Ben oyumu Abdi İpekçi'ye verdim ama Ahmet Cömert'te olabilir..
Ayhan Şahenk olmasında...
Ayhan Şahenk olmasında...
Ahmet Cömert kesinlikle olmaz!!Fırat Aydın' Alıntı:Ahmet Cömert Oleeeey...
Bu salon sarı kırmızı ya =) Koltuğundan stickerına kadar.
[youtube:21j29hy9]http://www.youtube.com/watch?v=LC5oE9Id36I[/youtube:21j29hy9]
Eğer yeni salon düşünülüyorsa da kesinlikle Partizan veya Panathinaikos'unkine benzemelidir.. Tribünleri katsız olmalıdır. Hadi olmadı vazgeçtim onlardan, Karşıyaka'nınkine bile razıyız
Çok haklısın ama A.İpekçi değil bize ait bi stat olması şart !!!Eyüp YILDIZ' Alıntı:Aşağıdaki formül ile A.İpekçi dolar taşar... Herkesle iddaaya girerim!!!
A.İpekçi+5ytl bilet+100 ytl kombine+iyi bir organizasyon+iddaalı bir takım+yıldız bir oyuncu=Her maç en az 5000 kişi!!!
Burak sen yapma bari!!!Burak Ceyhan' Alıntı:Ahmet Cömert...
Tercih şıkları arasında Apdi ipekçi olmasını çok garip buldum sanki normal maçlarda 1000 kişi varmış gibi Apdi İpekçi'nin orda geçmesi garip! Apdi İpekçi S.S oynamak için normal bir maçta nerden baksak 3000-4000 seyirci olması lazım ama çok çok zor biz 3500 kişilik salonu bile Bjk C.C derbisinde dolduramıyoruz kaldı ki Apdi İpekçi'de oynayalım!
Mükemmel bir yorum!Levent ÖKTENER' Alıntı:Kadro ve hoca iyise Abdi İpekçi
Kadro iyi hoca kötüyse Ayhan Şahenk
Kadro kötü hoca farketmez ise Ahmet Cömert..
Burak sen yapma bari!!!Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Burak Ceyhan":18e2bcyl]Ahmet Cömert...
Tercih şıkları arasında Apdi ipekçi olmasını çok garip buldum sanki normal maçlarda 1000 kişi varmış gibi Apdi İpekçi'nin orda geçmesi garip! Apdi İpekçi S.S oynamak için normal bir maçta nerden baksak 3000-4000 seyirci olması lazım ama çok çok zor biz 3500 kişilik salonu bile Bjk C.C derbisinde dolduramıyoruz kaldı ki Apdi İpekçi'de oynayalım!
Burak sen yapma bari!!!Burak Ceyhan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2si763c2][quote="Burak Ceyhan":2si763c2]Ahmet Cömert...