Gelecek Sezon

gelecek sezon için fikirler,öneriler,tavsiyeler...
eğer daha önce böyle bir konu açıldıysa özür diliyorum...
Fenerbahçe Mirsat la anlaştı bile...bizim de birşeyler yapmamız lazım... Hüseyin Beşok iyi bir Galatasaray'lı bildiğim kadarıyla... olabilir mi? askerlik sorunu nedeniyle Türkiye'ye gelmek istemiyordu ama bir çare bulunabilir belki...Ayrıca Boddicker kalmalı bence.Diğer yabancılar giderse daha iyi olabilir.Tabiki Halil Üner de gitmeli diye düşünüyorum... Burak Sezgin,İsmet Hacıoğlu,Brian Boddicker,Ufuk Gürgen,Arda Vekiloğlu kalması gereken isimler.Yanlarına bir Hüseyin Beşok 3 de iyi yabancıyla çok iyi yerlere gelebiliriz...Belki yine Fatih Solak da gündeme gelebilir...

İyi hoş gerçektende güzel yazmışsınız ama nerde o para Hüseyin Beşok'u getirecek veya nerede o para kaliteli 3 yabancı alacak çok zor abi çok zor bizim en iyisi hedefimiz ilk 8 olsun en azından play-off oynarız...

Ergun Gürsoy basketbol subesiyle ilgilenirse eger, onun maddi destek verecegine inaniyorum. Bunun sonucunda da iyi transferler yapilabilir. Ama Hüseyin konusunda biraz karamsarim, Galatasaray'a gelmesi zor gibi. Fatih hakkinda ben de katiliyorum. Bu sezon Ülker'de ne kadar oynad1 bilemiyorum, ama bize gelirse daha çok süre alip daha iyi oynayacagini düsünüyorum...

walla seneye boddicker ve keepin kalması taraftarıyım. ayrıca kaliteli bi pivot daha bulursak bu sene çektiğimiz sıkıntıları çekmeyiz. keeple ikisi değişmeli oynar. guard mevkii ne 2 yerli ulunabilir. benim önerim cüneyt erden. zor ama aklıma gelen o. 2 numaraya muratcan iyi gider. yada kaliteli bi yabancı olabilir. ayrıca efesli alper yılmaz bu sene bence pek oynamaz. oda düşünülebilir. bu tarz oyuncular iyi işler yapıyo (haluk yıldırım harun erdenay ömer onan vs...) ideal kadrom:

pg: cüneyt erden-ismet hacıoğlu-transfer
sg: muratcan güler-alper yılmaz-kaliteli yabancı
sf: arda vekiloğlu-cihad şahin
pf:brian boddicker-burak sezgin
c: jason keep-yabancı pivot

antrenör: zor ama murat didin veya erman kunter

ultraviole' Alıntı:
walla seneye boddicker ve keepin kalması taraftarıyım. ayrıca kaliteli bi pivot daha bulursak bu sene çektiğimiz sıkıntıları çekmeyiz. keeple ikisi değişmeli oynar. guard mevkii ne 2 yerli ulunabilir. benim önerim cüneyt erden. zor ama aklıma gelen o. 2 numaraya muratcan iyi gider. yada kaliteli bi yabancı olabilir. ayrıca efesli alper yılmaz bu sene bence pek oynamaz. oda düşünülebilir. bu tarz oyuncular iyi işler yapıyo (haluk yıldırım harun erdenay ömer onan vs...) ideal kadrom:

PG: Cüneyt Erden - Bora Sancar - İsmet Hacıoğlu
SG: Muratcan Güler - Ömer Kahyaoglu
SF: Arda Vekiloğlu - Cihad Şahin - Gökhan Üçoklar
PF: Brian Boddicker - Burak Sezgin
C: Fatih Solak - Ufuk Gürgen - Yabancı

Pek tabi ki bu kadro güzel bir ütopya ama böyle bir kadro derinligi sonrasında Boddicker' la birlikte 2.10 cm. boylarında 5 numara oynamasını bilen bir yabancı daha alsak yeterli. 2 yabancı bile böyle bir takıma yeterli olur.

