Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

yıldızlıaslan' Alıntı:
Coach Hakan Yavuz'du Ömer Büyükaycan Levent Topsakal gittikten sonraki sezon bir başka deyişle Türkiye kupasınnı kazandıktan 2 sezon sonra kötü bir sezomdu gelenler gidenler çok oldu sanırım kerem tunçeri yeni A takıma yükselmişti Gökhan Uçoklar için 300 bin dolar bonservis vermiştik Ted Kolejlilere
coach ömer petorak değil miydi??

brian tolbert,malik dixonın eski takımı maccabi richon ile sözleşme imzalamış

uAtahan' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:

ohh be bende malik imzaladı sandm :)
bilmem hatırlıyo musun ama tolbert ülker'e 40 atmıştı
keşke tolbert gelse ya
dixon'dan daha iyiydi kesinlikle tolbert
ülker'e 40 attığını hatırlarım
sanırım play off maçıydı bide

denizz' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:

keşke tolbert gelse ya

Tolbert Az Çok Tanıyorum Bi Yorum Yapmıcam Daha Mı İyi Konusunda ama Dixon Kalsın =)

denizz' Alıntı:
uAtahan' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:

keşke tolbert gelse ya
tolbert 40 sayı attı ama onu savunan tutku açıkta takıma geldiği ilk sezonda o maçta 22 sayı mı ne atmıştı.düşün artık tolbertın savunmasını

yıldızlıaslan demiş ki:
Coach Hakan Yavuz'du Ömer Büyükaycan Levent Topsakal gittikten sonraki sezon bir başka deyişle Türkiye kupasınnı kazandıktan 2 sezon sonra kötü bir sezomdu gelenler gidenler çok oldu sanırım kerem tunçeri yeni A takıma yükselmişti Gökhan Uçoklar için 300 bin dolar bonservis vermiştik Ted Kolejlilere
coach ömer petorak değil miydi??
Ömer Petorak Didim gidince coach oldo LOLLİS VE HANGLOGTAN VARDI O SEZON yeniydi yani Vogel bayağı eski oyuncuydu

demek vogel o zaman daha lübnan vatanaşı değilmiş
ayrıca tolbert gerçekten müthiş bir oyuncudu kıbrısdan almıştık kalitesini en iyi şekilde gösterdi 22,37 sayıortalaması vardı ülkere karşı 38 sayı 5 ribaund 3asist 4 tç ile oynamış malik dixon ise o tutku açığa karşı 22 sayı ile oynamış lütfen tolbert i küçük görmeyin o gerçekten çok kaliteli bir oyuncu

babahoroz' Alıntı:
ayrıca tolbert gerçekten müthiş bir oyuncudu kıbrısdan almıştık kalitesini en iyi şekilde gösterdi 22,37 sayıortalaması vardı ülkere karşı 38 sayı 5 ribaund 3asist 4 tç ile oynamış malik dixon ise o tutku açığa karşı 22 sayı ile oynamış lütfen tolbert i küçük görmeyin o gerçekten çok kaliteli bir oyuncu
ya abi çoğu arkadaş henüz lortaokul(bende liseyim ama hatırlıorum herşeyi) ve tolbert'ı izlememişler
bu dönemin de tek yıldızı dixon olunca onların efsanesi de dixon oldu
yoksa tolbert'ın 38 ini hatırlamamak imkansız mı
biz hatırlamasak ülker hatırlar

