GS-Kolej maçında üzücü olaylar ... Lütfen biraz sakin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün gerçekten olan olaylar çok üzücüydü.taraftar haklı tabiki duyduklarıma ve gördüklerime göre.. az daha maçı kaybediorduk zaten. herkesi biraz daha sakin davranmaya çağırıyorum. çok üzücü bu tip olaylar..


Onurcuk kusura bakma yazdıgın metni değil de konu başlığını biraz değiştirdim. Konu anlasılsın ....
ARdaQue - admin
 
BU topık cıın yazacak bır tek cumlem var olay tamamen bır yanlıs anlasıma ben ve bazı arkadaşlarımız karakolda Burak ile birlikteydik...

Hernagıbı bır sorun yok kımse de boyle anlamasın Burak bır akrabası olaya karıstı olay tamamen yalnıs anlasılma....
 
http://www.ultraslan.org da sevdiğim bir arkadaşım konuyla ilgili detaylı bir yazı yazmıs. Konuyu anlatıcı. Aşağıya aynen geçiyorum.

Tatlıya bağlanmış olması ne kadar güzelse, olayın bu raddeye gelmesi de bir o kadar üzücü. Burak Sezgin' in başını çektiği grup sahada karşılaşma devam ederken ne akla hizmet tribüne çıkabilir, aklım almıyor..... Hele hele tüm olayların sorumlusu bacanağını haklı görerek (ki haklı bile olsa bu olay yanlıs) taraftara küfür edip vurmak inanılır gibi değil. Bizler Galatasaray ve basketbola gönül vermiş insanlarız. Sizlerin başarısı bizlerin mutluluğudur, ama sizlerin bu tarz yanlış harekette bulunmanız da bizim üzüntümüz olur.


Boyle oyunculara sahip oldugumuz icin utandıgımı soyleyerek baslıyorum anlatmaya..(özellikle burak)

bugunku buyuk kolaj macının 2.yarısının hemen basıydı..500 kişilik tribunde abartmıyorum 3-4 kişi oturuyordu o 3-4 kişiden biri önündeki demirlerin orda ayakta duran tezahurat yapan birine kenara gec goremiyorum diye biraz agalık kokan bir uyarı yaptı.tezahurat yapan cocuk koskocaman tribun 3 koltuk yana oturursan rahat rahat izlersin ben biz tezahurat yapıyoruz gibi bir cevap verdi.
cevaptan sonra tribundeki adam supermen edasıyla hiç bir şey soylemeden cocugun ustune saldırmaya basladı baya bi yumruklasmadan sonra saldıran adamı sakinleştirmek icin kenarda bir yere aldılar.adam ısrarla cocugu arıyor hala.o sırada ogrendikki oyuncularımızdan burak sezginin bacanagıymıs kendisi.burak ta asagıdan işaretler yapıyor benim misafirim o diye..biz dedik tamam olay kapandı..ama adam ısrarla saga sola saldırıyor tamam dedikçe birilerine saldırıyor..eh artık yeter dedi millet bir iki yumrukta taraftarın icinden buna sallandı ama size yemin ediyorum diger taraf sag duyulu olmayarak o buragın bacanagının zihniyetinde olsaydı o adam orada yuruyemeyecek hale gelirdi.
daha sonra biz digerlerini koridora cıkarttık bacanak hala arkadan geliyor ve bosta buldugu adama saldırıyor.koridor yeniden karıstı bu sırada ozur dileyerek yazıyorum...en önde burak sezgin ulan sizin ananızı sinkaf .diye taraftarlara dogru saldırdıgını gordum ki oyun devam ediyordu bildigim kadarıyla bizim oyuncuların tribune cıkmasıyla zaten macta durdu burakın arkasından gokhan ve ozgur kufurler ederek taraftarların uzerine yuruyolar.
kulubumuzun 2.başkanı turgay kıran orada coach halil uner orada oda geldi koridora ayrımaya ugrasıyor..
nedir bu curet nedir bu zihniyet bu nasıl sporculuk anlayısı ..zeki oldukları konusunda bir fikrim yok cevik oldukları salladıkları yumruklardan belli oluyordu ama nerde ahlak....
burası galatasaray ,patagonya degil,bunun yaptırımı ne olacak cok merak ediyorum.
 
Mehmet... Burak'ın akrabasının yaptığı yanlışı bir tarafa bırak, maçı bırakıp olayın aslını astarını bilmeden sinkaflı küfürlerle taraftara saldıracaksın sonrada özür dileyeceksin,yok böyle birşey..nerde kaldı bizim değerlerimiz... eğer burak bu formayı giymeye devam ederse hepinize 100. yılda burak'lı kadronuzla başarılar diliyorum...
 
yazıklar olsun ya. inanın bunlar eğer gerçekse ki, gerçeklik payı büyük. yazıklar olsun.. İnanın çok kötü ya bişey demek gelmior içimden. yazık.
 
Abicim olay o kadar güllük gülistanlık değil.Olaya karışan arkadaşlar maçtan çıktığı için şerefsiz hakemler Orim Cam maçımızı katletti.Bu mağlubiyetin önemini sezon sonunda anlarız.Ayrıca Mert Uyguç gibi soyu sopu Galatasaralı olan ve takım kaptanlığını yapan bir oyuncuya ve olayı ayırmaya giden iki oyuncu hakkında böyle konuşmak doğru değil.Burakla aralar düzelir ve de bu olay unutulur ama Orim Cam maçının telafisi olur mu o meçhul...
 
orim orim. abi bayanlar forumuna yazılmalı derim bu konunun.

ayrıca inanın çok severim burak sezgini ancak bugünkü bu olaylar bu sevgiyi azaltmasını bırak deiğim gibi soğutmaya başladı beni..
 
