GS-Kolej maçında üzücü olaylar ... Lütfen biraz sakin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finallerimiz devam ediyor, mata ile aynı üniversitedeyim,bugun görüstüm kendisiyle aytekin abi icin üzüldüm.

mata'nın yazdıklarının tümüne katılıyorum.

basketbolcunun tribünde işi yok.
eger bu forumu takip ediyorsan Burak Sezgin efendi,sana iki cift lafım var..

senin işin sahada..
çıkarsın sahaya 3lüklerini atmaya devam edersin..
benim en sevdigim oyuncuların basında geliyordun.
artık nefret ediyorum senden.
o forma nasip olmaz herkese,
sen bunu anlamamışsın daha..
 
Burnu kırılan arkadaşımıza geçmiş olsun , keşke köpeklerden birinin burnu kırılsaydı. Halil Üner'de aklı sıra olaylardan sonra ne kadar tribün dostu bir insan olduğunu göstermek için üçlü çekiyor taraftarın arasında... Bunların hepsi garip , bu mutantlar değil üçlü çekmek taraftar otobüsünde deplasman yapsalar bir daha çıkmasınlar o formayla sahaya ( Sözüm burak ve ruhsuz gökhan üçoklar'a )
 
Gökhan üçoklar-burak sezgine sinirli herkes. bu doğal çpk üzücü yaptıkları dediklerimiz gibi.. Ülkerspor maçına 9. cu sırada çıkacağız. bu nasıl etkileyecek gerçekten ama umarım biraz morallenir takım ve taraftar ülker maçına kadar.
 
sayın kaemre

Sizin kız takımınız derken sadece sizi kastetmedim...
Bu kadar olay olmuşken burada hala kız takımı yanlız kaldı diyenleri kastettim ki sizde, kız takımı maçı öncesi taraftarın büyük kısmı salonu terk etti demişsiniz.... olayları tüm takıma ve GS kulübüne mal ederek protesto amaçlı salonu terk ettiler diyerek bizleri sanki kız ların yenilmesinden salonu terk edenler suçluymuş gibi zan altında bırakmadınız mı...

Bizler salonu terk ederken GS değerlerini düşünerek terk ettik,ne yapacaktık sinkaflı küfür ederek uğruna canınızı bile vereceğiniz formanızın içindeki insanlıktan nasibini almamış adamlara şakşakçılık mı yapacaktık.Kusura bakma bana bu olay ters...

Ayrıca ben çocuklara salonu boşaltın derken,çocuklarda abi kızların maçı var bunlara tezahürat yapmadan kız maçını bekliyeceğiz dediler,banada bu mantıklı geldi fazla ısrarcı olmadan salonu terk ettik...İnan ısrarcı olsaydım salonda çok az adam kalırdı...

Sizi tanımıyorum,belli ki sizde beni tanımıyorsunuz ,sadece forumda yazdığınız yazılardan kız takımına biraz daha sıcak baktığınızı anlıyorum,belkide bu yüzden kafamda yer ettiği için böyle yazdım ama inanın sadece sizi kastetmedim,en alt post ta sizin yazınız vardı belki başka birisi yazsa ona aynı şekilde yazacaktım...

Bilmem yazdıklarınıza açıklık getirebildim mi,eğer yinede tatmin olmadıysanız ve benle aynı havayı teneffüs etmek isterseniz gerçek ortamda da bunları konuşabiliriz...
 
Arkadaşlar sizden ricam öncelikle üzerimizdeki şu birbirimizin samimiyetini sorgulayan güvensizlik paranoyasını üzerimizden atmanız. Her türlü şarta rağmen o salona gelen, bu forumu takip edip birşeyler yapmak içinçabalayan A'dan Z'ye herkesin birşeyleri ispat etmesine gerek yok. Tarzlarda ve görüşlerde elbette ki farklılıklar olacaktır.

Bu konuda öncelikle anlaşalım.

Ama birbirimizi iğneleyici yaralayıcı sözler söylemenin kime faydası var?

O kadar mesaj atılmış ama Burnu kırılan arkadaşımıza geçmiş olsun diyen kaç kişi var? Birbirimizi iğnelemektenmidir yoksa olayın şokunu üzerimizden atamadığımızdanmıdır?

Bundan sonra olay dışında kişisel tartışma ve iğneleyici sözlerle post atılmasını samimi bulmayacak, art niyet arayacak, site yönetimine ve şahsıma yapılmış hakaret kabul edeceğim.

Öncelikle olayda burnu kırılan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun.

