Gelecek Sezon icin transfer önerileriniz

jeferson iyi bir oyuncu
bu arada ron slay'e 3 numara dien arkadaş sanırım yanlış kişiden bahsediyor
ron slay basketbol için bile kısa bir adamken 3 numara yapmış onu

kkayacan' Alıntı:
denizz' Alıntı:
jeferson iyi bir oyuncu
bu arada ron slay'e 3 numara dien arkadaş sanırım yanlış kişiden bahsediyor
ron slay basketbol için bile kısa bir adamken 3 numara yapmış onu
Ron Slay'in boyu 2 metrenin üzerinde ve 4 numara oynuyor.
ron slay 2 02 ve 4 numara oynuyor

denizz, kayacan ve 1905 in cevapları yeterli mi yoksa bende mi tekrar edeyim 202 ve 3 ve 4 numarada oynuyor lütfen bilmeden cevap yazmayalım

Ronla ilgili anılarımız pek hoş değil.Aynı sezon içinde 3 kere kaçıp 4 kere geri gelmişti.Eski yabancı oyuncularımıza dönmenin bir anlamı yok eğer kendilerini çok fazla geliştirmedilerse.Piyasadan Ron tipi bir sürü ABD'li bulmak mümkün.
Ha bir Aaron Mitchell'a bir Brian Boddicker'a hayır demek mümkün değil o ayrı.
Bir de Deniz'in Ron Slay'i Ron Johnsonla karıştırdığını tahmin ediyorum.

karıştı herşey yA ama hepsi bu dersane yüzünden
bize anthony bonner(yazımını unttum yanlış olabilir) gibi bir oyuncu lazım
''''''anthony bonner potayı kırmaya gidiyor''''''''''''
ismet bdem ' im ağzından maç esnasında...)

Bonner gibi NBA'de az çok oynamış bir uzun getirebilmek kolay değil.Ancak en kısa zaman içinde 4 numara transferinin tamamlanması gerkiyor.Eylülü yarıladık lige bir ay kaldı,transfer olayı futbol takımına benzemezse iyi olur.

forumdaki hemen hemen herkes 3numara alınmasını istiyor ki bende bunların arasındayım.Ama teknik ekip 2 ve 4 numaralara yabancı oyuncu alıp transferi kapatmak istiyor.murat hoca iki guardla oynayacağımızı söylüyor.üç numaradada tolga haricinde size olarak o bölegeyi kapatacak başka oyuncumuz yok.çok kısa bir beşe sahip olucaz gibi gözüküyor.

ayuso hakikaten iyi bir tercih olur su an ülkesinin liginde zaten getirmek pek zor olmayabilirbide katar milli takımın 3 numarası ve 4 numarası hosuma gitti özellikle erfan ali saed hem blokcu cokta atletik

Tufan var..Ne kadar mutlu eder bünyeleri bilmiyorum ama.

ugurcan' Alıntı:
forumdaki hemen hemen herkes 3numara alınmasını istiyor ki bende bunların arasındayım.Ama teknik ekip 2 ve 4 numaralara yabancı oyuncu alıp transferi kapatmak istiyor.murat hoca iki guardla oynayacağımızı söylüyor.üç numaradada tolga haricinde size olarak o bölegeyi kapatacak başka oyuncumuz yok.çok kısa bir beşe sahip olucaz gibi gözüküyor.

X' Alıntı:
Tufan var..Ne kadar mutlu eder bünyeleri bilmiyorum ama.
Murat abi yazılardan takip ettiğim kadarıyla takıma yakın olan forum yazarlarının hepsi Tufan transferine soğuk.Geçen seneki Tekel maçında Ahmet Cömert'de yakın zamanda hiçbir oyuncuya gösterilmeyen tepki Tufan'a gösterilmişti.Olayın sadece saha içinde olduğunu düşünmüyorum.Rica etsem Tufan mevzusunu açar mısın?

Ben statik şutör görmek istiyorum bu takımda artık.Yıllardır tam bir 3 numara görmedik.Varmı hatırlayan statik bir şutör 3 numara.
Tufan gününde olacak iyi oynayacak 20 atacak filan falan..

O gün gösterilen tepkiye gelince..Çok kötü bir sezon geçirdi birde üstüne tekele gidip hırs yapınca birde buna ahmet cömertte oluşan gergin ortam eklenince tepki gösterildi.Benim bildiğim özel bir tepki yok şahsına karşı yoksa.

X' Alıntı:
Ben statik şutör görmek istiyorum bu takımda artık.Yıllardır tam bir 3 numara görmedik.Varmı hatırlayan statik bir şutör 3 numara.
Tufan gününde olacak iyi oynayacak 20 atacak filan falan..

O gün gösterilen tepkiye gelince..Çok kötü bir sezon geçirdi birde üstüne tekele gidip hırs yapınca birde buna ahmet cömertte oluşan gergin ortam eklenince tepki gösterildi.Benim bildiğim özel bir tepki yok şahsına karşı yoksa.
Bilgilendirdiğin için sağol.

KeOpS' Alıntı:
arastirma yapip ncaa den oyuncu almalari lazim çok iiii oyuncular war orda
hee tabi ncaa dekilerde gs arastırma yapsada bizde oraya gitsek diolar abi ne gerek avrupa umıtler sampionasını izleyenler varsa turkiyenin gencleri var adam gibi fazla uzaa gitmee gerek yok burnumuzun dibinde adamlar var ya.. ;)

tracyiso' Alıntı:
hee tabi ncaa dekilerde gs arastırma yapsada bizde oraya gitsek diolar abi ne gerek avrupa umıtler sampionasını izleyenler varsa turkiyenin gencleri var adam gibi fazla uzaa gitmee gerek yok burnumuzun dibinde adamlar var ya.. ;)
murat özyer darrel mitchell i ncaa den aldi demek transfer politikasinda ncaa de arastirma yapip adam almak warmis

ncaa ligi büyük bir fabrika oradan araştırılıp çok büyük yıldız adayları alınır ama takımımız bi yabancıyı bir yıldan fazla tutamadığı için bize pek faydası olmaz

c_fire' Alıntı:
ncaa ligi büyük bir fabrika oradan araştırılıp çok büyük yıldız adayları alınır ama takımımız bi yabancıyı bir yıldan fazla tutamadığı için bize pek faydası olmaz
artik tutar heralde

Alacağımız oyuncuları senelik değilde uzun vade de düşünmeliyiz. bi adam geliyor müthiş bi sezon çıkarıyor ama sonra hooop başka takıma gidiyor. bu böyle olmaz. eğer bi adam aldık mı bize bikaç sene fayda sağlaması gerekir. öyle 1 senelik transferlerin klübe pek bi katkısı olmaz.

emregs' Alıntı:
Alacağımız oyuncuları senelik değilde uzun vade de düşünmeliyiz. bi adam geliyor müthiş bi sezon çıkarıyor ama sonra hooop başka takıma gidiyor. bu böyle olmaz. eğer bi adam aldık mı bize bikaç sene fayda sağlaması gerekir. öyle 1 senelik transferlerin klübe pek bi katkısı olmaz.
bu biraz damaliyete bakar küçük takımdan gelen oyuncu belli bir miktarla ilk seneyi oynuyor ama sonrada iyide oynamışsa fiyat artırmaya kalkıyor buda bizim takımı aşıyor.