GSbasket.org 10. Yıl Kutlaması (Resimler 10. Sayfada)

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu

İyiki doğduk diyelim o zaman.Bu tip organizyon başlıklarının onlarca sayfa sürmesi, gitmek için insanların sıraya girmesi gerekiyor bence.Hele birde hocalarımız geliyorsa.

Ben gelmeyi çok isterdim.Emin olun gelirdimde ancak 31 Ağustostaki Kayseri maçı için burda bir organizasyon yapıyoruz.Ondan 1 hafta önce İstanbul'a gelirsem bu maddi yükün altında kalkamam.Şimdiden herkese iyi eğlenceler.

Murat İnal' Alıntı:
Eser sitenin ismi Galatasaray Basketbol :)
Kimi davet edicektik ki başka. Böyle düşünebilecek hasta beyinleri de geçmişe yöneltip sitenin kapısına kadar eşlik edebiliriz.

Bir not : Sedat hoca ve engelsiz aslanlarımızı unutmayın sakın.

Ayrıca altyapı hocalarımızı da davet etmemiz gerektiğini düşünmekteyim. Emre Sarp bey göreve.

Ben maalesef bu anlamlı günde aranızda olamayacağım.

Mail göndeririz tabii.

Bu organizasyona gösterilen ilgi bende hayal kırıklığı yarattı, arkadaşlar önemli bir mazeret olmadıkça aramızda olmalısınız diyorum!

arkadaşlar benim amcamın oğlunun düğünü var 23 ünde ona gitmicem ayrıca gerçekden gelip o gün aramızda olmak isteyen arkadaşlar bunu canı gönülden istiyosanız ve kalacak yer olmadığından mütevellit gelemem diyosanız o gece ben imkanlarım el verdiğince şehir dışından gelecek 2 üç (gönül daha fazlasını istiyo ama imakanlar bukadarına izin veriyo) arkadaşı misafir ederim ben, insanlar bu kadar emek harcıyo organizasyonlar yapılıyo kardeşlerimizin emeğine yazık etmeyelim, valla şukadar diyorum gelmeyen pişman olur

Orada olmaya çalışacağım.Bursa'dan varsa gelecek birlikte gidebiliriz.Yeni transferleri değerlendiririz yolda:)

Kaan nerelerde ya :) Bursa'ya davet etti herkesi bizde onu şimdi İstanbul'a bekliyoruz :)

İstanbul'da Yaşayanların Bu Organizasyona gitmemesi çok akılsızca olur kanımca.Bu fırsat bir daha ele gelmez.

arkadaşlar izmirde olduğum için gelmem imkansıza yakın olacak ne yazıkki

peki kamera çekimi veya fotoğraf çekimi olacak mı?

Ben aranıza yeni katılmama rağmen geleceğim, umarım alırsınız beni aranıza :p
Ama erken ayrılma durumu olabilir, malum o gün Sezon açılış maçı var sami yen'de eski açık beni bekler :)

Bi de biri bana özelden telefonunu söylerse çok sevinirim, garanti cafe klanı bulamıycam çünkü (:)

23 Ağustos Cumartesi gunu saat 19.00 da Galatasaray - Denizlispor macımız da var... ıkısının aynı gune denk gelmesı kotu olmus...

Ibrahim Tekeli' Alıntı:
23 Ağustos Cumartesi gunu saat 19.00 da Galatasaray - Denizlispor macımız da var... ıkısının aynı gune denk gelmesı kotu olmus...
Maça gidecekler ordan toplu halde gidebiliriz maça, buluşma mekanı ile Sami Yen yakın nasıl olsa...

Arkadaşlar organizasyon saat 16 da maç 19 da, kimse maç yüzünden gelmemezlik yapmasın!