Gelecek sezon maçlarımızı hangi salonda oynayalım(Anket)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

Gelecek sezon maçlarımızı hangi salonda oynayalım!


  • Kullanılan toplam oy
    137
G

Guest

Misafir
Herkes bu ankete oy kullansın vede hangi salonu istiyorsa nedenleri ile açıklasın, burada yaratacağımız

beyin fırtınası ile gelecek sezon için yönetime bazı fikirler doneler vermiş oluruz.

Benim oyum Abdi İpekçiye aşağıda saydığım sebeplerden dolayı.

Arkadaşlar A.Şahenk çok güzel vede modern bir salon ama ulaşım ve konum olarak çok sıkıntılar yaşatıyor bize basket takımımıza hakettiği desteği veremiyoruz.

A.Cömert ise artık oynaya bileceğimiz bir salon değil lig için bile NBA kariyerli ve üst düzey oyuncuları bu salonda oynatmak çok yanlış olur en azından bu haliyle.
Yönetim bu salona Akatlar gibi bir yatırım ve yenileme yapmadığı sürece oynamamalıyız.
GERİYE TEK BİR ŞIK KALIYOR ABDİ İPEKÇİ!!!

Arkadaşlar bence Abdi İpekçi?de oynamalıyız nedenmi????
1-Artık şampiyonluğa oynayan bir takımımız var raitingi çok fazla geçmişteki a.ipekçi maçları gibi asla olmaz

2-Ulaşımı çok kolay her yerden bir çok vasıta ile gelinebiliyor.

3-Perdeler indiği zaman 5000 kişilik oluyor.

4-Ucuz bilet ve kombine imkanı veriyor. 100 lira yaparsın kombineyi 5 ytl de bilet dersin bence çok daha fazla insan gelir.

5-Beyoğlu,Bakırköy,Esenler,Kocamustafapaşa vs... buralarda çok büyük bir GS potansiyeli var.

6-FB bu salondan 2 seneye çıkacak tamamen bize kalma ihtimali var.

7-Ücretsiz çok büyük bir otoparkı var.
 
Re: Gelecek sezon maçlarımızı hangi salonda oynayalım!

Lütfen hangi salonu istiyorsak neden istediğimizide topiğe yazalım!
 
Ayhan Şahenk'e verdim oyumu nedeni basit:

Ahmet Cömert'e taşarız,çok kişi dışarıda kalır ve kalitesiz bir salon.

Abdi İpekçi dolmaz etkisi az sahaya.

Şahenk en idealidir benim gözümde.Bu sene böyle yaptılar gelecek sezon da böyle yapmaları bence en iyisi olur.

Asıl sorulması gerekn şu.

Biz ne zaman iyi gün taraftarı olmaktan çıkıp kötü günde de 3.000 kişi oraya dolduracağız? ;)
 
Re: Gelecek sezon maçlarımızı hangi salonda oynayalım!

Bu konuyu açtığın için sağol,Eyüp Abi.Bence gelecek sezon maçlarımızı Abdi İpekçi'de oynayalım.Abdi İpekçi'ye ulaşım ,Ayhan Şahenk'e göre daha kolay.Daçka maçından sonra evime(Bahçelievler) 3 saatte ulaştım.Düşünün,Beylikdüzü'nde oturan kaç saatte evine varabilir?Abdi İpekçi'de nasıl bir atmosferin olabileceğini Efes Pilsen maçında gördük.Atmosfer açısından sorun olmaz.

Tabii en çok Galatasaray'a ait bir salonda ,Galatasaray basket takımının maçlarını izlemek isterim.

Ulaşımla ilgili birşey daha yazayım.Artık metrobüsler var.7 ay sonra metrobüsler,Mecidiyeköy'e kadar uzanacak.Herkes için daha iyi olacak..
 
He şunu da söyleyem eğer yatırım artacak bu takıma Avruppa'nın tanıdığı çapı büyük adam gelecekse İpekçiye de razıyım.
 
Arkadaşlar salonda atmosferi yaratan taraftardır, salonun koltukları veya parkeleri değil.
Ben iyi bir organizasyonla gelecek sezon İpekçide büyük maçlarda full vede diğer maçlarda ise 3000-4000 ortalama ile oynayacağımıza inanıyorum.
Burda kritik olan yönetimin bilet ve kombine politikasını iyi ayarlaması, reklam olayına önem vermesi, vede izlenesi bir takım kurması.
Bunları bir araya getirebilirsek ki zor bir şey değil o zaman A.İpekçi sahibine kavuşacaktır!
 
bence Ayhan Sahenk tam bize göre. 3000 ortalama da bence hayal. bu sezon kac mac 3000 kisiye oynadik?? futbol takimi bile seyirci sikintisi cekiyor. düsünün ki isler yolunda gitmiyor. Efes Pilsen gibi in cine karsi top oynariz. ayrica FB ve Efes zaten bu salonu kullaniyor. bir de biz mi kullanacagiz?? Uleb izin verir mi buna?? her seye ragmen ayhan sahenk.
 
