Gelecek Sezon

Kesinlikle katılıyorum.Gerçektende yaşlı olmasına rağmen kariyer sahibi biri.Bence George Banks'in en karekteristik özelliği 2.06 boyunda olmasına karşın hem içeriden çok sağlam oynuyor gerektiğinde de dışarıdan yüzdeli 3'lük atıyor. Örnek olarak Fenerbahçe maçında(3/5 üçlük yüzdesi vardı ayrıca çok iyi ribaund alıyor blok da yapıyor) e daha ne olsun..... :claps :claps

bosta kı oyunculardan cuneyt erden muratcan guler tufan ersoz ve volkan alınmalı dıe dusunuom ama tufan olmazsa da olur dıgerlerı bence bu takımın aradıgı nıtelıktekı oyuncular..ozellıkle volkanı ck ıstıom cunku boy 2.15 ıı bı yedek olabılır sımdıye kadar kendını pek gosteremedı ama bızde gosterebılır dıe dusunuom
ayrıca ulkerden umut gorur de alınabılır....

Bize önce bir koç lazım. Sonra sınırları kesin olarak belirli bir bütçe. Bu ikisinin sıralaması tersine çevrilebilir de tabii. :) Sonrası gelir. En kötü geçirdiğimiz yılda bulduğumuz yabancı oyunculara baksanıza; Keep dışında hiçbiri işe yaramaz değil, Boddicker ise çok çok iyi.

Hiç değilse Gökhan ve Burak takımda tutulabilirse çok faydalı olur.

keske galatasaraya huseyini getirebilseler ama bizde ole insanlar war ki ancak bok atarlar...'' nerde 20 sayi attigi gorulmus diyenler milli takimda oynayamaz diyenler''...
peki solesinler bana Asvel i ayakta tutan oyunculardan biri kim???
ve ustune ustluk gecirdigi agir sakatliktan snra herkes onun icin bitti derken..
bugun LIgdeki son macini oynadi Asvel we Huso yine en iyilerden biriydi sagada
15 sayi 9 ribaund 1 asist..
Ben sahsen nerdeyse butun maclarini takip ettim her mac istikrarli bi oyun sergiledi bence cok basarili , turkiyede we awrupada hak ettigi yeri alicak...

Sevgili roksan( sanıyorum tahminim doğru) Türkiye için görüşlerine tam anlamıyla katılmakla beraber, artık avrupadaki yerini alabileceğini pek zannetmiyorum. Zira Avrupa!da artık Hüseyin tarz old-school pivotlar yerine daha sert , daha güçlü ve blokçu ama fundementalı zayıf uzunlar tercih ediliyor. Bu bakımdan Hüseyin iddialı bir takım için yumuşak kalacaktır. Aslında kendisini günahım kadar sevmemekle birlikte asım da bizim takıma uygun bir adam olacaktır geçen 2 yıl performansıyla

Benimse önereceğim maksimum bütçe yerli oyuncu havuzu şu olur:

Cüneyt Erden
Barış Özcan( Muratcan gelecek yıl da ksk da)
Arda Vekiloğlu
Burak Sezgin
Asım Pars(Umut Yenice)
BArış KArasu
Serdar ÇAğlan
İsmet Hacıoğlu
Cihad Şahin
Levent Turknas( Barış Ermiş)

Yabancılar için biraz daha çalşmam gerekiyor. Ama pars var o'bannon-Lavrinovic-Askrabic üçlüsü ilk tercihimdir. Daha düşük bütçeler için tercihlerimi bir hafta içinde yazarım yerli ve yabancı...

p.s: Hüseyin'in getirilebileceğini sanmyorum pek. Bildiğim kadarıyla ölü haliyle imza attığı asvelde bile 450 bin falan alıyr. Bizim maks bütçemiz bile elvermez onu almaya.

Huseyin i alamayiz bence...

Alabilirsek te seneye sadece Turkiye ' de oynayacagimiz icin bence iyi bir yabanci pivotla deismeli olarak Galatasaray ' i cok iyi yerlere tasiyabilir.

Ama dedigim gibi alabilecegimize inanmiyorum...

Yine play out maclarinda agzimiza bir parmak bal caldilar butun yoneticiler yok seneye ben alirim yok seneye ben yaparim ederim kume de kaldik herkesin sesi kesildi... bu gidisle kadroda tutabildiklerini tutar, kalan yerleri de 8.sinif yabancilarla doldururlar olur biter gibi geliyor bana.
Hayirlisi insallah yanilirim

R_kunter' Alıntı:
keske galatasaraya huseyini getirebilseler ama bizde ole insanlar war ki ancak bok atarlar...'' nerde 20 sayi attigi gorulmus diyenler milli takimda oynayamaz diyenler''...
peki solesinler bana Asvel i ayakta tutan oyunculardan biri kim???
ve ustune ustluk gecirdigi agir sakatliktan snra herkes onun icin bitti derken..
bugun LIgdeki son macini oynadi Asvel we Huso yine en iyilerden biriydi sagada
15 sayi 9 ribaund 1 asist..
Ben sahsen nerdeyse butun maclarini takip ettim her mac istikrarli bi oyun sergiledi bence cok basarili , turkiyede we awrupada hak ettigi yeri alicak...