ARdaQue' Alıntı:
ultraviole' Alıntı:

Pek tabi ki bu kadro güzel bir ütopya ama böyle bir kadro derinligi sonrasında Boddicker' la birlikte 2.10 cm. boylarında 5 numara oynamasını bilen bir yabancı daha alsak yeterli. 2 yabancı bile böyle bir takıma yeterli olur.
Arda Abi biz böyle bir kadaroya sahip olabilsek Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan hiçbir farkımız olmaz ve en az ilk 5'e oynarız.... :eek:key :eek:key

Abi ne yaptınız siz, bizimkiler böyle kadro hayatta kuramazlar. Çok ince çalışmak gerekecekeldeki kadroyla birşeyler yapmak için. Henüz klasik sezon sonu araştırmalarımı yapamadığım için(genelde yazın oluyor) oyuncu yazamıyorum ama öncelikle dengeli bir kadro kumak lazım. 2 yıldır takımda kısa forvet ve power forvet var. Dengeli bi kadro kurulmalı. Umutla yollar ayrılıp yedek gard için çok kapasitesi olmayan ama istikrarlı , daima aynısını oynayan bir oyuncuyla anlaşılmalı. Bildiğim kadarıyla Tofaşlı Bora, İtü lü Levent Türknas boşa çıkıyor, biri veya ikisi birden düşünülebilir.

Kusura bakmayın geri kalanları biraz düşünüp bakınınp öyle yazma istiyorum kim boşta kim değil...

ARdaQue' Alıntı:
ultraviole' Alıntı:

ömer yerine alperi tercih ederim. ama dediğin gibi bu tarz bi kadroya sadece pasco tarzı bi 5 numara lazım :eek:key

Brian Boddicker verdiği her röportajda seneye gs de misin sorunu da
Hayırlısı flnda demiyo zor gibi ifadeler kullanıyodu bence artık boddicker ı unutalım

pg=yabancı-cuneyt erden-ısmet

sg=muratcan guler-alper yılmaz-

sf=arda vekıloglu-gokhan ucoklar-ıyı bır sutor yabancı

pf=burak sezgın-boddrıcker

c=vıncent jones(J.R.KOCH)-fatıh solak

coach=orhun ene

sube sorumlusu=ergun gursoy

BILIORUM BIRAZ ABARTILI BI KADRO OLDU BELKI AMA BU KADRO VE BU TEKNIK HEYET KURULURSA GALATASRAY CK RAAT SAMPIONLUGA OYNAR BENCE YETER KI BOLE BI KADRO OLUSTURULSUN YABANCILAR DA II SECILSIN...VALLA SIMDI CANIM CEKTI YA BOLE BI KADROMUZ OLSA VALLA BOLE BI KADROMUZ OLSA ABDI IPEKCI DOLAR HATTA BI O KADAR KISI DE DISARDA KALABILIR....FUTBOLDA HAKETMEYENLERE VERILEN PARALAR BURAYA VERILSE BU TAKIM OLUSTURULUR

BEYLER BI RICAM VAR SIZDEN BOLE BI KADRO OLUSTURMAK ICIN NE KADAR PARAYA IHTIYAC VAR AMA CK GUZEL KADRO OLDU YAAAAAAAA

II KADRO KURDUM DI MI BEYLER...

HERKES HADDINI BILECEK ***GALATASARAY***

Ali Emre' Alıntı:
Arda abi bu arada SG pozisyonu dışında ii kadro yazmışın bravo :)

SG pozisyonunda baska ne yazacagız ki ? Muratcan ve Ömer gerek Galatasaraylılıklarıyla gerek de potansiyelleriyle Türkiye' deki kalbürüsü 2 numaralardan. Zaten Serkan Erdogan ve Harun Erdenay dısında yıldız bir 2 numara var mı Turkiye' de?

slm dostlar...

Merhaba iyi güzel kadrolar kurmuşsunuzda bunları bu yönetim zor kurar:)...

Merak ettigim konu su bütün yabancılar ne kadar aldı bu sene buradan hareketle hayal kurmaya ya devam edicem yada yok yönetim iyi kadro seneyede kuramaz diycem:)

Bence play-off'lar bittikten sonra biraz daha mantıklı değerlendirebiliriz.Bu arada Alper Yılmaz koyu bir Fenerbahçelidir.Bize geleceğini hiç sanmam.Ömer Kahyaoğlu fena değil.Bir de Tekel'deki Ufuk Kaçar daha iyi olabilir.
Play-aut'ta rakipler kolay olsa da 1 yabancılı bu takım bana çok zevk verdi.Yabancı oyuncu alırken 2 tane iyi oyuncu almalıyız bence.Bu seneki yabancılardan hiçbirini tutamayız. :oops:

