GSbasket Film Kulübü

Ben de Eyvah Eyvah 2´yi izledim ve beğendim. Çok sıcak bir filmdi ama ilki kadar güldüremiyor ne yazık ki. Biraz zorlama olmuş sanki. Gözüme çarpan görüntü ve plan hataları olmuş bu filmde...
Ama yine de başarılı buldum, tavsiye ederim.
 
Yeni Hayat,uzun süredir izlemek istiyordum ama kaynıyordu arada,bu sabaha karşı tam yatacakken atv'de başına rastladım,izledim tam benlik bir film.
 
Kurtlar Vadisi Filistin.
3-4 tane daha Polat olsa Kurtlar Vadisi Dünya çeker bunlar.Güzel bir konuya ilgi çekmişler iyi olmuş.İnşallah diplomatik kriz sebebi olmaz.
 
Ben izledim, gayet güzel ve sıradışı bir senaryosu var. Tom Hanks zaten kalitesiz bir senaryoda oynamaz, yine hakkını vermiş. Bu arada Zeta-Jones'un son güzel olduğu filmlerden bir tanesi, tavsiye ederim.
 
Bence de Terminal gayet iyi bir yapım, tavsiye edilebilecek bir film.

Az önce Due Date'i izledim, Robert Downey Jr ve Zach Galifianakis iyi bir ikili olmuşlar. Filmi izlerken de bu ikiliye güvenerek izledim. Beklentilerim daha yüksekti ama yine de beğendim. İzlenilecek, eğlenceli bir film olmuş.
 
Bugün Aşk Tesadüfleri Sever adlı filme gittim ve gerçekten çok etkilendim.Mehmet Günsür ve Belçin Erdoğan başroldeler.Özellikle sonları oldukça acıklıydı.Kesinlikle önerebilirim.
 
Klasik Türk'üm sonu daha güzel olabilirdi terminal filminin...
Ancak güzel film ben beğendim diyebilirim...
Bu arada Zeta-Jones her zaman güzeldir,öylede kalacaktır...:D
 
''Shutter Island''ı izledim. İzlemez olaydım, kafa allak bullak oldu :)

Film biraz garip, hele sonlara doğru benim kafada da mı problem var diye düşünmedim değil. Ama film sardı beni. Inception'dan önceki Leonardo filmi. Inception'ı sinemada izlemiştim ama buna bir türlü sıra gelmemişti. Nihayet fırsatını buldum. Leonardo Abi'miz müthiş yapımlarda oynuyor, artık Leonardo oynuyorsa ''ok, hadi izleyelim, garanti süperdir'' kıvamına geldim.

Filmin sonu sanki biraz açık kalmış, veya bana öyle geldi. Yani o kadar kafa karışıklığından sonra insan, filmin sonunu açık seçik yazsınlar diye bekliyor, zira o kadar saatten sonra millet ucu açık mı bir sonu, kuruyor da kuruyor. Ama sonuç olarak beğendim. Inception seviyesinde değil ama güzel.
 
Scent of a Woman(Kadın Kokusu) filmini izledim. 1992 yapımı.Al Pacino muhtşem oynamış. Bu rolüyle Oscar da almıştı sanırım. Zaten Al Pacino oynadığı her rolden onur Ocar'ını almalı. Özet olarak çok beğendim.
 

Üst