapar demi? önce dixon kalsında

Virginandhardly'nin listesine bakarsak şunu söylicem: eğer yönetimimiz isterse istediği an tufan'ı, ersin'i, muratcan'ı, cihad'ı, fırat'ı, hakan'ı, mutlu'yu, inanç'ı ve erkan'ı çok rahat kadromuza katar. ben bunu iddaa ediyorum ve bundan da adım gibi eminim. ancak bu oyunculardan bana göre tufan, ersin, muratcan ve fırat bize fayda sağlayabilir. gelelim diğer oyunculara. transferleri zor olsada can, alper ve mustafa-erdem-bekir üçlüsünden biri bize çok çok fazla katkı sağlar diye düşünüyorum ben. sizlerde görüşüme hak verirsiniz sanırım. neyse biz oyuncuları söyledik. sıra geldi yönetimimize. umarım yönetimimiz bu oyunculardan bize en çok katkı yapacak birkaç tanesini alır ve önümüzdeki seneye bomba gibi bi kadroyla gireriz...

taraftarlarla ilişkisi iyi olan birine görev verilip bu tip formlara girseler teknik ekibe öneride bulunsalar.yani onlar basketbol un içinden geldi elbette belli kriterlere göre yapcaklar transferi de''bin bilsende bir bilene danıs diye bi laf var belki akıllarına gelmeyen ama cok faydalı adamların ismini saydık biz burda.inş hayırlısı olsun galatasaray ımız için.uçmadan önce istikrar için az ve çz adamlar alınıp kadro korunmalı(tabiki iyi oyuncular kalmalı mehmet baras gibi etkisiz bikaç oyuncu gitmeli)

arkadaslar biz 2 numara alırız ama 1 alıpta dixon u 2 de tutamayız livingston varken denendi bu cook basarısız oldu dixon top kullanmayı seven ve boyle ritim bulan bir oyuncu.ama 2 numarada tufan coook yararlı olur bence

sunuda eklemek isterim videnov cok iyi bir transfer olur o madridle sadece play off lar icin anlastı yeterli katkı gormezlerse serbest bırakacaklar bnce dikkate almamız gerekn bir oyuncu

arkadaşlar eğer mailk dixon gidecekse onun yerine daçkalı gilbert alınabilir el-aminde olabilir.uzunlarımız en azından pota altını kapatabiliyor ama beykozun bile bulduğu banevi biz neden bulamıyoruz koca sezon anlamadım.valentin ii bir oyuncu olabilir ama küçük takımlarda çok süre alarak ancak kendini kanıtlayabilir.benim hüseyin ve umuttan beklentilerim bu sezon içindir.hüseyin gittiği takımlarda doğru dügün oynyamamıştır.umut ise ülkerde 2 senede 2 maçta 3,17 saniye oynama şansı bulmuştur.basketbolu bu sene bizde hatırladı.onun için bu sene ne yapacağına bakmak lazım
şemsettinin yerine yerli bir şutor lazım.tuborgtan bradley trania alınabilir takıma.malik dixon bence bir zamanlar futbol takımızda oynayan jardele benziyor.büyük maçlarda yok oluyor alex gibi :oops: 5,1 asist ortalamsı var ama4 küsür top kaybı arada kendine çans tanayıp attığı saçma şutları saymıyorum büyük oyuncu olsaydı buralarda olmazdı.ama bu senen bazı şeyler kattığı kesin
desean gibi yabancı bulunmaz :eek:key :atki :atki :atki