Bende oyumu ipekciye verdim karşıda oturmama rağmen.Bir kere bedava ve geniş bir otopark kapasitesi var büfeleri iyi Ayhan Şahenkte büyük maclarda büfelerden bişey almak imkansız.Sonra maca girişte ve cıkısta yıgılmalar oluyor merdivenlerde ipekcide bunların olacagını zannetmiyorum.Ulaşımı kolay ve rahat her yerden vasıtalar var.
 
Ayhan Şahenk diyenlere inanamamakla beraber ;

Ahmet Cömert diyorum ve Abdi İpekçi'nin de hiç fena olmayacağını ekliyorum.
 
Ayhan Şahenk : Salt salon olarak ele aldığımızda kusursuz diyebilirim. (renkleri hariç) Ancak bir trafik ve uzaklık sorunu var ki dillere destan. Özellikle haftaiçi maçlarında İstanbul'un en rezil trafik sıkıntısının yaşandığı Boğaz ve Levent'ten geçmek zorunda sayılırsınız. Altta araba olsa dahi saatler sürüyor bu çile. Olimpiyat Stadı bile daha merkezi neredeyse,o derece yani.

Ahmet Cömert : Bana çok yakın olmasına ve çok sağlam bir atmosfer yaratmamıza rağmen,Avrupa Kupalarında öynadığımız bir dönemde böylesine yetersiz bir salon Galatasaray'a yakışmıyor.

Abdı İpekçi : Şehrin çok merkezinde olmasına karşın ulaşımı hiç de yeterli değil,çok izbe bir mekan. Perdeler ne kadar inerse insin biraz gerçekçi olduğumuzda,salonun sezonun yüzde90'ında boş kalacağını tahmin edebiliriz.

Ee başka ne kaldı..?

Aslantepe'ye salon..!
 
Fatih Hısım' Alıntı:
bence Ayhan Sahenk tam bize göre. 3000 ortalama da bence hayal. bu sezon kac mac 3000 kisiye oynadik?? futbol takimi bile seyirci sikintisi cekiyor. düsünün ki isler yolunda gitmiyor. Efes Pilsen gibi in cine karsi top oynariz. ayrica FB ve Efes zaten bu salonu kullaniyor. bir de biz mi kullanacagiz?? Uleb izin verir mi buna?? her seye ragmen ayhan sahenk.
Şuan en kötü maçımızı 1500 kişiye oynuyoruz 3 sene önce buda hayal gibi gelebilirdi ama şuan gerçek.
Geçmiş sezonlarda Efes, Ülker, Fb, GS Abdi İpekçiyi paylaştılar hiç bir sorun çıkmadı, kaldıki EL maçları çarşamba, perşembe Uleb maçları ise salı günleri oynanıyor kısaca bu konuda bir sorun çıkmayacaktır.

A.Şahenk konum itibariyle yalıtılmış bir bölgede bulunuyor A.İpekçi ise şehrin tam göbeğinde bunun kendisi bile taraftar sayısını arttıracaktır.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Fatih Hısım":1u1vetie]bence Ayhan Sahenk tam bize göre. 3000 ortalama da bence hayal. bu sezon kac mac 3000 kisiye oynadik?? futbol takimi bile seyirci sikintisi cekiyor. düsünün ki isler yolunda gitmiyor. Efes Pilsen gibi in cine karsi top oynariz. ayrica FB ve Efes zaten bu salonu kullaniyor. bir de biz mi kullanacagiz?? Uleb izin verir mi buna?? her seye ragmen ayhan sahenk.
Şuan en kötü maçımızı 1500 kişiye oynuyoruz 3 sene önce buda hayal gibi gelebilirdi ama şuan gerçek.
Geçmiş sezonlarda Efes, Ülker, Fb, GS Abdi İpekçiyi paylaştılar hiç bir sorun çıkmadı, kaldıki EL maçları çarşamba, perşembe Uleb maçları ise salı günleri oynanıyor kısaca bu konuda bir sorun çıkmayacaktır.

A.Şahenk konum itibariyle yalıtılmış bir bölgede bulunuyor A.İpekçi ise şehrin tam göbeğinde bunun kendisi bile taraftar sayısını arttıracaktır.[/quote:1u1vetie]

En kötü maçımızı 1500 kişiye oynuyoruz demek en kötü maçımızda bile Ahmet Cömert full olacaktır demek =) Yanılıyor muyum ?

Ahmet Cömert'in olağanüstü atmosferi için video vermeme gerek yoktur muhtemelen..

Metroyla ulaşım var, daha merkezi bir semtte. Avrupa için de salonu doldurduğumuz zaman zaten yakışmıyor lafını yakıştıramam ben. Sarı Kırmızı olunca her taraf 500 kişilik de olsa o salon dünyanın en güzel salonudur, öyle olduğunu gördük geçen senelerde..
 