Roksan öncelikle hosgeldin sitemize. Hüseyin BESOK' u övmüşsün, GS icin düşünülmesi gerektigine getirmissin konuyu. Iyi hos da baban ne diyecek bu işe ;) Arkasından işler mi ceviriyorsun yoksa? :)

Ben Hüseyin BESOK' u begenirim. Galatasaray' a gelmesini de cok isterim ancak imkansız. Hem adamın bir askerlik sorunu mevcut ve bundan dolayı bir süre Turkiye' ye dönmek istemiyor. Bununla beraber pek tabi ki maddi sorunları da asabilecegimizi sanmam.

Önder' Alıntı:
Siz basketbolcu olsanız Galatasaray'a gelirmisiniz?
ÖNDER Abi bu soruya 3 yıl önce sorulsa evet denilirdi.Hatta 10 yıl önce kime sorsanız havada karada kabul ederdi ama şimdi galiba hayır cevabı hiçte şaırtıcı olmaz
Malesef ki bu duruma geldik ama ben hala çok ümitliyim o eski Yenilmez Armada'ya tekrar kavuşabiliriz.Ama herşeyin başı çalışmak ve inanmak bunun sonucunda eski günlere tekrar dönebiliriz....

Cüneyt Erden
Umut Tınay
İsmet Hacıoğlu
Sandis Buskevics
Gökhan Üçoklar
Arda Vekiloğlu
Burak Sezgin
Cihat Şahin
Serdar Çağlan
Nick Jabınson
Brian Boddicker
Ron Slay
Tufan Ersöz

Asvel zaten ağırlıklı eski TBL oyuncularından kurlu gibi, sanırım 5 isim var. Hüso, Lyday, Pelle, Ruzic ve Bernard Kink JR. Açıkçası son isimi çok net hatırlamıyorum ama geri kalan 4 isimi de herkes ister sanırım. Yabancıların en az 2sini Avrupa tecrübeli olması lazım bence, çünkü Brian ve Nick aslında rookie oyuncular. Hem rookieler, hem Avrupa basketboluna hem de yeni bir hayata karşı çaylaklardı. Nick bakıldığı zaman üniversite kariyeri olarak Brian'dan daha etkiliyeciydi ki Nick evli bir isim ama sanırım pek alışamadı bu yeni tecrübeye. Bu tip aksilikler olabilir o yüzden umarım seneye Avrupa tecrübesi olan yabnancıları seçeriz. Aslında bu topic için erken biraz çünkü daha kim öle kim kala. Futbol gibi değil maalesef basketbol şubemiz. Yani sonuçta futbolda ne kadar transfer olsa da tmeel belli uzun sürekli sözleşmeler var. Daha takımızdan kimler kalacak kimler gidecek de belli değildir sanırım.

Bu arada bugün Ergün Gürsoy'u dinledim. Anladığım kadarıyla görevini oğlu Ali GÜrsoy üğstlenecek seneye. Kendisi için de benim işim belli gibi bir cümle kurdu. Sanırım ciddi ciddi amatör :? şubelere geliyor. İsim olarak gelmesi bile aslında bir ivme kazandırır kanımca o yüzden benim içimde 7/24 açık olan umut ışıkları tekrar parıldadı.

Mühim olan Ergun Gürsoy'un yanında, yamacında kimleri barındıracağı. Tamam, Ergun Gürsoy tecrübeli yönetici; fakat bu camiada ne zaman bir canlanma olsa (gerçi canlanma olmasa da), bundan nasiplenmeye çalışan uyanık çok oluyor. Zamanında Faruk Süren gibi yıllarca camianın içinde yer alan birinin bile nasıl fahiş fiyatlarla kadro kurup, sonra da şubenin yük olduğu görüşüne geldiğini gördük. Aynı şeyin olmasından korkarım.

SEKO' Alıntı:
Cüneyt Erden
Umut Tınay
İsmet Hacıoğlu
Sandis Buskevics
Gökhan Üçoklar
Arda Vekiloğlu
Burak Sezgin
Cihat Şahin
Serdar Çağlan
Nick Jabınson
Brian Boddicker
Ron Slay
Tufan Ersöz
Baba pota altını kim kapatacak? ;)

Roksan hanım öncelikle siteye hoşgeldiniz.
Ben de Hüseyin'i alabileceğimize pek imkan vermiyorum.Bizim böyle kariyerli oyuncuları alabilmemiz için öncelikle Fenerbahçe'nin bu yıl yaptığı gibi parlama yapmamız gerekir.Ayrıca bu imkanlarla bu çok zor.
Ergun Gürsoy'un katıldığı Günün Konuğu programını ben de izledim.Bence de amatör şubelere el atar.Yalnız Ergun Gürsoy'suz futbol düşünülemez. :oops:

Öncelikle bize adam gibi şöyle Avrupa tecrübesi olan bir pivot lazım o bizim herşeyimiz olur yorulduğu veya faul problemine girdiği zaman 4 numara oynayan oyuncular durumu idare eder.Sonra 2 tane tecrübeli oyun kurucu alırız biri tam play-maker diğeri de biraz daha şuta yakın olur sonra da bu takım güle oynaya play-off'lara gider.... :claps :claps

İyi güzel kadrolar kuruyoruz şuana kadar basketbol şubesinden bir haber
gelmedi iç transfer ne oldu? takımı bu sezon kim çalıştıracak nasıl bir politika izleyecekler yine son dakikada mı takım kuracağız?