G
Guest
Misafir
Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu(Saat 15.00)
YessaErdal Avcı' Alıntı:yoksa bi süpriz mi var eyüp abi?
YessaErdal Avcı' Alıntı:yoksa bi süpriz mi var eyüp abi?
Don gömlek gelmeyindeŞamil Turançiftçi' Alıntı:Eyüp abi nasıl yapalım forma, kaşkol maça gelir gibimi gelelim yoksa normal mintan falanmı giyelim.
beni demustafakaya' Alıntı:Kerem abinin dediği msn i ekledim ama hãla çevrimdışı biri bana özel mesajdan tarif etsin yada bilindik bir yere geliyim oradan alın beni
Erdal ben Kerem abiden yeri öğrendim istersen beraber gideriz .Erdal Avcı' Alıntı:beni demustafakaya' Alıntı:Kerem abinin dediği msn i ekledim ama hãla çevrimdışı biri bana özel mesajdan tarif etsin yada bilindik bir yere geliyim oradan alın beni
Formayı kaptınErdal Avcı' Alıntı:sırf bu organizasyonda rezil olmamak için dün uzun bir banyo yaptım.sakal traşı oldum.bi çok şeyimi değiştirdim.benim gibi pasaklı bi adamın kolay kolay yapmayacağı bi şey bu.hey gsbasket.org sen nelere kadirsin...
Umarım başka organizasyonlarda aranıza katılabilirim heyecanla resimleri bekliyorum amaEyüp YILDIZ' Alıntı:Herkese teşekkürler!
Çok güzel vede çok anlamlı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik, gelen gelmeyen herkese teşekkürler!
Umarım başka organizasyonlarda aranıza katılabilirim heyecanla resimleri bekliyorum ama[/quote:23ai87jm]Özgür dostum!Özgür Erdoğan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":23ai87jm]Herkese teşekkürler!
Çok güzel vede çok anlamlı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik, gelen gelmeyen herkese teşekkürler!
Formayı kaptın [/quote:12drdedt]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Erdal Avcı":12drdedt]sırf bu organizasyonda rezil olmamak için dün uzun bir banyo yaptım.sakal traşı oldum.bi çok şeyimi değiştirdim.benim gibi pasaklı bi adamın kolay kolay yapmayacağı bi şey bu.hey gsbasket.org sen nelere kadirsin...