GSbasket.org 10. Yıl Kutlaması (Resimler 10. Sayfada)

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Savaş'ın çok büyük emeği vardır bu konuda onun heycanını bende yakınen biliyorum. Oldu olmadı derken sonunda bir şekilde düşünülenin büyük bir kısmı gerçekleşti. Bir aksilik olmazsa bende aranızda olamaya çalışacağım

Kafe clan nerde tam olarak biri tarif edebilr mi tam olarak?

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Gelmeyen olursa forumda linç kampanyası başlatacağım:)
neeee . of yaaa katarak ameliyatımdan bir gün önce , benim geleceğim garanti değil ama gelebilirimde , kısacası gelmeye calıscam :)

cagdas' Alıntı:
Kafe clan nerde tam olarak biri tarif edebilr mi tam olarak?

İstiklal Caddesindeki McDonalds'ı geçtikten sonra solda bulunan ilk sokağa girdinizde Marmara büfenin hemen yan tarafındaki binanın 3. katında

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa o gün aramızda Murat Özyer, Cem Akdağ, Mihriban Oğuz, Mert Uyguç'ta olacaklar.

Kesin olmamakla beraber 1-2 oyuncumuz daha o gün aramızda olacaklar!

Haydi hep beraber sitemize ve şubemize sahip çıkalım diyorum:)

harika bi organizasyon olacağına,herkesin harika bir gün geçireceğine ve eğleneceğine eminim,sonuçta Türkiye nin sayılı basketbol platformlarından biri,belkide en compact olanı,salonlara daha fazla insan çekmeye de yardımcı olur böyle saha dışı aktiviteler
tek çekincemide söyliyeyim içimde kalmasın,bu tür taraftar hareketlerine yönetici ve antrenör çağırmak sitenin bağımsızlığını sorgulayabilir,yani insanlar bazı şeyleri bazı ilişkiler yüzünden söyleyemez olduğunda forumda sitede biter,ben bundan korkuyorum yoksa murat hocanın sen başında ankette kalmasına oy verdim yanlış anlaşılmasın.Dediğim gibi sonra bazı insanlara birilerinin adamı lafını söyletmemek için acaba sadece taraftar gelse daha iyi olmazmıydı,belkide ben çok bağnaz düşünüyorum kabul ediyorum.

Eser sitenin ismi Galatasaray Basketbol :)
Kimi davet edicektik ki başka. Böyle düşünebilecek hasta beyinleri de geçmişe yöneltip sitenin kapısına kadar eşlik edebiliriz.

Bir not : Sedat hoca ve engelsiz aslanlarımızı unutmayın sakın.

Ayrıca altyapı hocalarımızı da davet etmemiz gerektiğini düşünmekteyim. Emre Sarp bey göreve.

Eser Atalay' Alıntı:
harika bi organizasyon olacağına,herkesin harika bir gün geçireceğine ve eğleneceğine eminim,sonuçta Türkiye nin sayılı basketbol platformlarından biri,belkide en compact olanı,salonlara daha fazla insan çekmeye de yardımcı olur böyle saha dışı aktiviteler
tek çekincemide söyliyeyim içimde kalmasın,bu tür taraftar hareketlerine yönetici ve antrenör çağırmak sitenin bağımsızlığını sorgulayabilir,yani insanlar bazı şeyleri bazı ilişkiler yüzünden söyleyemez olduğunda forumda sitede biter,ben bundan korkuyorum yoksa murat hocanın sen başında ankette kalmasına oy verdim yanlış anlaşılmasın.Dediğim gibi sonra bazı insanlara birilerinin adamı lafını söyletmemek için acaba sadece taraftar gelse daha iyi olmazmıydı,belkide ben çok bağnaz düşünüyorum kabul ediyorum.
Gsbaskt.org'un yönetim ve hocayla ilişkisi menfaat ilişkisi olmadığı için bu konuda içimiz çok rahat eser, yani çiğ yemiyoruz karnımız ağrımıyor!

ben kimseyi suçlamadım yanlış anlaşılmak istemem, ben az-çok bu organizasyonu yapanların iyi niyetine kefil olurum ,ama bazı insanlar yanlış düşünebilir,Bence organik bağ olmamalı dedim ve ekledim bağnaz düşünüyor olabilirim!Bu benim görüşüm!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":eek:7tdmbvj]Sedat Hoca ile konuşuyorum hemen abi ;)
Nasıl böyle bir hata yaptık Kerem:(
Hemen konuş lütfen![/quote:eek:7tdmbvj]

Konuştum abi. 20'sinde sezonu açıyorlarmış. O zamana kadar tekrar konuşuruz, şimdiden söz vermeyeyim dedi. Hallederiz onlar olmazsa olmaz :p

Murat bey, Emre Sarp'ı göreve çağırsanda yaveri olarak ben ilgilenecem bu konu ile. :) Anıl hoca filan gelirler zaten bir aksilik olmazsa.

Murat .to da olduğumuzla mı 10 sene yoksa ; .com ve sonrası mı? Gerçi seni ilk dönemden pek hatırlamıyorum; onu bilse bilse Arda bilir :D

Onursal İstanbulda yaşıyorsa ona da bir haber ulaşsa ne güzel olur aslında. Herkesden çok emeği var...

Ya hepinizle tanışmayı çok isterim ama Ankara'da oturduğum için gelebileceğimi sanmıyorum :( :( :(

Ben Trabzon'dan kalkıp gelmeyi düşünürken İstanbul'da olan abilerimizin kardeşlerimizin gelmeme olsılığını bile düşünmüyorum.Sonuçta hepimizin çabasının adı belli.Hepimizin orada varolma amacı belli.

Amacımız hocalarımızla, arkadaşlarımızla bir arada olmak.Murat Hoca'ya günlerce sallayanlar onu koruyanlar Murat Hoca erdemlik yapıp bizim yanımıza gelecek 'Nasılsınız Gençler' diyecek.

Maç çıkışlarında imza alıp fotoğraf çektirmek için peşinde koştuğumuz insanlarla yan yana olacaz ve gelmek için düşünüyor muyuz hala.
Yok arkadaşlar yok benim tanıdığım Gsbasket seyircisi bu değil.

Galatasaray için GSBASKET kardeşliği için bizimle var mısınız yok musunuz ?

Ben manyak değilim Trabzon'dan kalkıp İstanbul'a 2-3 saat için dünyanın yolunu gelmeye fakat başarıya aç bir taraftarım Antrenörüm, menejerim, kız basket takımı antrenörüm, menejerim oraya geliyorsa ve ben gitmiyorsam ya da gitmek için çaba sarfetmiyorsam vah yazık benim halime.

2 gün için o seyehat belki aileme maddi külfet sağlayacak ancak orada alacağım manevi hazzı hiç bir yerde bulamayacağımı biliyorum...

Düğünümüze gelmek için hala neyi düşünüyorsunuz ? Bu Savaş Abi'nin organize etmek için uğraştığı fakat sahibinin GSBASKET olduğu bir düğündür, partidir.

Sinerjiler, dostluklar kurmak için herkesi bekleriz.

not:Bu iş için gerçekten kafa patlatan ve çaba sarfeden Savaş Abi'ye şahsım ve forum adına çok teşekkür ediyorum.

Burak son derece güzel yazmış, gün birlik günü!

İyi ki doğduk. Bu ailenin hepimiz birer bireyleri olarak bu aileyi koruyacağız ve ölene dek yaşatacağız. ;)