GSbasket.org 10. Yıl Kutlaması (Resimler 10. Sayfada)

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu(Saat 15.00)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Eyüp abi nasıl yapalım forma, kaşkol maça gelir gibimi gelelim yoksa normal mintan falanmı giyelim.
Don gömlek gelmeyinde:)

gelmeye çalışıcağım ama ordan galatasarayın maça kaç kişi gidecek ben ordan maça gideceğim..

Kerem abinin dediği msn i ekledim ama hãla çevrimdışı biri bana özel mesajdan tarif etsin yada bilindik bir yere geliyim oradan alın beni :)

Mustafa veya ekleyen başkası varsa çevrimdışı olsam da yazsınlar :)

Bayrağı olan biri bayrak'ta getirsin!

Katkısı geçen herkese teşekkür ederim. Gayet güzel bir organizasyon oldu.Sanırım beklentiği halde gelmeyenler de oldu ama malesef.

arkadaşlar ayrıntılı olarak anlatırmısınız neler oldu organizasyonda murat hoca katıldı mı neler oldu

resim çeken varsa resimleri koysun

onlar eğleniyorlar ve mutlular...
umarım biz katılamayanları da anmışlardır ...
yaşasınn gsbaskett :D

sırf bu organizasyonda rezil olmamak için dün uzun bir banyo yaptım.sakal traşı oldum.bi çok şeyimi değiştirdim.benim gibi pasaklı bi adamın kolay kolay yapmayacağı bi şey bu.hey gsbasket.org sen nelere kadirsin...

Erdal Avcı' Alıntı:
sırf bu organizasyonda rezil olmamak için dün uzun bir banyo yaptım.sakal traşı oldum.bi çok şeyimi değiştirdim.benim gibi pasaklı bi adamın kolay kolay yapmayacağı bi şey bu.hey gsbasket.org sen nelere kadirsin...
Formayı kaptın :)

Herkese teşekkürler!

Çok güzel vede çok anlamlı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik, gelen gelmeyen herkese teşekkürler!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Herkese teşekkürler!

Çok güzel vede çok anlamlı bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik, gelen gelmeyen herkese teşekkürler!
Umarım başka organizasyonlarda aranıza katılabilirim heyecanla resimleri bekliyorum ama:)

Özgür Erdoğan' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":23ai87jm]Herkese teşekkürler!

Umarım başka organizasyonlarda aranıza katılabilirim heyecanla resimleri bekliyorum ama:)[/quote:23ai87jm]Özgür dostum!
Resim çok çekildi inşallah arkadaşlar foruma koyacaklardır:)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":12drdedt]sırf bu organizasyonda rezil olmamak için dün uzun bir banyo yaptım.sakal traşı oldum.bi çok şeyimi değiştirdim.benim gibi pasaklı bi adamın kolay kolay yapmayacağı bi şey bu.hey gsbasket.org sen nelere kadirsin...
Formayı kaptın :)[/quote:12drdedt]
forma niyetine değilde çarşaf niyetine kullanırım :) .bu arada kimin formasıydı o?