Asvel zaten ağırlıklı eski TBL oyuncularından kurlu gibi, sanırım 5 isim var. Hüso, Lyday, Pelle, Ruzic ve Bernard Kink JR. Açıkçası son isimi çok net hatırlamıyorum ama geri kalan 4 isimi de herkes ister sanırım. Yabancıların en az 2sini Avrupa tecrübeli olması lazım bence, çünkü Brian ve Nick aslında rookie oyuncular. Hem rookieler, hem Avrupa basketboluna hem de yeni bir hayata karşı çaylaklardı. Nick bakıldığı zaman üniversite kariyeri olarak Brian'dan daha etkiliyeciydi ki Nick evli bir isim ama sanırım pek alışamadı bu yeni tecrübeye. Bu tip aksilikler olabilir o yüzden umarım seneye Avrupa tecrübesi olan yabnancıları seçeriz. Aslında bu topic için erken biraz çünkü daha kim öle kim kala. Futbol gibi değil maalesef basketbol şubemiz. Yani sonuçta futbolda ne kadar transfer olsa da tmeel belli uzun sürekli sözleşmeler var. Daha takımızdan kimler kalacak kimler gidecek de belli değildir sanırım.
Bu arada bugün Ergün Gürsoy'u dinledim. Anladığım kadarıyla görevini oğlu Ali GÜrsoy üğstlenecek seneye. Kendisi için de benim işim belli gibi bir cümle kurdu. Sanırım ciddi ciddi amatör :? şubelere geliyor. İsim olarak gelmesi bile aslında bir ivme kazandırır kanımca o yüzden benim içimde 7/24 açık olan umut ışıkları tekrar parıldadı.