Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

Dixon coach tarafından dizginlendiği sürece 1 numara oynayabilir.Yoksa oyun yapısı olarak 2 numaraya daha yatkın.1 numara oynadığı zaman bazı maçlarda takıma zararı da oluyor.2 numara ihtiyacımızın olduğu ise aşikar.

Evet zaten aslında Malik 2 numara oynayan bi oyuncu fakat halil üner onu 1 numara oynatmayı tercih etti. buda bi hata olarak kabul edilebilir ama Malik'inde 1 numarada daha faydalı olduğunu söylersek yanılmayız. ya kısacası bize iyi bir 2 numara lazım. umarım alınır...

dixon pg yani 1 numara ayrica dixon topu elinde sewen böyle ritm bulan 1 oyuncu 2 numara oynayamaz
bize brad traina jeff trepagnier gibi kaliteli 2 numara sart

türkiye den adam almak lazım tanıması uzun sürebilir

benim de bi tane transfer onerim var ama alınabilecekmi.adam olympiakos da oynuyor.adı aklımda deil.zenci ama yunan vatandası.uzun boylu ve baya kalıplı.dev gibi bir adam.uzun yunanca ismi vardı.harika bir adam.

Ben çok da iyi bir oyuncu olduğuna katılmıyorum schortsanitis'in.çok kolay faul yapan basketbol iqsu düşük bir oyuncu olarak gördüm efes maçlarında.Fazla para vermeye değecek bir oyuncu değil bence.

bende final-8 de izledim iyi oynadı orda.fatih e göre daha iyi olur çünkü avrupa tecrübesi var ama kesinlikle gelmez.adam eurolig den tbl de play off a oynayan bi takıma komik olur.,
nası r.carlos gibi adamlar fb ile alay edio girmeyelim böyle işlere biz kendimiz bulalım alacagımız oyuncuyu keşfedelim

burda dalga gectiginiz adam efesi yıkan adamdı.ayrıca cok faydalı bir oyuncu.fatih le kıyas yapamam ama faydalı olur.inanılmaz savunma yapan bir adam.

ona verilcek parayla kaya peker le ermal kuqo alınır kardeşim

evet dun iki arkadası da gorduk.ozellikle ermal ın muthiş ucluklerini.kayanın harika savunmasını.dimi kardeşim.

sen iyimisin bilmiyorum.kafan iyi ama o kesin.ya sen olaya 1-2 maçla nası bakabilirsin bu nasıl bir mantık inanmıyorum.efes ilk 2 maçda bu adamlarla direndi.yabancılar 000000000 verim verdi kim oynatcak onları takımı kim yönetcek.sonuçta milli takımda da en önemli silahlardandır bu adamlar olmuyacak bir iş biliyorum ama soyledim yani.

ben gayet iyiyim.ya zaten boşa tartısıyoruz.elin yunan zencisi yuzunden birbirimizi kırmayalım.ayrıca bu transfer hayatta olmaz.ben sahsen ermal ve enderin kendilerini harcadıklarını dusunuoum

evet pardon.bizim alacagımız adamlar belli dudley gibi adamlar. ama milli takım aday kadrosuna baktım fatih solak halen gs takımından yazıyor.

ya bu arada mirsad kadroda yok.bana gore yapılan haksızlıkdır.her fırsatta milli takıma gelmeye usenen nba oyuncuları yuzunden mirsad da yazık oluor

bunu 2006 dünya bas. şam. topic i var.basketbol dunyası nda orda tartışalım

bwn schortsanitis'le dalga gçmedim.tutup da sadece cüssesinden dolayı bir oyuvuyu Kaya'yala ermal'le karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.schortsanitis gibi çalışmayı sevmeyen yetebnekleri sınırlı bir oyuncunun transferinin mümkün olsa bile gerekli olmadığını belirttim.

Darüşşafaka'dan Clarence Gilbert ve Kelvin Gibbs Telekom'dan Erwin Dudley Karşıyaka dan Muratcan Güler ve İnanç Koç alınmalı. Malik Dixon,Burak Sezgin,Fatih Solak kalmalı.

Bugün okudugum gazetelerden bir kac tanesinde Galatasaray in bütcesinin 2 Milyon Dolar oldugunu söyledi ve yeni kocumuz Erman Kunter de bu bütce dogrultusunda Fransadan yabanci oyuncu bakacakmis