Ya koch sen hangi telafiden bahsediyorsun kardeşim ? Adam kalkmış galatasaray taraftarına saldırmaya yeltenmiş sen hala olayın maçındasın vs'desin. Bu burak sezgin adlı mutant Galatasaray basket takımında forma giymeye devam edecekse düşsün o takım ligden...
 
Vay be..Bunu soylemek bu kadar baside dusmus demekki.
Helal olsun sana.

Galatasaray forması bu kadar baside düştüyse eğer düşsünler , ikinci ligde amatör ama Galatasaraylı adamlarla çıkalım sahaya. Nedir bu olayı örtbas etme çabası onu da anlamadım. Daha ne yapsaydı Burak Efendi ? Çıkartıp çakmağı Galatasaray bayrağını mı yaksaydı ?
 
sevgili arkadaşlar.. 1 oyuncuyu takıma maletmemek gerekir.. bugün bunu yapaıorsa biri başka bir gün diğeri yapar mantalite yanlıştır.. taraftar her zaman haklıdır.. her zaman. ancak bende kırıldım.. ama takımımı her zman desteklerim


şahsı değil o armayı desteklerim
 
Olayın diğer kahramanı Gökhan Üçoklar da zamanında parasını iki aydır alamadığı için serbest atışları bilerek kaçıracak kadar onurlu davranışlar içine girebilecek karakterde başka bir delikanlıdır. Hatırlayan hatırlar Beşiktaş- Galatasaray maçında maskara etmişti bizi bjk'lilere , biz en iyisi bir kilo baklava yaptırıp yarın florya'ya gidelim , gönüllerini alalım bunların.
 
Gaelic kim oldugunu cıkaramadım ama tanısıyoruzdur herhalde.

Burak Sezgin' in ve kendisini izleyip tribüne cıkma özgürlüğünü kendinde bulan diğer oyuncuların yaptıkları haraket baştan sonra yanlış. Maç esnasında böyle yapılması korkunc bir hata. Hatta hatta daha da ileri gidip oraya sadece ve sadece sizlere destek için gelmis olan taraftara küfür edip saldırmak başlı başına bir olay.

Ama bununla beraber; bu çocukları öldürmek mi gerekiyor? Burak da senin benim gibi bir Galatasaraylı. Yaptığı hareket kesinlikle yanlıstır ama insana yaptıgı yanlıstan dönme imkanı vermek de en büyük erdemdir.

Kurtlar Vadisi hesabı; "Intikam isteyene, intikam imkanı vermek en büyük vaaddir" Bunu mu istiyorsun? İntikam ....
 
finallerim nedeniyle ilk defa bu sezon basket maci kacirdim , sabah 7 de otobusum var ama bunlari yazmadan gozume uyku girmez...
buragin bacanagi olan serefsiz cok yakin bir arkadasima saldirmis,yillardir her maca gelen ve cok efendi bir insan olan aytekin abinin burnu kirilmis, ardindanda burak memolara ana baci soverek gider yapmis; isteyen istedigiyle barissin ama buraginda taaaa serefine siciyim,sen kimsin lan? sifatin ne? bayan basket macida yerin dibine batsin,tribunde burnu kirilmis milletin hala yok orim cam yok dalga cam diyor millet burda,dusen dussun kalan saglar bizimdir bu vakte kadar destek olunduda ne oldu?bunlarin disinda her maciniza kosturuyor lan insanlar kansiz herifler, kime gelip kimin tribununde gider yapiyorsunuz.
 
ArdaQue , kim olduğum o kadar önemli değil , Galatasaray'ı canı kadar seven öylesine bir taraftarım sadece sen de istersen uygun bir zamanda tanışırız , tanışmak isterim.

Ama bununla beraber; bu çocukları öldürmek mi gerekiyor? Burak da senin benim gibi bir Galatasaraylı. Yaptığı hareket kesinlikle yanlıstır ama insana yaptıgı yanlıstan dönme imkanı vermek de en büyük erdemdir.

Hayır öldürmemiz gerekmiyor , en doğal hakkımız olan protesto silahını kullanmalıyız . Bugün zaten taraftarlık müessesini ve dolayısıyla taraftarları pasifize etmek için dört cepheden saldırılıyor , Ayrıca Burağın senin , benim ya da burda yazan diğer arkadaşlar kadar Galatasaraylı olduğu yönündeki görüşüne de katılmıyorum . Burak bugün Galatasaray'da yarın Kombassan Konya'da öbür gün Fenerbahçe'de oynar ama biz salonda , stadta , havuzda vs'de Galatasarayımız için koştururuz , oyuncular için değil Galatasaray için. Burak Sezgin'in bugün sadece maç izlemek için oraya gelen insanın yumrukla ağzını burnunu kırdıktan sonra göstermelik bir özür dilemesiyle olayın tatlıya bağlanması sizin içinize siniyorsa , özrünü dilesin olay kapansın gibi derin devletçi bir mantıkla hareket etmekte beis görmüyorsanız , ben yazık bu Galatasaray taraftarına derim. Fatih Akyel'i de çağıralım , özür dilesin , her şey kapansın... Yine de görüşüne saygı duyuyorum Ardaque ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst