Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

burakmert' Alıntı:
yunanistan milli takımındaki schortsianidis macta uzun oyuncularımızı bayagı zorladı fena bi oyuncu deil alınabilir mi?
o baby shaq olympiakosun en önemli oyuncusu bu sene final-four için majikuaskası almış bir takım sence schortsianidis'i bırakır mı?

ya ben murat hocya inanamıorum..serhat gibi ümit milli takımın çok önemli bi oyuncusunu nasıl bırakırsın kardeşim ya.valentin keza aynı şekilde..sonrada gidip kasaplık olmuş tekinalp i alıosun!!!anlamak mümkün değil

oguzhansaglik307' Alıntı:
bence angola takımından işimize yarayacak bütçemize uygun adamlar alabiliriz bu arada mithat yabancı statüsündemi oynacak
hayır mithat türk statüsünde oynayacak

oguzhansaglik307' Alıntı:
bence angola takımından işimize yarayacak bütçemize uygun adamlar alabiliriz bu arada mithat yabancı statüsündemi oynacak
angola'da sırtı dönük oynayabilen bi uzun vardı gomes di sanırım
o ii olur

bütce yetmez ama bikac uc ihtimal yazalım;

dermarr johnson, denver
richie frahm , houston ex dacka
maciej lampe , houston
qyntel woods , newyork

Bana göre amerikalı alınacaksa daha önceden avrupada özelliklede ülkemizde oynamış bir oyuncu alınmasına dikkat edilmeli.Çünkü direkt olarak amerika dan gelenlerde uyum sorunu oluyor.

olympiakos scooney penni alınca tyus edney ayrılmışş peki nereyee gittiini bilen warmıı??????bide şimdi clevelanddamı bilmiom ama aleksander pavloviç ii olabilir bence 2 numaraya..Uzun olarakda lavrinoviç kardeşlerden biri alınsa muhteşem olurr özellikle darius pota altını cehenneme çevirir.. :atki :atki

renktaş bu dediklerini keşke alabilsek ama bunlar bizim konumumuzdaki bir takımın yapmasının imkansıza yakın olduğu tarnsferler...Bu adamlar öncelikle çok para isterler sonrada eurolig de oynamak isteler biz bunların hiçbirini onlara sağlayamayız.

Ütopya gelebilir ama Dünya Şampiyonası'nın sürpriz takımlarından herhangi birinin (Angola,Nijerya vs.) bize faydalı olabilecek 2-3 oyuncusunu alsak fena olmaz mı?Maliyetlerin bizi fazla aşacağını zannetmem.Her açıdan iyi olur.

25. sayfada yazdığım Will Bynum Maccabi ile anlaştı. Lietvuos da istiyordu kendisini , lakin MAccabinin fiyatı dahah iyiymiş. Ben Bynum'un 450-500 bin dolar civarı alacağını tahimn ediyordum lakin, kontrat 800 e kadar çıkmış gibi görünüyor. Bu haliyle bizi aşardı...

angoladan ozellikle 3 numaralari alinabilir suan en buyuk eksigimiz dis sutu olan gerektiginde iceri yuklenebilen bir 3 numara onu bulursak diger yabanci cokda onemli degil bence :atki

3 numara için eski oyuncumuz ron slay de düşünülebilir