Bende oyumu Ayhan Şahenk'e verdim. Çünkü bizim için şimdilik ideal bir salon. Gerekli desteği verebileciğimiz hem de iyi bir salon. Bir sorun söylendiği gibi ulaşım sorunu var. Uzak mesafeden gelenler için çile oluyor. Ama şimdilik en iyisi gibi gözüküyor...
 
ahmet cömertin pota arkalarına 1000-1500 kişilik birer trübün yapılıp benchlerin bulunduğu noktanın karşısındaki tribünü biraz daha büyütüp orda oynamak çok mantıklı olabilir.ama yönetim buna ne der bilmiyorum...
şu anda en mantıklı olay ayhan şahenk neden?
inanılmaz bir saha baskısı oluşturuyoruz.rakibe etkisi büyük.ahmet cömerttede bu avantajımız vardı.ancak inanılmaz bir avrupa görüntüsü çiziyor salon.fenerbahce maçındaki görüntüsü hala gözümün önünde.giriş kapıları ve büfe çözümünü yönetim bulmalı.
abdi ipekçi olayı ise en son tercih olmalı.
neden asla o salon dolmaz .en fazla bi fener bi avrupa maçında.futbol takımı 10 bin kişiye oynarken bu rakama baskette ulaşmak tamamen hayaldir.bi efes maçını doldurmak için ne kadar uğrştın eyip abi bunu en iyi sen biliyorsun..

gelelim ulaşıma...
beyler istanbulda yaşıyor bu takım ve istanbul adananın 15 katı.ahmet cömertte olduğumuz sürede yine ulaşım çok zor diyenler vardı.şahenktede bu sorun devam ediyor.büyük bir kitleyiz ve hangi salonda oynarsak oynuyalım bir kitle dışarıda kalacak..bunu iyi düşünün.
 
Fırat selam!
Öncelikle A.Cömerte çok yakın oturuyorum vede orada oynayabilmeyi çok isterim ama malesef hem teknik olarak hemde prestij olarak orada oynayabilmemiz mümkün değil.
Şayet yatırım yapılırsa pota arkaları yıkılıp tribünler büyütülüp daha modern bir hale getirilebilirse kısaca 2. akatlar örneği yapılabilirse mükemmel olur ama bu haliyle olamaz.
Galatasaraylı A.İpekçinin adını taşıyan salon kırmızı koltukları ile bize şu şartlarda en çok yakışan salon olacaktır!
Efes maçında gerekli organizasyon yapılabilirse İpekçi yi bile doldurabileceğimizi herkese ispatladık, gelecek sezon fülkerinde yeni salonuna geçtiğini düşünürsek İpekçinin birtek bizle efese kalması söz konusu burayı sahiplenmemiz gelecek yıllar açısından bizim için en doğru yaklaşım olacaktır!
 
...Abdi İpekçi'De oynayalım...çünkü salon herkesin rahatça ulaşabileceği bir yerde...en azından bana Ayhan Şahenk'E göre daha yakın:)...kapasite olarak büyük bir salon olabilir fakat Ayhan Şahenk'e ulaşım sorunları sebebiyle ulaşamayan birçok taraftar var...bu ulaşım sorunu ortadan kalkınca full olmasada rakip takımı baskı altına alabilecek kadar taraftar toplanır diye düşünüyorum Abdi İpekçi'Ye...Efes ve Ülker'le olan maçlarımızda da takımımız deplasmandaymış hissine girmez:)...
 
ben diğer dedim anket sonucuna çünki anadolu yakasında istiyroum biz voleybol hariç tüm maçlarımız çoğunlukla avrupa yakasında oluyor.Avrupa yakasındada çok GALATASARAY potansiyeli olabilir ama alpella maçında anadolu yakası doldurmuştu salonu caferağanın kapasitesi çok az olabilir ama biz anadolu yakasında kaç kişilik oluyosa olsun doldururz ve avrupa yakasındanda destek gelir çok süper atmosfer yaratırız ama illada avrupa yakası diyorsanız maçlarımız ASLANTEPE ARENADA oynansın
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Fırat selam!
Öncelikle A.Cömerte çok yakın oturuyorum vede orada oynayabilmeyi çok isterim ama malesef hem teknik olarak hemde prestij olarak orada oynayabilmemiz mümkün değil.
Şayet yatırım yapılırsa pota arkaları yıkılıp tribünler büyütülüp daha modern bir hale getirilebilirse kısaca 2. akatlar örneği yapılabilirse mükemmel olur ama bu haliyle olamaz.
Galatasaraylı A.İpekçinin adını taşıyan salon kırmızı koltukları ile bize şu şartlarda en çok yakışan salon olacaktır!
Efes maçında gerekli organizasyon yapılabilirse İpekçi yi bile doldurabileceğimizi herkese ispatladık, gelecek sezon fülkerinde yeni salonuna geçtiğini düşünürsek İpekçinin birtek bizle efese kalması söz konusu burayı sahiplenmemiz gelecek yıllar açısından bizim için en doğru yaklaşım olacaktır!

Şu anda sana katılmış bulunuyorum :) Eyüp abi.
 

Üst