GSbasket.org 10. Yıl Kutlaması (Resimler 10. Sayfada)

Re: GSbasket.Org 10. yıl Organizasyonu(Saat 15.00)

Haha sen gençsen ben daha 18 yaşındayım demektir. Sakalları da kestim tam 18 yaşındayım artık 8)

Bekir Sayım' Alıntı:
Herkese selamlarrr!!!! Öncelikle yarın ilk defa tek başıma koca istanbula geliyorum denizli maçı için biletim hazır ve şu buluşmayı bi gördüm uçtum havalara..!!! İstanbul hakkında hiç bi bilgim yok:D sadece stada ulaşıcam işte maç günü ama bende aranızda olmak istiyorum oraya nasıl ulaşıcağımı bana iletirseniz aranızdayımm bende tek başıma napıcam diye düşünüyordum alın benide aranızaaa:D

Bekir, şehır dışına gitmezsem bende gelcem.Ama daha belli değil.
Buluşmadan sonra da olursa beraber maça gideriz.

Kerem Ersuna' Alıntı:
Yaşlandığımı hissettim açıkcası.

Şöyle bir tarihçe yapacak olursak site aslında faaliyete ilk galatasaray.to çatısı altında ben ve Onursalın sevgili Fehmi Sadıkoğlu ile Üsküdar Bilfen Kolejinde yaptığı röportaj ile yaklaşık 11 sene önce başlamıştı...

Bu sitenin kurulmasınde o dönem yoğun emeği geçen arkadaşlar ise Önder, Onursal, Arda, Can Solim, Can Özker ve ben bulunmaktaydım.

Ama gördüğüm kadarıyla şuanda tüm arkadaşlar işlerinin yoğunluğundan dolayı bayrağı genç arkadaşlara devretmiş durumda.

Şuanda bu güzel organizasyonu düzenleyen ve sitenin mevcut kalitesini hep yükseklerde tutan ve henüz tanışamadığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayrak artık sizlerin elinde.

Cumartesi günü gelip sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum, orada görüşmek üzere...

11 sene oldu demek Kerem, tabi GSBasketin tohumları TO da atıldı.
Tadı en çok damağımda kalan altınyurttaki(ismi yanlış hatırlıyor olabilirim )
maçlarımız :)
Cumartesi kısmetse eski dostlarla bulışmak ve yeni arkadaşlarla tanışmak dileğiyle.Bakalım eskilerdne kimlerin tüyleri beyazladı kadayıf kıvamına geldi. Ama bildiğim tek şey bir kişin yoğurt kıvamını asla kaybetmeyeceği :)

Cem Akdağ
Murat Özyer
Mihriban Oğuz
Mert Uyguç
Müge Erdem

Yukarıda belirttiğim isimler 10. yıl organizasyonumuzda yanımızda olacaklar.

KENDİLERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Cem Akdağ
Murat Özyer
Mihriban Oğuz
Mert Uyguç
Müge Erdem

Beni yazmayı unutmuşsun listeye :p

Semih Ural' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":zf0i7k3z]Cem Akdağ
Murat Özyer
Mihriban Oğuz
Mert Uyguç
Müge Erdem

Beni yazmayı unutmuşsun listeye :p[/quote:zf0i7k3z]Semih Ural :)

Arkadaşlar cafenin yeri konusunda bilgisi olmayanlar yada buradaki tariflerden çıkaramayanlar ve şehre yeni gelip yardıma ihtiyacı olanlar gs-basket@hotmail.com adlı MSN'imi eklerse yardımcı olurum.

Bekir sanırım sen de sormuştun.

Bende bu güzel günde aranızda bulunmaktan kıvanç duyardım ama malesef Ankara'da yaşıyorum ve gelemiyorum.Benim gibi gelemeyenlerle o günü paylaşırsanız sevinirim.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Arkadaşlar cafenin yeri konusunda bilgisi olmayanlar yada buradaki tariflerden çıkaramayanlar ve şehre yeni gelip yardıma ihtiyacı olanlar gs-basket@hotmail.com adlı MSN'imi eklerse yardımcı olurum.

Bekir sanırım sen de sormuştun.

ben geldim yerleştim buraya taksimdeyim burger önünde beklicem ben saat 3de görüşmekk üzeree:)

İDDAA EDİYORUM!!!

Bu organizasyona müsait olupta gelmeyen çok şey kaçıracak!