denizz' Alıntı:
babahoroz' Alıntı:
ya abi çoğu arkadaş henüz lortaokul(bende liseyim ama hatırlıorum herşeyi) ve tolbert'ı izlememişler
bu dönemin de tek yıldızı dixon olunca onların efsanesi de dixon oldu
yoksa tolbert'ın 38 ini hatırlamamak imkansız mı
biz hatırlamasak ülker hatırlar
eğer tolbert bahsettiğiniz kadar iyi bir oyuncu olsaydı o sene ülkeri elerdik.ayrıca ben o tarihleri senden çok daha iyi hatırlıyorum 1996 dan beri basketbol takımının oyuncularını biliyorum.ülker serisi o sene 1-1 başlamıştı.ve ülkerin beşi şöyleydi:tutku,harun,haluk,lollis,handlogtendı.bizim beşimiz ise tolbert,orhun,arda,mujezinoviç,koul bu beş iyi bir beşti.ve bizim uzunlarımız handlogton ve lollise karşı üstündü.eğer tolbert 38-40 sayı atarsa kazanıyoduk.ama 30 sayı atarsa kaybediyoduk.ayrıca tolbert karşıyakada oynamıştı.sayı ortalaması da baya düşüktü.ben malikçi falanda değilim,çünkü mailkte takım oyuncusu değil eğer bir oyuncuya bel bağlıyacak bir sistem kuracaksak işimzi zor o zaman tolbert,dixon gibi oyunculara tamam derim.ancak bu sene murat özyerin dedeği herkesin eline top değecek felsefesine göre sixon0tolbert gibi adamlar bize faydalı olamazlar

senin çok iyi dediğin uzunlar(Mujizinoviç ve koul) o maçta ikisinin toplam 14 sayı 10 ribauntu varmış ülkerin handlogten ve lolisin ise 36 sayı ve beş ribauntu varmış. Karşıyakada zaten çokaz kaldı ki o sene karşıyakada tüm toplar domercant ile kullanılıyordu asist ribaunt ve sayı geçmişine bakarsan görürsün ki 6-7 rib. 7-8 asist 12-15 sayı civarı ki bir oyun kurucudan daha ne bekleyeceksin? kesimlikle ben malik i takdir ediyorum ama dediğim sadece galatasaraydan ne malikler geldi geçti sana katılıyorum mitchell iyi gibi takım oyuncusuna benziyor üç numara ise cağdaş basketbolun gereği olan hem sf hem pf oynayabilen hidayet ersan en basiti arda vekiloğlu gibi birisi lazım beş numarada fatihe ve cemala güvenmeliyiz skorer eskiden oyuncumuz olan pat durham tipi bir oyuncu lazım

sivasliaslan' Alıntı:
Maligin yanında orhun gıbı bı guard la oynasaydı malik cok daha fazla sey yapardı
evet bence bu da doğru bir tespit.o seneki sistemde orhun çok önemliydi ve kesinlikle çok iyi işler yaptı

ya ülkerde bi dion glover vardı aslında bize gelebilir.bize çok faydalı olur

GS

BODDICKER SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE 25.08.2006 19:39:18

Türkiye erkekler 1.liginin yeni ekibi Selçuk Üniversitesi yabancı oyuncu transferinde hareketlendi ve Galataaray'ın eski forvet oyuncusu Brian Boddicker ile 1 yıllığına anlaştı.Amerikalı oyuncunun bugünlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Re: GS

SAPO1@mynet.com' Alıntı:
BODDICKER SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE 25.08.2006 19:39:18

Türkiye erkekler 1.liginin yeni ekibi Selçuk Üniversitesi yabancı oyuncu transferinde hareketlendi ve Galataaray'ın eski forvet oyuncusu Brian Boddicker ile 1 yıllığına anlaştı.Amerikalı oyuncunun bugünlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
İnanamıyorum...
Bizim yönetim baksın daha.

dirk nowitski' Alıntı:
denizz' Alıntı:
[quote="dirk nowitski":e3c99]ya ülkerde bi dion glover vardı aslında bize gelebilir.bize çok faydalı olur
sas forması giyiyordu en son
abarttın yani
ülker o adamı atlantadayken getirdi.bir ara basketbolseverlerde görmüştüm free agentti bu adam[/quote:e3c99]
ülkere gelmesinin iki sebebi vardı
euroligde kendini kanıtlayıp nbae yeniden dönmek
ve
garanti paraya oynamak
bizde ikisi de yok benim bildiğim