Arkadaşlar ben gelecek sezonla ilgili birkaç düşüncemi başka 1-2 topic altında belirttim. Ama bu topic sanırım en uygun yer. Bir kez de buraya yazmak istedim.
Bence seneye yönetim bu sezondan çok büyük bir ders çıkartıp çok daha dikkatli davranacaktır. Zaten play-outların başında Özhan başkan röportajda bunu ifade etti.
Ligin sonundaki Fb-Galatasaray maçında İsmet Badem bir konuşma sırasında Özhan başkanla sohbet ettim geçen seneye 1,5 milyon euro civaında bir para ayrılacağını söyledi dedi.
Bence bu parayla şampiyonluk olmasa da ilk 4 yada 5 için mücadele edilebilir.
AMA BENCE YÖNETİM KADAR BİZE DE SORUMLULUK DÜŞÜYOR:
Ben son 9 senedir İstanbul'dan uzaktaydım. Üniversite, iş hayatı derken 10 sene memleketimden ayrı kaldım. Tabi Cimbomumdan da...
3 ay önce İstanbul'a kesin dönüş yaptım ve kendi adıma burada tüm forumdakilere söz veriyorumki seneye Hafta sonu oynanan tüm basket maçlarına geleceğim. Futbol için kombine alacağım. Dolayısıyla aynı saatte olmadığı sürece basket ve futbol maçımız hepsine gideceğime söz veriyorum.
BURADA MODERATORLERDEN BİR RİCAM VAR. Bu forumda gördüm ki takıma aşık, gönül vermiş büyük bir basketbol seyircisi kitlesi var.
Bu kişilerin bir organizasyonla biraraya getirmemize önayak olun. Biraraya gelip hem yeni arkadaşlıklar kuralım hem de tribünlerde birlik-beraberlik içinde yerimizi alalım. Birbirimizi gerektiğinde destekleyelim maddi-manevi. Lisede iken maçlara gitmek için grubumuzdaki arkadaşlarımızın parası çıkışmayınca kendi aramızda toplar herkesin maça gelmesini sağlardık. Ben bu konuda üstüme düşeni yapmaya hazırım. Koordinasyonu siz sağlayın sayın MODERATORLER olmaz mı?

Önümüzdeki sen kadroyla ilgili önerilerime gelince.
Bence kalması gerekenleri saptamak lazım önce.
Burak, Arda, Boddicker en önemli üç isim bence.
Cihad, İsmet, Ufuk benim fikrime göre önümüzdeki sezon benchten önemli katkı sağlayacaklar.
Bod dışındaki tüm yabancılar bence gitmeli. Ben belki onaylamazsınız ama Beykoz'daki Mustafa'yı çok beğendim. Doğan Hakyemez de yayın da Mustafa'nın 1.ligi rahat kaldırabilecek kadar iyi olduğunu belirtti zaten.
Bir yabancı oyun kurucu, Mustafa ve İsmet sezonu götürürler bence. Bir pivot şart 2.10 civarında. Fatih Solak alınabilirse çok iyi iş yapılır. Ülke rsezon başında bize kötü kazık attı. Onlara güvenip pivot almadık Fatih gelecek diye. Fatih milli takımda coşunca bozdular anlaşmayı. Sezon boyunca da doğrudürüst süre alamadı. Alınan sürelerde Ülkerde sezon boyu oynayan 14 oyuncu içinde 9. sırada. Ondan az oynayan 5 oyuncudan Vukcevic ikinci yarıda takıma katıldı üstelik. Sözün özü Fatih en azından kiralanabilse bu geçiş döneminde bize çok faydası olur. Bir de iyi bir uzun alınırsa yanına tadından yenmez.
Yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere 3 yabancı olsa takımda yeter.bir iyi pivot, bir oyun kurucu, bir de forvet yabancı olsa birkaç yerli oyuncu takviyesi ile takım coşar.

Bana gelen haberler göre murat gelecek yıl telekomda. Mula tabii ki eskiden aldığı paranın çok altına düştü. 800 den 300 e kadar indi. Ama 300 de veremicez tabi :)

Madem kou açıldı ben de 1-2 gün baskim de ayrıntılı bi transfer sepeti yazarım...

edit: Pivot olarak fatih'de bu ısrar nedir anlamadım. Maçta Fatih salak diye bağıran biz değil miydik? Yabancı pivotun arkasına oğuz veya caner kiralanabilir belki.