Bu olayın hafife alınacak, üstü kapatılacak, unutturulacak hiçbir yanı yok. Biraz daha derin düşünürseniz çok daha ciddi ve vahim olaylarlada sonuçlanabilirdi.

İster haklı olsun, ister yanlış anlasın, ister bir yakınının hatasına oyununa gelsin ne olursa olsun. Bunun affedilir ve özürle geçiştirilecek bir vaka değildir.

Bu sezon inanılmaz şeyler oluyor camiamızda, bu olay geçiştirilirse başkalarınada cesaret vercektir. Başka çirkin olaylarıda tetikleyecektir.

Burak'ı çok sever ve takımda en güvendiğim oyuncuların başında gelirdi. Dedesi ve Annanesini tanıma fırsatıda bulmuştum üstelik Burak Galatasaray'da oynamazken gelmişlerdi maçımıza. Böyle bir olayın geçekleşeceği söylense ve kim yapabilir dense Burak'ı bırakın en son sırada saymayı aklıma bile getirmezdim.

Fakat Burak geri dönüşü olmayan bir hata yapmıştır. Yarattığı sonuçlar ve travmanında bedelini ödemek zorundadır.

Kişisel görüşüm Burak'ın en ağır biçimde cezalandırılmasıdır. Keza Basketbol Fedarasyonu'nun da ciddi bir ceza vermesi gerekir.

Bu arada şuda unutlmasın Oytun arkadaşımız dışında kimse dile getirmemiş. Burak'ı yargılayacakta, cezayı verecek kişilerde bizler değiliz.

Eğer bu ince hattı aşarsak Burak'ın tribüne girip küfürlerle sağa sola bilinçsizce saldırmasından farklı birşey yapmamış oluruz.

http://www.gsbasket.org'a yön verenlerin görüşleri aşağı yukarı yazdıklarımdır.
 
Sn cimboms34
Cevapladığınız için gerçekten teşekkür ederim.
En azından olayın üzerinden nerede ise 24 saat geçmesine rağmen siz de bizim gibi olayın şokunu üzerinizden atamamışsınız.
Bu şok kolay kolay atlatılacak gibi değil,
Tamamen yanlış anlaşılma olmuş, kusura bakmayın, Benim de size verdiğim cevab dozunu aşmış olabilir,

İnşallah bunca olaya sebep olanlar da gerekli dersi alırlar da , olay yanlarına kalmaz.
 
Bu havada Lüleburgaz'dan kalkıp maça geldim ama malesef burnumdan geldi. Dün gece yorgun ve sinirli olduğum için yazamadım, geç oldu ama benim de söylemek istediklerim var.

Öncelikle Burak Sezgin'in hatalı olduğunu kabul ettiğimi belirteyim. Ortam ve şartlar ne olursa olsun kaba kuvvet ve küfür sarfetmesi son derece yanlış. Ama herkesin ısrarla gözden kaçırdığı bir nokta var bence. Yazan herkes oyuncunun taraftara vurması olarak değerlendirmiş. Bu olayın Galatasaray klubüyle kesinlikle bir ilgisi yok. Olay, akrabası kavgaya karışan bir şahsın onun kavgasına eşlik etmesinden itabaret. Burak asılsın, kesilsin diyen arkadaşlara soruyorum; sevdiğiniz birinin kavga ettiğini görseniz siz ne yaparsınız? O anda kavgaya karışanların taraftar ve oyuncu sıfatı taşımalarının olayla hiç bir ilgisi yok. Ama tabii ki kaba kuvvetle çözülmeye çalışılması büyük bir hata. Bunlar benim düşüncelerim.
 
Burak'in ne kadar hatali davrandigi ortada ve bunu kimse tasvip etmiyor. Umarim gereken cezayi da alir.

Ama her olayda bu site yöneticilerinin üstüne gelinmesini anlayamiyorum artik. Simdi ne kadar hatali oldugunu bimiyormusuz gibi Burak'i savunuyormus havasi yaratilip laf üstüne laf sokuluyor.Sanki bizim gibi uzun yillar tribune emek vermis insanlarin yaninda degilde burak'i destekliyormusuz gibi !. Birde bu kadar olay icinde nasil bayan takimini düsünürmüsüz,düserlerse düssünlermis diyenler bile var. Daha ne diyim ki !
Bizim arkasinda oldugumuz Galatasaray ismidir arkadaslar. Ha diyorsaniz ki siz bir boka yaramazsiniz,ancak kendiniz calip kendiniz oynarsiniz o zaman kapatalim siteyi gitsin. Ya da adam akilli kimseyi kirmadan nasil daha faydali oluruz muhabbetini yapalim. Karar herkesin !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst