Koray Mincinozlu adı burada bazen alerji etkisi yapar. :hi
coolidge' Alıntı:Koray Mincinozlu adı burada bazen alerji etkisi yapar. :hi
İkiside en son düşünülecek isimler Ömer Peterok 99-00 yılında 12-13 maçlık yaptığı seide hala aklı hangi TV programına çıksa bu serilerden bahsediyor geçmişle yaşıyor. bizden sonra hiçbir 1.lig ekibi tercih etmediSAYGIN AKEL' Alıntı:Bencede Ömer Petorak ve disiplini ile tanınan Koray Mincinozlu ikiside Galatasaraylı ikiside hırslı bence ikisinde biri olursa bu takım çok iyi işler yapar :claps :claps :claps
03-04 sezonu altyapı sorumlusu olarak gözüküyordu o sezon A takımın maçlarında Halil Üner'in yanında benchte oturuyordu.gordon' Alıntı:Ömer Petorak Galatasaray'da sadece 1 dönem çalıştı. Öyle geldi gitti bilmemne yok. Ha bana göre recep hoca ömer petroak dan daha iyi bir tercih olacaktır.
Koray mincinözlü ise düşünülmemesi gerekbn bir isimdir.
SEKO' Alıntı:Koray Mincinözlü bizden sonra hala boşta takımların tercih etti bir koç değil en son TV dizisinde oynuyordu.
Ama Abi o da çok terübesiz bir değil 2 pivota ihtiyacımız var.Fatik Solak gerçekten çok hırslı ve istekli ancak üst üste çok faul yaparak faul sorunu yaşıyor.Onun için bir pivotumuzda daha olmalı benim tercihim hem ucuz hemde kariyerinin sonlarını yaşayan tecrübeli bir isim A.B.D'li olmasıda şart değil Avrupalı olsun Rus olsun yani dayanıklı ve sinirleri çelik gibi bir dev olsun :atki :atki :atkiLionSun' Alıntı:Öncelikle iyi bir pivota ihtiyacımız var, Ülker'den Fatih Solak bu sene bizde yer almalı..
SAYGIN AKEL' Alıntı:Ama Abi o da çok terübesiz bir değil 2 pivota ihtiyacımız var.Fatik Solak gerçekten çok hırslı ve istekli ancak üst üste çok faul yaparak faul sorunu yaşıyor.Onun için bir pivotumuzda daha olmalı benim tercihim hem ucuz hemde kariyerinin sonlarını yaşayan tecrübeli bir isim A.B.D'li olmasıda şart değil Avrupalı olsun Rus olsun yani dayanıklı ve sinirleri çelik gibi bir dev olsun :atki :atki :atkiLionSun' Alıntı:Öncelikle iyi bir pivota ihtiyacımız var, Ülker'den Fatih Solak bu sene bizde yer almalı..
Doğru söylüyorsunuz.Ancak bir yöndende şöyle düşünmeliyiz:sovereign' Alıntı:Daha hiçbir ülkede ligler bitmedi,biz hemen icraat bekliyoruz.Üstelik yeni sezon Eylül sonunda başlayacak.
El insaf...