GSbasket.org 10. Yıl Kutlaması (Resimler 10. Sayfada)

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar organizasyon saat 16 da maç 19 da, kimse maç yüzünden gelmemezlik yapmasın!

Eyüp abi; deniz dedik; güneş dedik; kızlar dedik; ama Klan sularından aldıım haberlere göre; bu konularda hiçbir hazırlık yokmuş; dayarım önüne buzlu latteyi; susar diyomuşsun hakkımda :)

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

Ünsal Y.' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2auibzl1]Arkadaşlar organizasyon saat 16 da maç 19 da, kimse maç yüzünden gelmemezlik yapmasın!

Eyüp abi; deniz dedik; güneş dedik; kızlar dedik; ama Klan sularından aldıım haberlere göre; bu konularda hiçbir hazırlık yokmuş; dayarım önüne buzlu latteyi; susar diyomuşsun hakkımda :)[/quote:2auibzl1]Ünsal deniz, kum, vs... yok ama gelmezsen kızılcık sopası var!

Bu arada organizasyon 1 saat geri çekildi, herkes rahatça maça yetişebilir.

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu(Saat 15.00)

savaş kardeşimde geri sayım yazılarını bıraktı galiba, arkadaşlar lütfen biraz ilgimizi artırarak beli edelim arkadaşlarımız çok emek harcıyolar yazık olmasın emeklere

Bir saat öne çekilmesi çok güzel olmuş.Maça gidenler bile rahat 2 saat takılabilir.
Geçen sene sınırlı katılıma rağmen çok eğlenmiştik. :) İple çekiyorum Cumartesiyi.

Bende oraya gelen en küçük üye olacağım inşallah :p :) .Ama bu cafe klan nerede ? :).Zaten daha önce Beyoğlu'na adam akıllı gitmişliğim yok.Bir tarif ederseniz sevinirim :)

Mekanı bilmeyenler olarak 15 dakika önce burgerın önünde buluşmayı teklif ediyorum. Ben savaş ile irtibata geçtim o yardımcı olacak mekan mevzunda. Böylece herkese teker teker dert anlatmaktansa bir kere de problem hallolur diye düşünüyorum. Bilmem ne dersiniz?

Valla koşarak gelirim diyorum ama her an birşey çıkabilir söz vermiyelim :( Eyüp abi tam olarak kimler gelcek kesin bir bilgi varmı elimizde??

Hakan görünen o ki şimdilik,

Savaş Karadağ, Kerem Seçer, Semih Ural, Alen Hekimbaş, Kaan Duran, Murat Birben başta olmak üzere ismini sayamadığım birçok kişi gelecek.

Pardon ya, senin sorduğun basketçilerden vs kimler gelecek. Tabi doğru ya, önemli olan da o...

Herkese selamlarrr!!!! Öncelikle yarın ilk defa tek başıma koca istanbula geliyorum denizli maçı için biletim hazır ve şu buluşmayı bi gördüm uçtum havalara..!!! İstanbul hakkında hiç bi bilgim yok:D sadece stada ulaşıcam işte maç günü ama bende aranızda olmak istiyorum oraya nasıl ulaşıcağımı bana iletirseniz aranızdayımm bende tek başıma napıcam diye düşünüyordum alın benide aranızaaa:D

Taksim'e gelebilirsin herhalde. Gönüllü bir destekçi bulalım sana yardımcı olsun.

Yaşlandığımı hissettim açıkcası.

Şöyle bir tarihçe yapacak olursak site aslında faaliyete ilk galatasaray.to çatısı altında ben ve Onursalın sevgili Fehmi Sadıkoğlu ile Üsküdar Bilfen Kolejinde yaptığı röportaj ile yaklaşık 11 sene önce başlamıştı...

Bu sitenin kurulmasınde o dönem yoğun emeği geçen arkadaşlar ise Önder, Onursal, Arda, Can Solim, Can Özker ve ben bulunmaktaydım.

Ama gördüğüm kadarıyla şuanda tüm arkadaşlar işlerinin yoğunluğundan dolayı bayrağı genç arkadaşlara devretmiş durumda.

Şuanda bu güzel organizasyonu düzenleyen ve sitenin mevcut kalitesini hep yükseklerde tutan ve henüz tanışamadığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayrak artık sizlerin elinde.

Cumartesi günü gelip sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum, orada görüşmek üzere...

Burda genç derken benden bahsediyor kimse üzerine alınmasnı 8) :p

Kerem Bey bekleriz .. Belli mi olur cennete kapıyı aralarız filan.. Ne de olsa yüzünüzü gören cennetlik.